Ücretsiz 5 adet maske

Pttavm den yapılan başvurular geçersiz mi oldu acaba , bir de edevletten mi başvuru yapmak gerekiyor

e-devletten yapın , düzenli göndereceklermiş galiba haftalık.

önceki adresten devam etseler bence daha iyi olurdu dagıtıma.arada kitleniyordu,çöküyordu orası yogunluktan.şimdi e-devlet aynı şekilde çökerse daha kötü olur.başka işler için siteye girmeye çalışanlar,maske yüzünden sorun yaşamaz umarım.

ayrıca,cumhurbaşkanı parayla maske satışı yasaklandı demiş.gitsem,marketten/eczaneden maske alamayacakmıyım ben yarın :)

not : paran mı çok,bedava varken neden para vereceksin demeyin :D merak ettigim şey,daha önce bu işe yatırım yapıp maske stoklayanların elinde mi kaldı şimdi maskeler ben onu anlamadım.

Bende merak ediyorum. Bim,101,Şok, gibi marketlerde büyük ihtimalle girişte maske kutusu olur.
......
Maske satıcılarına gelsin :D

https://www.youtube.com/watch?v=YGvy379ZcSo

Öncelikle maske dağıtımlar 30 Büyükşehir ve zonguldak illerine. Pazar günü ptt üzerinden sipariş verenler maske ellerine ulaştımı.

Aliexpress daha hızlı gönderiyor :D

Bakan bugün söyledi 3.5 milyon maske dağıtım yapılmış.

Ağlasınlar hacı abi :)

İyi oldu. Arkadaşım almış, dün whatsapp üzerinden görüştük. Siyah maske fakat içerisinde bildiğin sünger benzer bir kimyasal madde kullanarak hazırlamış bir maske. Virüs bulaşmasa bile kanser riski var :D

Hacı kardeşim az önce açıklama geldi. 30 Büyükşehir , Zonguldak sokağa çıkma sayağı ilan edildi. 12 nisan'a kadar.

Son düzenleme:
bana bir kod geldi mesaj olarak. kodu göstererek 10 gün için beş adet maske aldım eczanden, ücretsiz.

bana bir kod geldi mesaj olarak. kodu göstererek 10 gün için beş adet maske aldım eczanden, ücretsiz.

eski link üzerinden başvurmuştum,ne kod geldi ne maske.sonra dediler ki artık e-devlet üzerinden başvuru yapılacak.dün tekrar başvuru yaptım bakalım.eczanelerden alınabilmesi iyi oldu.kod gelirse mahallede 3 eczane var,çıktıgımda alırım birisinden :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri