ÜCRETSİZ 5 TL reklama ortalama 1k Sayfa Beğenisi Yöntemi

• Kullanıcı HJC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Facebook Reklamları
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HJC

Kayıtlı Üye
ÜCRETSİZ

EDİT: Yöntemi ücretsiz veriyorum. Davet ettiğim üye aynı konuyu açmış 30 liraya satıyor. Bunda etiğe aykırı bir şey görmüyor.

Ortalama 5 liraya ortalama 1k sayfa beğenisi organik ve tamamen hilesiz bir şekilde geliyor.

Beğenen kişilerin yaş aralığı 13-17 ve bayan ağırlıklı. Çalışılırsa, maliyetin biraz daha arttıracağı göz önüne alınırsa yaş ortalaması yükseltilebilir ancak benim deneyecek vaktim yok açıkçası.

Sayfa 0 dan açılması gerekiyor.

Eğer eğitim, okul, dershane, ders, konu anlatımları gibi site projeniz varsa bu facebook sayfa yöntemi ile sitenize çok yüksek hitler çekebilirsiniz.

Reklam verme ile alakalı bir kaç tane tüyo var.

Mail adresini verene yöntemi ücretsiz vereceğim.

Bu arada 7k aboneli kanalım İspanyolca kanalım için 1 adet kategoriye ihtiyacım var. Yardımıcı olursanız sevinirim. ;)

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar. Geçenlerde birisinden yöntem satın aldım. Ancak benim işimi görmedi. Satın aldığım teknik elimde patladı. Bende bunu kurtarma amacıyla bu yöntemi bir kaç kişiye satayım dedim.

Ortalama 5 liraya ortalama 1k sayfa beğenisi organik ve tamamen hilesiz bir şekilde geliyor.

Beğenen kişilerin yaş aralığı 13-17 ve bayan ağırlı.
Sayfa 0 dan açılması gerekiyor.

Eğer eğitim, okul, dershane, ders, konu anlatımları gibi site projeniz varsa bu facebook sayfa yöntemi ile sitenize çok yüksek hitler çekebilirsiniz.

Reklam verme ile alakalı bir kaç tane tüyo var. Anlatım bir kaç dk yı geçmez.

Yöntemi 175 liraya veriyorum. Önce ödeme sonra iş olacak şekilde çalışırız.
Yöntemi almak isteyen numarasını pm atsın ararım. Konuşuruz.

sende işe yaramadı da satmaya mı çalışıyorsun anlamadım kardeşim

sende işe yaramadı da satmaya mı çalışıyorsun anlamadım kardeşim

Güzel soru. :)
Açıklamayı düzelttim.

Teknik yaş ortalaması 13-17 getiriyor. Benim işimi 18 yaş üstü görüyor. Kadın sitesine hit çekme amaçlı almıştım.

Çalışılırsa, maliyetin biraz daha arttıracağı göz önüne alınırsa yaş ortalaması yükseltilebilir ancak benim deneyecek vaktim yok açıkçası.

tam istediğim yaş ortalaması fakat bu hit nerden geliyor ? facebook ads den mi yani legal şekilde mi ?

+ özgün kanalımın 2 3 aylık fb sayfası var bunda olmazmi diyosun ? illa şimdi 0 dan mı açacaz fb sayfa ?

tam istediğim yaş ortalaması fakat bu hit nerden geliyor ? facebook ads den mi yani legal şekilde mi ?

+ özgün kanalımın 2 3 aylık fb sayfası var bunda olmazmi diyosun ? illa şimdi 0 dan mı açacaz fb sayfa ?

Hit organik hocam tamamen legal. En ufak bir hile hurda yok. Tamamen facebook reklam ile ilgili.

2 3 aylık sayfaya etkisi nasıl olur bilmiyorum. İstersen dene sana maliyeti 5 10 lira olur. Olmazsa Sıfırdan sayfa kasarsın beklersin sayfa istediğin sayıya gelene kadar sonra sayfaları birleştirirsin.

Pm'den mail adresim gönderildi hocam ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri