ücretsiz arkaplanlar alabileceğiniz bannerslibrary.com

• Kullanıcı hassonya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Normal Kanal Tasarımları
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hassonya

Kayıtlı Üye
selamlar arkadaşlar

Üzerinde bir süredir çalıştığımız siteyi sunmak istiyorum şuan beta aşamasında içerikler ekleniyor daha fazla içerik ve kategori olacak sürekli yenilikler olacak, çalışmalar ücretsiz indirilebilecek kaliteli çalışmalar yer alacak inşallah

BANNERSLIBRARY

umarım herkese faydalı bir çalışma olur. sitede bir takım aksaklıklar olabilir yaşanabilir. istek-öneri-problem vs bu konu altından yazabilirsiniz.

herkesin destekleriyle çok daha büyümesi dileklerimle

Tam olarak Ne İşe yariyor site Ücresiz Olan ne Anlayamadım Sadece 2095 $ gibi secenekler çıkıyor karşmıza siteyi biraz daha açıklamrsmın

Tam olarak Ne İşe yariyor site Ücresiz Olan ne Anlayamadım Sadece 2095 $ gibi secenekler çıkıyor karşmıza siteyi biraz daha açıklamrsmın

ücretsiz youtube kapak resimleri

nerde çıkıyor 2095$ karşına ?

---------- Mesaj saat 01:58:37 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:58:11 civarında gönderildi. ----------

tam yazıyordum link düzelmiş :)

düzgün yazdım bozulmuş arada anlamadım sebebini :D

böyle site çok gerekliydi çünkü fazla yok teşekkürler sık sık kullanırım

bol bol farklı kategorilerde header lar atarsanız süper olur

ama site açılmıyor

böyle site çok gerekliydi çünkü fazla yok teşekkürler sık sık kullanırım

bol bol farklı kategorilerde header lar atarsanız süper olur

ama site açılmıyor

çok fazla kategori olacak parti parti yüklemeler yapılacak hergün düzenli yükleme yapılacak

site açık şuanda problem yok

evet site açılıyor

header kısmına oturacak şekilde ölçülere uygun bannerlar değil mi bunlar?

bu arada güzel bir girişimcilik tebrik ederim

Yaptigi calismalar super.Gayet kullanisli..Herkesin ihtiyacini karsilayacak nitelikte bir calisma..Tesekkurler..

evet site açılıyor

header kısmına oturacak şekilde ölçülere uygun bannerlar değil mi bunlar?

bu arada güzel bir girişimcilik tebrik ederim

teşekkür ederim

evet yutup standart template üzerinden çalışılmıştır cep telefonları da düşünülerek hazırlanmıştır çalışmalar asıl kapakta logo var ama görüntü dışında kalıyor tabiki onu koymamızın sebebi marka bilinci oluşturabilmek

---------- Mesaj saat 02:11:45 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:11:04 civarında gönderildi. ----------

download butonuna basınca açılan sayfada şu hata ile karşılaştım hocam bilginize :)

kayıtlı kullanıcılar indirebiliyor sadece kardeşim siteye kayıt olursan istediğin kadar indirme yapabilirsin

Bunlar şu vevoda olduğu gibi video arkaplanına koyulan resimlermi bunu nerden koyuyoruzki?

konuyumu düzenlediniz bilmiyorum ama tıkladıgımda karşıma başka bir site çıkmıştı ve şimdi de başka bir site linki değiştirdiyseniz bilemiyorum ama yalan söylicek halimizde yok .. konunuzda bir sorun var ikide bir düzenlemenin bir analamı yok.

konuyumu düzenlediniz bilmiyorum ama tıkladıgımda karşıma başka bir site çıkmıştı ve şimdi de başka bir site linki değiştirdiyseniz bilemiyorum ama yalan söylicek halimizde yok .. konunuzda bir sorun var ikide bir düzenlemenin bir analamı yok.

sana nerde yalan sölediğin yazıyor. yazdıklarını bir daha oku ve üslübuna biraz dikkat et lütfen...

sana nerde yalan sölediğin yazıyor. yazdıklarını bir daha oku ve üslübuna biraz dikkat et lütfen...

Tartışmayalım.. sana başarılar diliyorum siteni beğendim ama rankı çok düşük .Üslub Konusuna gelirsek Biraz Fena Çıkıştım Hakkını Helal et Dostum. Sinir oldum ama ilk seferde site başa çıktı 2 seferde değişince bende fıttırdım. Kusura bakma..

Tartışmayalım.. sana başarılar diliyorum siteni beğendim ama rankı çok düşük .Üslub Konusuna gelirsek Biraz Fena Çıkıştım Hakkını Helal et Dostum. Sinir oldum ama ilk seferde site başa çıktı 2 seferde değişince bende fıttırdım. Kusura bakma..

problem değil.

sitenin rankı düşük evet çünkü daha çok yeni zamanla artacaktır. daha önce farklı bi domain ile yapmıstım ama adsense onayı almadı o yüzden tanıtmadım komple baştan yapmak zorunda kaldım siteyi hazırlık safhası zaman alıyor gerçekten zamanla artacaktır değeri diye düşünüyorum

konu güncel arkadaşlar bir takım eklemeler yapıldı siteye

öncelikli eklenmesini istediğiniz kapaklar varsa bu konudan önerilerde bulunabilirsiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri