Bende sıkıntı yok hocam azurede![]()
Azure google cloud hepsini kullanıyon herhalde maşAllah
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bende sıkıntı yok hocam azurede![]()
Bende kurdum sorunsuz kullanıyorum teşekkürler paylaşım için.
Render olarak fena sayılmaz özellikleride iyi. Deneme yanılma yapanlar için iş görür.
Özellikleri şu şekilde.
![]()
camtasiastudio bende açılmıyor?
Ben 3-4 gün açmıştır vds yi de çk güzel kullanıyordum sonra vds kullanım dışı oldu. Kullanım ihlali falan dedi.
Project crested-vortex-98013 is in violation of Googleâs Terms of Service. Böyle bir hata geldi nedir bu yardımcı olur musunuz? Neyin ihlali
http://i.hizliresim.com/l76ZLk.png
Ben 3-4 gün açmıştır vds yi de çk güzel kullanıyordum sonra vds kullanım dışı oldu. Kullanım ihlali falan dedi.
Project crested-vortex-98013 is in violation of Googleâs Terms of Service. Böyle bir hata geldi nedir bu yardımcı olur musunuz? Neyin ihlali
http://i.hizliresim.com/l76ZLk.png
Maalesef böyle bir durum var. Benim açtıklarım ödeme yöntemi girdikten sonra bloke oluyor. Sebebi nedir bilemiyorum.
aynı sorun bendede var bıraktım uğraşmıyorum bunla artık![]()
Bunun bi çaresi yok mu ya ne güzel kullanıyordum
---------- Spam Engelliyici 21:34 ---------- Önceki Mesaj 21:34 ----------
Çözümü yok mu acaba hocam![]()
Yanlışlıkla upgrade accounta tıkladım ? Bir sorun olur mu ? [MENTION=9544]KaYZeRSoZe[/MENTION]
Beyler RDP den sonra şifre nedir yahu? Mail adresinin @ öncesi kısmı kullanıcı adı olarak geliyor ama şifre mail şifrem mi?
set dedikten sonra beklemelisin
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.