Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
[MENTION=9303]WinAtHere[/MENTION] güncel link var mı?
[MENTION=9303]WinAtHere[/MENTION] güncel link var mı?
link çalışıyor ama kullanılmıyor program. şu an hangi program ile canlı yayın yapıyorsunuz?
elinize sağlık aradığım bir şeydi bu teşekkürlerMerhaba arkadaşlar. 1 hafta kadar önce sadece kendim kullanmak için ufak bir program yapmıştım onu paylaşmak istedim.
![]()
Programa sadece akış anahtarını girmeniz ve yayınlanacak videoları seçmeniz yeterli. Bitrate ve Bufsize değerleri sunucu için iyi diye düşünüyorum oynamanıza gerek yok. 1Mbps upload ile 300-500 arası bitrate ve bufsize girerek yayın yapıyordum tabi çok kaliteli olmuyor. Sunucuda deneyen arkadaşlar olursa geri bildirime göre vaktim olduğunda bir ayar çekerim. Gece gece beynim yandı ufaktan ama [MENTION=10033]fsever[/MENTION] in konusundaki kodu programa entegre ettim. Umarım gözden kaçırdığım bir hata vs olmamıştır. Artık liste olarak videoları ekliyorsunuz ve peş peşe hepsini yayınlıyor. Döngü kısmını da komple iptal ettim. Listeye aynı videodan 2 kere ekleyebilirsiniz yani ne kadar video koyarsanız o kadar devam eder yayın. Programı daha yeni değiştirdiğim için çok az deneme fırsatım oldu çıkan sorunları söylerseniz çözmeye çalışırım. Yardırın
Download Linki : http://s2.dosya.tc/server5/h2g278/Youtube_Live_Stream.rar.html (Gece uğraşmak istemedim şimdi döngüyü de aktif ettim yeni linkten indirip döngüyü de kullanabilirsiniz.)
Hocam programı indiremiyorum. Link kırık.[MENTION=39609]ebubekir[/MENTION] çok kolay aslında, akış anahtarı yani stream key kodunu programa yapıştırıcan. sonra videoları seçecen, yayını başlat de ve canlı yayımdasın![]()
program bende varda ama konu sahibinin izni olmadan paylasmam dogru olurmu bilemedim, modlar izin verirse paylasirim
Rica ederim umarım işinize yarar
Beğenmene sevindim hocam. Rica ederim tepe tepe kullanın![]()
program bende varda ama konu sahibinin izni olmadan paylasmam dogru olurmu bilemedim, modlar izin verirse paylasirim
Teşekkürler hocam bekliyoruz[MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] iyi günler, akşam uplar buraya eklerim, her kes kullanır![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.