[ücretsiz] Canlı Yayın Programı | Youtube

[MENTION=9303]WinAtHere[/MENTION] güncel link var mı?

Program en son 2017'de güncellenmiş, artık iş görür mü sizce? Xsplit ya da Vmix'in ücretsiz sürümleri var. Alternatif yayın yapma programı arayanlar bu seçeneklere yönelebilirler.

link çalışıyor ama kullanılmıyor program. şu an hangi program ile canlı yayın yapıyorsunuz?

Merhaba arkadaşlar. 1 hafta kadar önce sadece kendim kullanmak için ufak bir program yapmıştım onu paylaşmak istedim.

zBpkW4.png

Programa sadece akış anahtarını girmeniz ve yayınlanacak videoları seçmeniz yeterli. Bitrate ve Bufsize değerleri sunucu için iyi diye düşünüyorum oynamanıza gerek yok. 1Mbps upload ile 300-500 arası bitrate ve bufsize girerek yayın yapıyordum tabi çok kaliteli olmuyor. Sunucuda deneyen arkadaşlar olursa geri bildirime göre vaktim olduğunda bir ayar çekerim. Gece gece beynim yandı ufaktan ama [MENTION=10033]fsever[/MENTION] in konusundaki kodu programa entegre ettim. Umarım gözden kaçırdığım bir hata vs olmamıştır. Artık liste olarak videoları ekliyorsunuz ve peş peşe hepsini yayınlıyor. Döngü kısmını da komple iptal ettim. Listeye aynı videodan 2 kere ekleyebilirsiniz yani ne kadar video koyarsanız o kadar devam eder yayın. Programı daha yeni değiştirdiğim için çok az deneme fırsatım oldu çıkan sorunları söylerseniz çözmeye çalışırım. Yardırın :D

Download Linki : http://s2.dosya.tc/server5/h2g278/Youtube_Live_Stream.rar.html (Gece uğraşmak istemedim şimdi döngüyü de aktif ettim yeni linkten indirip döngüyü de kullanabilirsiniz.)

elinize sağlık aradığım bir şeydi bu teşekkürler

[MENTION=39609]ebubekir[/MENTION] çok kolay aslında, akış anahtarı yani stream key kodunu programa yapıştırıcan. sonra videoları seçecen, yayını başlat de ve canlı yayımdasın :)

[MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] hocam bu konu ile ilgilenir misiniz rica etsem.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri