Merhaba arkadaşlar... 2013 yılından beridir bu forumun üyesiyim. Zamanında beni burada çok tanıyan arkadaşım vardı. Youtube üzerine belki de bu forumda özgünlük anlamında en cesur davrananlardan biriydim. Şimdi yaş 50 ye merdiven dayadı. Artık eskisi kadar çok aktif olamıyorum youtube'de ancak yine de kendimce ek gelir anlamında bir şeyler yapıyorum. Bunlardan birisi de tabi ki son 5-10 yılın favori konularından birisi Kripto Para...Kripto Para piyasası malumunuz çok riskli olabiliyor özellikle de kaldıraçlı işlemler alıyorsanız. Bu nedenle bu konuda eğitimsiz kesinlikle işlem alınmaması taraftarıyım. Yıllardır değişik platformlarda eğitimler alarak kendimi geliştirmeye çalıştım hala da devam ediyorum.
Fakat biliyorum ki bu piyasada sadece kulaktan dolma bilgilerle işlem alan ve varını yoğunu riske atan bir çok arkadaşımız var. Bu nedenle size her gün özellikle akşamları işin ehli hocalar tarafından canlı olarak yayınlar açılarak yatırım mantığı nasıl olmalıdır? işleme nerelerden girilir? Kasa Kontrolü nedir? İşlem Yönetimi gibi konuların anlatıldığı bir telegram kanalı önermek istiyorum.
İsteyen arkadaşlar aşağıdaki linkten inceleyebilirler. Çoğu zaman yayınlarda canlı sorular da yöneltebiliyorsunuz.
Eğitimin zararı olmaz arkadaşlar özellikle bu gece ve yarın çok detaylı eğitimler olacaktır.
https://t.me/+Im9nNQ0nnIBhZDRk
Herkese hayırlı geceler dilerim.
Fakat biliyorum ki bu piyasada sadece kulaktan dolma bilgilerle işlem alan ve varını yoğunu riske atan bir çok arkadaşımız var. Bu nedenle size her gün özellikle akşamları işin ehli hocalar tarafından canlı olarak yayınlar açılarak yatırım mantığı nasıl olmalıdır? işleme nerelerden girilir? Kasa Kontrolü nedir? İşlem Yönetimi gibi konuların anlatıldığı bir telegram kanalı önermek istiyorum.
İsteyen arkadaşlar aşağıdaki linkten inceleyebilirler. Çoğu zaman yayınlarda canlı sorular da yöneltebiliyorsunuz.
Eğitimin zararı olmaz arkadaşlar özellikle bu gece ve yarın çok detaylı eğitimler olacaktır.
https://t.me/+Im9nNQ0nnIBhZDRk
Herkese hayırlı geceler dilerim.