Ücretsiz e-book

• Kullanıcı Tural Abiyev
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Tural Abiyev

Kayıtlı Üye
Umarım bi sorun teşkil etmez. Diğer forumda arkadaş paylaşmıştı. Bu arkadaşın ücretli ebooklarıda var ama bunu ücretsiz paylaşıyordu. Bu forumda paylaşılmışsa kusura bakmayın. Maksadım arkadaşlara yardımcı olmak.

Kaldırıldı link.

tşkler hocam , yardım severliğiniz için ... eminim bir çok kişinin işine yarayacaktır

Umarım bi sorun teşkil etmez. Diğer forumda arkadaş paylaşmıştı. Bu aradaşın ücretli ebooklarıda var ama bunu ücretsiz paylaşıyordu. Bu forumda paylaşılmışsa kusura bakmayın. Maksadım arkadaşlara yardımcı olmak.

Gurkan hala parayla satıyor bunları ve ben de satın aldım zamanında.

Umarım bi sorun teşkil etmez. Diğer forumda arkadaş paylaşmıştı. Bu arkadaşın ücretli ebooklarıda var ama bunu ücretsiz paylaşıyordu. Bu forumda paylaşılmışsa kusura bakmayın. Maksadım arkadaşlara yardımcı olmak.

Kaldırıldı link.

kardesım biri alıntı yapmıs orda link var sen direk dosyayi sil.

yoksa forumdan banlanırsın

Dostum yeni başlayan birisi olarak çok teşekkür ederim...:)

Alıntı yaptığım linki öldürdüm.Zamanında para vererek elde ettiğimiz kitaplar bunlar.Ücretsiz dağıtılırsa içerisindeki bilgiler inanın çöp olur.

BENİM YAZMIŞ OLDUĞUM KİTABIN, Bu Forumda ÜCRETSİZ olarak dağıtılması ne haddinize ?
Bela okuyan biri değilim. Lakin, benim kitaplarımı ÜCRETSİZ olarak alan ve dağıtanlara, Beddua ettim, edeceğim.

"Hayır hocam bu ücretsiz e book. " yazarak amacınız ne olduğunu da belirtmişsiniz. BEN DAHA ölmedim, bunun gibi saçma yorumlar benim sizi şikayet etmeme yetti. Tekrar ediyorum. Hayatımda belkide hiç kimseye BEDDUA okumadım, ancak, millet 1-2 bişey kazansın diye, 45 TL'den 10 TL'ye indirip sattığım kitapları bu şekilde dağıtan ve alan kişilere, BEDDUAM ağırdır. ALLAH'ından bulsunlar.

İyi forumlar.

BENİM YAZMIŞ OLDUĞUM KİTABIN, Bu Forumda ÜCRETSİZ olarak dağıtılması ne haddinize ?
Bela okuyan biri değilim. Lakin, benim kitaplarımı ÜCRETSİZ olarak alan ve dağıtanlara, Beddua ettim, edeceğim.

"Hayır hocam bu ücretsiz e book. " yazarak amacınız ne olduğunu da belirtmişsiniz. BEN DAHA ölmedim, bunun gibi saçma yorumlar benim sizi şikayet etmeme yetti. Tekrar ediyorum. Hayatımda belkide hiç kimseye BEDDUA okumadım, ancak, millet 1-2 bişey kazansın diye, 45 TL'den 10 TL'ye indirip sattığım kitapları bu şekilde dağıtan ve alan kişilere, BEDDUAM ağırdır. ALLAH'ından bulsunlar.

İyi forumlar.

Kardeşim bu ne bişim mesaj? Bizlerde bir çok şey yaptık ve nette. Ayrıca kimse benim yaptığımı yapmadı. Ben konudada belirttim. Ve ayrıca 3 dakikadan artık kalmadı link. İlk mesaj gelir gelmez hemen linki kaldırdım ve konuda belirttim. Afedersin ama bu tür bedduaya gerek varmı? Sorun paraysa göndereyim. Ama maksadım satmak yada başka bişey değildi.

Kardeşim bu ne bişim mesaj? Bizlerde bir çok şey yaptık ve nette. Ayrıca kimse benim yaptığımı yapmadı. Ben konudada belirttim. Ve ayrıca 3 dakikadan artık kalmadı link. İlk mesaj gelir gelmez hemen linki kaldırdım ve konuda belirttim. Afedersin ama bu tür bedduaya gerek varmı? Sorun paraysa göndereyim. Ama maksadım satmak yada başka bişey değildi.

Evet sorun para ? Sizin sayenizde 15 kişi, benim toplamda 1-2 ayda yazıp satışa sunduğum kitabı ÜCRETSİZ aldı. Sorun para ve emek buyrun ?

Evet sorun para ? Sizin sayenizde 15 kişi, benim toplamda 1-2 ayda yazıp satışa sunduğum kitabı ÜCRETSİZ aldı. Sorun para ve emek buyrun ?

Kardeşim bak konuyu nasıl açmışım. Ayrıca ilk mesajı yazan aradakşa cevap olarak nasıl bi yazı yazdığımı ve kaldırdığımıda görebilirsin. Nasıl 15 kişi indirebilirki?

Malesef 15 Kişi Değil knk :S

Dosya Adı/File Name -----
Dosya Boyutu/File Size 1.14 MB
İndirilme Sayısı/Download Number 68

Arkadaşın art niyet sahibi olduğunu düşünmüyorum.Sizi biraz zarara uğratmış olabilir ancak bu arkadaşın bilgisi dahilinde olan bir durum değil.Bu nedenle arkadaşın üzerine gitmeniz mantıksız.Doğru ortada bir hata var.Ancak bu arkadaşın hatası değil.Bilinçli yapılan bir saldırı olsaydı arkadaşı cezalandırırdık ancak derhal kaldırmış linki ve bilerek yapmamış...

maşallah kitabı indiren indirmekle kalmamış deli gibi de paylaşmış linki.

Gürkan haklısın ama bana kalırsa abartıyosun,arkadaş art niyetli olarak paylaşmamış ki ilk mesajında da belirtmiş uyarılınca da hemen silmiş.Bu konuyu açan arkadaşa değil bu dosyayı internete yayana kızmalısın eğer böyle tepki vereceksen.

Dostum emek diyorsun ama sen 45 tl sattığın birşeyi 5 tl satıyorsun. Sonra emek diyorsun. 45 tl lik bir emeği 5 tl satmak bence emek değildir. Bunu yaymak yanlış tabi ama neden benim kitabımı yaydılarda, sallıyorum beratınkini yaymadılar diye düşün bence. Herkese bol kazançlar arkadaşlar

Yeniden özür dilerim benim bi kötü niyetim yoktu. Ve ücretsiz dağıtılan bişeymiş gibi ekledim. Konuda önceden belirttim ve ilk mesajda sildiim. Eğer hatalıysam buyurun uzaklaştırın forumdan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri