Beklemedeyiz hocam[MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] iyi günler, akşam uplar buraya eklerim, her kes kullanır![]()
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Beklemedeyiz hocam[MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] iyi günler, akşam uplar buraya eklerim, her kes kullanır![]()
[MENTION=9303]WinAtHere[/MENTION] Hocam izninle programı paylaşıyorum![]()
https://filetransfer.io/data-package/1zGVXezd#link
Elinize sağlık hocam ama ben çalıştıramadım.Nice mutlu yıllara arkadaşlar
nihayet upload ede bildim deneme yaptım bu defa hiç sorun yok
https://limewire.com/d/90062f1b-733...5#k_2LUjPAImyTySAawSkRM_5U0keucUPdaLch92WjQ1c
Elinize sağlık hocam ama ben çalıştıramadım.
Siz denediniz mi?
Foruma yıllardır girmiyordum hocam, anca görüyorum mesajları kusura bakmayınProgram çok basitti, arka planda ffmpeg kullanıyordu zaten. Maalesef artık programa veya proje dosyalarına sahip değilim, o yüzden tekrar paylaşamıyorum. Önceden indirmiş olanlar tabii ki paylaşabilir, hiç bir sakıncası yok. Ancak paylaşan arkadaşların programla oynayıp oynamadığını bilemem, o yüzden tüm mesuliyet size ait uyarımı yapayım
![]()
[MENTION=9303]WinAtHere[/MENTION] izninle paylaştım abiprograma müdahile etmedim zaten öyle şeyleride bilmiyorum, zamanında forumda görüp indirmiştim orjinal yani
Kıymetli hocalarım program maalesef çalışmıyor.
Belki ffmpeg dosyası eski olduğu için belki başka bir sebep.
Stream kodu almama rağmen program hiç bir tepki vermiyor.
Döngüye al işaretlendiği zaman yayın aktif gibi görünüyor ama canlı yayın başlamıyor.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.