ücretsiz kolay çoksayıda gmail alma

• Kullanıcı bzk01
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

bzk01

Yasaklanmış
s.a

arkadaslar oncelıkle pcmıze
BlueStacks-SplitInstaller
bu porgramı kuracagız. program kurulum sırasında asırı bekleme yaparsa. kurulumu durdurup. program ekle kaldırdan. kurdugumuz porgramın player diye atanan dosyayı kaldıracagız. şimdi tekrar kuruluma gecelım. kolay bir skıld program kurulacak. ayarlar kısmından gmail secıp yeni hesap olustur dedikten sonra. arka arkaya alabildimiz kadar gmail alacagız. hadi hayırlı olsun. suan kullanıyorum 10 tane aldım sıkıntı yok..

herkese bol kazançlar

ustam youtube onayı olmaması para kazanmada bir etkisi yok biliyorum ve burdaki ustaların yorumları o sekilde.

alınan gmailler tel onaylımı oluyor ?

bide download linki verirsen sevinirim.gidip alakasız bişi indirmeyelim

böyle gmaillere güvenmiyorum

adam akıllı gmail açın derim
böyle açtığınız gmailler patlarsa ozaman görürsünüz
uğraştığınız onca çabanız heba olur gider
sizlere şiddetle tavsiye ediyorum
böyle şeylerden kesinlikle uzak durun
benden söylemesi
sonra ahlanmanız bi fayda vermeyecek

böyle gmaillere güvenmiyorum

adam akıllı gmail açın derim
böyle açtığınız gmailler patlarsa ozaman görürsünüz
uğraştığınız onca çabanız heba olur gider
sizlere şiddetle tavsiye ediyorum
böyle şeylerden kesinlikle uzak durun
benden söylemesi
sonra ahlanmanız bi fayda vermeyecek

bende size katılıyorum...

s.a

arkadaslar oncelıkle pcmıze
BlueStacks-SplitInstaller
bu porgramı kuracagız. program kurulum sırasında asırı bekleme yaparsa. kurulumu durdurup. program ekle kaldırdan. kurdugumuz porgramın player diye atanan dosyayı kaldıracagız. şimdi tekrar kuruluma gecelım. kolay bir skıld program kurulacak. ayarlar kısmından gmail secıp yeni hesap olustur dedikten sonra. arka arkaya alabildimiz kadar gmail alacagız. hadi hayırlı olsun. suan kullanıyorum 10 tane aldım sıkıntı yok..

herkese bol kazançlar

yanlız youtubeye girince çıkış yaptı ve telefon numarasını istedi... Sende olmadı mı?

google amcaya BlueStacks yazın ilk site kendi sitesi 2. site gezginler ikiside güvenilir.

program adroid işletim sistemi arkadaslar . pcye kuruyorz tek fark o. güvenmiyorum diyen arkadaslar ceptelefonlarındanda sakın g mail almasınlar. sonucda bu sistemde aynısı. ben toplam 13 tane aldım 1 tanesi iptal olmus. tel onayı istedi. kalanların 2 tanesi ile kanal acıyordum. gündüz 2 kanalım para kazanam devre dısı oldu. ordaki videoların yedeklerini . bu sekıl aldıgım kanallara yukluyordum. mesajlarınızı yenı fark ettım kusura bakmayın..

herkese bolkazançlar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri