Ücretsiz İddaa Yap Paypal Para Kazan..

• Kullanıcı tugayy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Farklı Kazanç Yolları

tugayy

Yasaklanmış
Web sitesi
tugayyalinc.com.tr
Evet Arkadaşlar.. Ücretsiz İddaa Yapıp Para Kazanmaya Ne Dersiniz ?

Hem De Tek Maç Oynayarak..

Site İngilizcedir Fakat Kullanımı Çok Kolaydır..
refli link:
Juego social de deportes | Playfulbet
refsiz link:
Refli Link Veriyorum Bu Linkle Üye Olarak Bana Yardımcı Olmuş Olursunuz :)

Siteye Üye Olduğunuzda Size 4000 Puan Verir Ve Bu Puanı Katlamanızı İster.. Belli Puan Karşılığı Sizlere Hediyeler Veriyorlar..

Ödüllerden Bahsedecek Olursak..

890 Bin Puana 20€ Paypal
1 Milyon 590 Bin Puana 50€ Paysafecard veya 50€ Ukash
1 Milyon 690 Bin Puana 50€ Paypal
3 Milyon 850 Bin Puana Samsung Galaxy Tab 3
10 Milyon 500 Bin Pauna Playstation 4
12 Milyon 500 Bin Puana Samsung Galaxy S4
13 Milyon Puana Xbox One

ve Fazlası..
refli link:
refsiz link:
Refli Linkimle Üye Olanlara Teşekkürler.. Ayrıca Yardım İsteyenler Olursa Yardımcı Olurum Elbette.. Bol Şanslar..

Moderatör tarafında düzenlendi:
öfff youtube gibi kıymet var gidip 200 katını bilcem 20 euro almak için

hani wayne allyn root gibi sistematik yaklaşırsın eyvallah derim de boş işler kbakma.

oQa3Xb.png

1P3vpj.png

P3Ak75.png

iddaa ocak söndürür, Töbe ettim karınca bile yarıştırmam :D

Benim hayatımı bitirdi, 1 senedir oynamıyorum, youtube ile tanıştım şu an hala o pisliğin borçlarını ödüyorum yt sayesinde..

Hükümet kumarhaneleri kapattı, interaktif kumar devreye girdi, daha da kötü oldu en azından o salonları bütçesi olan godaman zenginler girip oynuyordu, bu ve bunun gibi sitelere cebinde 5 tl ile girip sonra kartlara yüklenip, sonra kredi çeken, zenginlik umudu taşıyan dar bütçeli vatandaşlar giriyor. Örneklerini hergün gazeteler de okuyoruz, intihar vakaları %85 arttı..

Bu illeti oynuyanın ne eşi olur, ne işi olur, nede aşı olur..

Siz siz olun oynamayın, oynattırmayın...

Allahım borcu olana yardım etsin, zevk için oynanıyor daha sonra alışkanlığa dönüyor hırs büyük zararlar doğuruyor..

Rabbim kimseyi bulaştırmasın, borç bu illetle ödenmiyor, para da kazanılmıyor..

Onun için gece gündüz spam yapın 10-20-30-100 kanal açın spam yapın borcunuzu ödeyin.. En azından en kötü ihtimal kanallarınız kapanır, iyi ihtimal ise para kazanırsınız yani kaybedeceksin bişeyiniz yok..

iddaa ise eşini, dostunu, evini, yuvanı, geleceğini, hatta kişiliğini kaybetmene neden olur..

Kardeşim postunu baltaladığımın farkındayım ama bunlar gerçekler, sitede bir çok genç arkadaşım var en azından bir an son kez durup düşünürler, çünkü hep ben 2tl oynuyorum birşey olmaz ile başlıyor sonra o rakam büyüyor.

Yanlış bir şey yazdıysam başta admin ve mod arkadaşlardan daha sonra postu atan arkadaştan özür dilerim..

iddaa ocak söndürür, Töbe ettim karınca bile yarıştırmam :D

Benim hayatımı bitirdi, 1 senedir oynamıyorum, youtube ile tanıştım şu an hala o pisliğin borçlarını ödüyorum yt sayesinde..

Hükümet kumarhaneleri kapattı, interaktif kumar devreye girdi, daha da kötü oldu en azından o salonları bütçesi olan godaman zenginler girip oynuyordu, bu ve bunun gibi sitelere cebinde 5 tl ile girip sonra kartlara yüklenip, sonra kredi çeken, zenginlik umudu taşıyan dar bütçeli vatandaşlar giriyor. Örneklerini hergün gazeteler de okuyoruz, intihar vakaları %85 arttı..

Bu illeti oynuyanın ne eşi olur, ne işi olur, nede aşı olur..

Siz siz olun oynamayın, oynattırmayın...

Allahım borcu olana yardım etsin, zevk için oynanıyor daha sonra alışkanlığa dönüyor hırs büyük zararlar doğuruyor..

Rabbim kimseyi bulaştırmasın, borç bu illetle ödenmiyor, para da kazanılmıyor..

Onun için gece gündüz spam yapın 10-20-30-100 kanal açın spam yapın borcunuzu ödeyin.. En azından en kötü ihtimal kanallarınız kapanır, iyi ihtimal ise para kazanırsınız yani kaybedeceksin bişeyiniz yok..

iddaa ise eşini, dostunu, evini, yuvanı, geleceğini, hatta kişiliğini kaybetmene neden olur..

Kardeşim postunu baltaladığımın farkındayım ama bunlar gerçekler, sitede bir çok genç arkadaşım var en azından bir an son kez durup düşünürler, çünkü hep ben 2tl oynuyorum birşey olmaz ile başlıyor sonra o rakam büyüyor.

Yanlış bir şey yazdıysam başta admin ve mod arkadaşlardan daha sonra postu atan arkadaştan özür dilerim..

sonuna kadar haklısın hocam, iddaa da tutturabilme oranı %10 gibi bişey zaten.bende son bi kaç ayda baya bir para kaybettim, kaybettikçe daha da gaza gelip daha yüklü giriyorsun zaten sonu yok yani :)

ama şuan bu yazılanlar iddaa oynayanları etkilemez, iddaayı bırakmak için nasihat yetmiyor illa böyle şeyleri yaşamaları lazım bırakmaları için.

ben arada sırada oynuyorum sınırlamasını bileceksın... sigara 10 yıl kullandım yeter artık dedım 1 haftada bıraktım...
idda oynuyordum yeer artık azalt dedım ayda 5-20 tl arası oynuyorum...
borsa borsada ciddi işlee giriştim ortalamada kazandım sınırla birikim sabıt olsund edım ciddi rakamımı ordna çıkarttım...

heyecan sevıyorum :D adrenalın de... ama sınırlama önemli irade önemlı... gerisi hikaye

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri