Ücretsiz 2 Aylık Google VDS

• Kullanıcı KaYZeRSoZe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💵 Para Kazanma, Adsense ve Alternatif Gelir Modell
dun actım bos brıaktım bugun kapanmıs buda bos cıktı

Proje psişik-dağlama-99723 Google'ın Hizmet Şartları ihlal etmektedir

Google My Project fatura hesabınıza bir sorun yaşıyor görünmektedir (psişik-dağlama-99723) faaliyet buldu. Biz verilen fatura bilgilerini doğrulamak mümkün değildir.

Bu ihlali olabilir Google Cloud Platformu Şartlar Hizmet, Google Cloud Platformu Kabul Edilebilir Kullanım PolitikasıVeya Google API'leri Hizmet Şartları. Sonuç olarak, proje askıya tabidir.

Projenizin kesintileri en aza indirmek için, üç iş günü içinde https://support.google.com/wallet/contact/verify at Hesap Doğrulama formu doldurarak ihlali lütfen düzeltin. Bu form, kimliğinizi ve ödeme aracının sahipliğini doğrular. Eğer zamanında Hesap Doğrulama formu doldurun, eğer altında bir itiraz göndermeniz gerekmez.

Buna ek olarak, doldurup aşağıdaki formu gönderin.

Projeniz yapar ve Google Cloud Platformu ve Google API'leri nasıl kullandığını neler
Projenizin davranışı tespit ihlal ile ilgili nasıl
Eğer ihlali düzeltmek için ne yaptın
Eğer bu adımları tamamlamak için nasıl emin değilseniz, bunun yerine yardım talebinde girin.

Siz 2 iş günü içinde bir yanıt alacaksınız.

Proje sahipleri

[email protected]
Bir itiraz isteğinde

Yukarıda belirtilen Hizmet (ler) Şartlarının ihlal görünebilir müşterinize ilgili bir şey var mı? Eğer öyleyse, nasıl bu davranışı gidermek için müşteri değiştirdiniz?

Eğer API (ler) ile ya da nasıl olduğunu açıklayınız Projesi (ler)

vdsye camstudio kuramıyorum error 1904 diye hata veriyor.
birde vdsnin şifresini nasıl değiştircem vdsnin içinde değiştir var ama kopyala yapıştır olmuyo normal yazıncada olmuyo

RDP yi indirdim şifre soruyor... hiç şifre girmedim ki ne yapmam grekiyor burada?

O sayfada rpd nin orada olması lazım 3 nokta üst üste duruyor. oraya tıklayıp parola sıfırla.

oraya tıklıyorum fakat yeni sayfa açılmıyor ortada birşey dönüp duruyor "işlem yapılıyor" anlamında...

---------- Spam Engelliyici 02:13 ---------- Önceki Mesaj 01:44 ----------

şuan hallettim. bu ne ya google dan 67/mbps ile indiriyor :D

Google vps açamıyorum ödememi kabul etmiyor açabilen varsa benimle iletişime geçebilir mi acaba bu konuda yardıma ihtiyacım var..

Amazon aws 1 yıllık ücretsiz veriyor

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri