ücretsiz bot

• Kullanıcı fightclub
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
hocam botta hata var galiba youtube bilgileri çekmiyor.

bir hata göremedim şu an

---------- Mesaj saat 04:28:03 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 04:27:26 civarında gönderildi. ----------

güzel bir hizmet bendede 90 günlük vmware üyeliği var her gün bir arkadaşa vermeye çalışıyorum.

amaç paylaşım zaten iyi yapıyorsun :)

---------- Mesaj saat 04:31:04 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 04:28:03 civarında gönderildi. ----------

bu botu vds me ücretle kurabilecek bir arkadaş varmı

ulaşın görüşelim

Fatal error: Uncaught exception 'Zend_Gdata_App_HttpException' with message 'Unable to Connect to ssl://www.google.com:443. Error #24: Unable to find the socket transport "ssl" - did you forget to enable it when you configured PHP?' in C:\AppServ\www\Zend\Gdata\ClientLogin.php:141 Stack trace: #0 C:\AppServ\www\db.php(71): Zend_Gdata_ClientLogin::getHttpClient

Video yüklerken hata alıyorum bu sorunu çözebilen varmı?

arkadaşlar konuyu inceleyin vmware nin geçici bir sorunu gibi görünüyor scriptin paylaşımı konusunda pm atmayın lütfen sorunun düzelmesini beklemeliyiz kullanabilmemiz için

arkadaşlar konuyu inceleyin vmware nin geçici bir sorunu gibi görünüyor scriptin paylaşımı konusunda pm atmayın lütfen sorunun düzelmesini beklemeliyiz kullanabilmemiz için

Bu hatayı nasıl çözebilirim ? sunucu ile alakalı bir sorun mu bu acaba ?

Fatal error: Uncaught exception 'Zend_Gdata_App_HttpException' with message 'Unable to Connect to ssl://www.google.com:443. Error #24: Unable to find the socket transport "ssl" - did you forget to enable it when you configured PHP?' in C:\AppServ\www\Zend\Gdata\ClientLogin.php:141 Stack trace: #0 C:\AppServ\www\db.php(71): Zend_Gdata_ClientLogin::getHttpClient

Bu hatayı nasıl çözebilirim ? sunucu ile alakalı bir sorun mu bu acaba ?

yeterince bilgili değilseniz lütfen scriptin kurulumu ile uğraşmayın bu scripti kodlama bilgisi ve çalıştıracak arkadaşlar kullansınlar konuda sorunsuz kurulur gibi bir durumdan söz etmedim sadece bilgisi olanların geliştirmesini istedim

vmware vps in internetini açmıyor arkadaşlar dün ticket attığım halde ilgileniyoruz dediler ama sonuç yok şu zaman kadar

Botu bayağı geliştirdim geliştirmeye devam ediyorum bot listesindeki tüm botlar çalışıyor şuanda toplu upload alanı yapmaya çalışıyorum ama yapamıyorum yardım edebilecek varmı?

http://88.150.197.148/

kullancı adı: demo
şifre: demo

Botu bayağı geliştirdim geliştirmeye devam ediyorum bot listesindeki tüm botlar çalışıyor şuanda toplu upload alanı yapmaya çalışıyorum ama yapamıyorum yardım edebilecek varmı?

http://88.150.197.148/

kullancı adı: demo
şifre: demo

php de ne seviyedesin bilmiyorum ama youtubefaster kaynak kodlarından da faydalanmayı deneyebilirsin

php de ne seviyedesin bilmiyorum ama youtubefaster kaynak kodlarından da faydalanmayı deneyebilirsin

tamam sağolasın ondaki topluurl.php den bişeyler yapmaya çalışacam php bilgim yok denecek kadar az deneme yanılma yapıp çözüyorum:D

Arkadaşlar benim verdiğim kullancı adı şifreleri deaktif ettim çünkü sistem tek ip üzerinden çalıştığı için ban durumunda giriş yapan herkesin ban yemesi yüksek ihtimal o yüzden iptal ettim riske girmeyelim :)

HATA: Yanlış kullanıcı adı/şifre

diyor

arkadaşlar buna benzer bir şey bilen var mı ya? kendi kanalımı yedek kanalıma çekmem lazım yardımcı olur msuunuz?

Arkadaşlar bu bot scrıptı bende mevcut ama vps ye nasıl kurabılırız bırı açıklamasını yapabılırmı sımdıden tesekkurler.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri