Ücretsiz E-devlet Şifresi Alma

taner_izmit

Kayıtlı Üye
merhaba arkadaşlar normalde ptt gidip sıraya girimeniz ve 2 tl karşılığı E DEVLET ŞİFRESİ almak gerek ama parasından değil zamanım yok diyenler için basit bir yöntemi var

öncelikle internet bankacılığından E devlete giriyoruz.

daha sonra sistemden illetişim bilgilerini güncelliyoruz ve sistemden cıkış yapıyoruz.

sonra şifremi unuttum bölümünden kimlik bilgilerini ve cep telefonunu girip

yeni şifre alıyoruz..

zaten internet bankacılığım var giriyorum diyen arkadaşlar olabilir .. fakat gün gelirde bankacılık sistemi üzerinden girilmediği zaman işimize yarar

Son düzenleme:
Bende e-devlet şifresi yok alma ihtiyacıda duymadım, ama çok güzel bilgi bu.
Benim gbii postaneye gidip sıra kim bekleyecek diyenlere güzel bir bilgi.

daha önce hiç almadıysanız mecbur gideceksiniz postaneye

hayır hocam alınıp alınmaması daha önceden önemli değil ben az önce test ettim yine ... daha önceden hiç almamış arkadaşa e devlet şifresi aldık... zaten meselede burda ilk defa alacaklar ptt gitmesine gerek yok

varsa hiç e devlet şifresi almamış arkadaşlar deneyebilir yorum atabilir

hayır hocam alınıp alınmaması daha önceden önemli değil ben az önce test ettim yine ... daha önceden hiç almamış arkadaşa e devlet şifresi aldık... zaten meselede burda ilk defa alacaklar ptt gitmesine gerek yok

Azönce bir yakınıma aldık sorun olmadı.Teşekkürler.Faydalı bir konu.

Aynen hocam, zamanında bende hiç PTT ye gitmeden bir arkadaşın yönlendirmesi ile bu şekilde aldım şifremi. Şimdi internet bankacılığından bağımsız olarak rahat rahat kullanabiliyorum.

Aynen ben şifremi hep unuttuğum için hep internet bankacılığından giriyorum. :)

Geçen gün alayım dedim önüm arkam sağım solum suriyeliydi 2 saat sıra bekledik.Gitmeyip az daha beklesem evden alırmışım tüh :) Teşekkürler bilgi için.

internet bankacılıgından kalkabilir mi girişler?

Teşekkürler yöntem için. Aldım ben de bu sayede.

Geçen sene almıştım bu yöntemle. Hala kullanıyorum. Kuveyttürk aracılığı ile almıştım galiba.

Ben alamadım?

Ben hiç almadım şifre. İnternet bankacığına girip bakıyorum. Sorun yok şifrele felan uğraşmayın sakın.. bayadır böyle.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri