Ücretsiz 25 Çeşit Tohum

Alper38

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar bahçesi olan veya evde saksıda hobi olarak sebze,çiçek yetiştirmek isteyen varsa agaclar.net sitesinde 25 çeşit ücretsiz tohum veriyorlar.. Forum üyleri paylaşmak istediği tohumları forumda paylaşıyor , istediğiniz tohumları seçiyorsunuz .. Sanırım 400-500 çeşit farklı tohum var , içlerinden 25 tanesini seçiyorsunuz.. Ben geçen sene 25 çeşit tohum almıştım.Tohum paylaşımında ki amaç Atalık Tohumların üretimini arttırmak.

Tohum paylaşımında bulunan üyeler , talep edilen tohumları paketleyerek Lojistik merkezine gönderiyor. Lojistik merkezi de tohumları talpe eden kişilere kargoluyor.. Yani tüm tohumlar tek bir yerde toplanıyor , diyelim ki siz 10 farklı kişiden tohum talep ettiniz , O 10 kişi size tek tek kargo göndermiyor , 10 kişi Lojistik merkezine kargoluyor , Lojistik merkezi de size kargoluyor..

Önce talepler alınıyor , Mart ayı başı gibi de kargolar gönderiliyor.Tohum talep kapanış tarihi 15 Ocak'tır.

Nasıl Tohum Talep edilir.

1- Foruma üye oluyoruz ( http://www.agaclar.net/forum/register.php)

--------------------------------------------------------------------------------------------
2- Bu bölümde kendimizi tanıtıyoruz , tanıtım mesajını biraz uzun yazıyoruz , merhaba ben ahmet gibi kısa tanıtımlar kabul edilmiyor ( http://www.agaclar.net/forum/uyeler-tanisiyor-tartisiyor-toplaniyor/2595.htm)

------------------------------------------------------------------------------------------
3- Adresimizi Lojistik merkezine mesaj yolu ile gönderiyoruz ( http://www.agaclar.net/forum/members/142392-lojistikmerkezi.htm )

forum kullanıcı adı;Ad Soyad;kargo adresi;irtibat telefonu

şeklindedir.

Önemli:

(lütfen bilgileri noktalı virgül ile ayırmayı unutmayınız)
(adres bilgisi uzun bile olsa alt satıra geçme tuşuna (enter tuşuna) basmadan yazınız)

Örnek:

malina;Vildan Özfenerci;Deretepe Mah. Gelip Geçer Sok. No:21/3 Kadıköy İstanbul;02160000000

Tercih ettiğim kargo: Standart anlaşmalı kargo (Yurt içi kargo)

------------------------------------------------------------------------------------------------------------
4- Katologda tohum paylaşan üyeler alt alta sıralanmakta , üyenin ismine tıklıyoruz daha sonra istediğimiz tohumun altında yazan ''Taleplerime Ekle'' yazısına tıklıyoruz.. En fazla 25 çeşit tohum talep edebiliriz. ( http://www.agaclar.net/forum/2019-2020-tohum-paylasim-etkinligi-kataloglar/ )

Son düzenleme:
Elimizde paylaşacak tohumumuz olmasa bile yararlanabiliyor muyuz hocam?

çok karışık bir site en son mesaj atan 2016 da mesaj atmış ben hiç bir şey yapamadım.

Konuya açıklama ekledim hocam.

---------- Spam Engelliyici 14:56 ---------- Önceki Mesaj 14:56 ----------

Konuya açıklama ekledim hocam.

alper hocam nasılsın..
guvenılırmı burası adres vs ısım soyısım tlf verıoruz.
bırde kargo ne tutuo kkayserıye 25 tohum

alper hocam nasılsın..
guvenılırmı burası adres vs ısım soyısım tlf verıoruz.
bırde kargo ne tutuo kkayserıye 25 tohum
Teşekkür ederim hocam , umarım sende iyisindir , Site güvenilir bir yer , doğa , bahçe , meyve sebze yetiştirme aşığı insanların bir araya geldiği bir yer .. Bu tohumları çarşıda pazarda bulmak zor , her biri atalık,organik üretim yapan insanların bahçelerinden elde ettikleri tohumlar..

Geçen sene ben 10 tl vermiştim kargoya

Teşekkür ederim hocam , umarım sende iyisindir , Site güvenilir bir yer , doğa , bahçe , meyve sebze yetiştirme aşığı insanların bir araya geldiği bir yer .. Bu tohumları çarşıda pazarda bulmak zor , her biri atalık,organik üretim yapan insanların bahçelerinden elde ettikleri tohumlar..

Geçen sene ben 10 tl vermiştim kargoya

ozaman sansımı deneyım alper hocam

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri