Ücretsiz dosya depolayabileceğimiz bir site var mı?

• Kullanıcı Maze
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı

Maze

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar biliyorsunuz google drive var.Ancak bir anda kapanabiliyor.Ücretsiz ve yüksek boyutta dosya depolayabileceğimiz site var mı?

Mega nz kullanıyorum 50gb free, farklı hesaplarla işimi görüyor.

Edu mail satın alarak google driveri hemen hemen sınırsız kullanabilirsin. Edu mail piyasası 20 30 tl sanırım.

Ben bazı mega linklerine baktım kırılmış.Bu megada zaman aşımı oluyor mu?Yoksa yüklediğimiz dosya sürekli kalıcı mı?

Bende şuan sorun olmadı 6 aydır kullanıyorum, dosyalar sağlam. Çok üst düzey arıyorsanız Google edu almanız daha mantıklı zaten.

Bende şuan sorun olmadı 6 aydır kullanıyorum, dosyalar sağlam. Çok üst düzey arıyorsanız Google edu almanız daha mantıklı zaten.

Google drive çok sorun çıkartıyor.Bir anda kapatabiliyor hesabı.Edu mail almakta sorunu çözmüyor.Bildiğin başka depolama alanı var mı?

Google drive çok sorun çıkartıyor.Bir anda kapatabiliyor hesabı.Edu mail almakta sorunu çözmüyor.Bildiğin başka depolama alanı var mı?

''degoo'' duymuştum 100gb free, ancak hiç kullanmadım. Deneyerek elbet bulursunuz hocam, iyi günler.

2 TB - 8 TB gibi alanlar mega'da epey uygun fiyatlı hocam. ayrıca bence piyasadaki en hızlı senkron yazılımına sahip. alacak olursanız detay veririm

2 TB - 8 TB gibi alanlar mega'da epey uygun fiyatlı hocam. ayrıca bence piyasadaki en hızlı senkron yazılımına sahip. alacak olursanız detay veririm
Ben free şeklini kullanıyorum ama ücretli için detay verir misiniz hocam zahmet olmazsa.

Yıllardır mediafire kullanıyorum. Bir tane dosyamı bile silmedi.

Edu mail satın alarak google driveri hemen hemen sınırsız kullanabilirsin. Edu mail piyasası 20 30 tl sanırım.

hemen patlıor hocam saglamı zor

---------- Spam Engelliyici 11:26 ---------- Önceki Mesaj 11:25 ----------

Arkadaşlar biliyorsunuz google drive var.Ancak bir anda kapanabiliyor.Ücretsiz ve yüksek boyutta dosya depolayabileceğimiz site var mı?

Garanti veremem ama konumu inceleyin isterseniz

https://www.ytpara.com/konu-disi/149803-5tb-ucretsiz-depolama-trainbit.html

Ben free şeklini kullanıyorum ama ücretli için detay verir misiniz hocam zahmet olmazsa.

mega.nz bu işin en iyisi bence. google drive gibi aşırı yavaş senkronunu yok. android, ios ve pc için ayrı fiyat politikaları var. en uygunuda android olmalı..

paket aynır, fiyatlar farklı yani.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri