Ücretsiz Numune

BurakAkman

Yasaklanmış
sasirtan-kedi-ve-kopek-dostlugu_161428.jpg

Selamun aleykum arkadaşlar böyle bir site buldum
kedi veya kopekğiniz var iste numune talep edebilirsiniz 2 adet 200 gr
yoksa bile istetin dışarıya bı yerlere koyun kış onumuz malum cok ac kalacaklar en azından ufak bişey olsun

link

evcil hayvanım yok ama koyarız kapının önüne nasiplensin yavrucaklar :) bilgilendirme için sagol hocam..

ben köpeğime burdan mama alıyorum oldukça memnunum alıcaklara tavsiye ederim

NOT : Sakın enerjili almayın ben evin içinde bakıyorum enerjili aldım bi kere denemek için yapmadığını bırakmadı bizimki yatarken felan üzerimize atlıyordu :D

ben köpeğime burdan mama alıyorum oldukça memnunum alıcaklara tavsiye ederim

NOT : Sakın enerjili almayın ben evin içinde bakıyorum enerjili aldım bi kere denemek için yapmadığını bırakmadı bizimki yatarken felan üzerimize atlıyordu :D
Hocam evin icinde beslerken wc yi nasil yapiyolar hep merk etmisimdir.

Hocam evin icinde beslerken wc yi nasil yapiyolar hep merk etmisimdir.
bende ingiliz lavrak setter var normalde av köpeği fakat evde besliyorum eğitimi nereye verdiysen oraya yapar önceden balkona çıkıp yapardı şu soguklardan kapının arkasına taş olan yere yapıyor eğitimi şu şekilde veriyorum istediğimi yaparsa ödül bisküvisi yapmazsa terlikle kıçına hafif dokunuyorum aşırı hızlı öğreniyor zaten

bende ingiliz lavrak setter var normalde av köpeği fakat evde besliyorum eğitimi nereye verdiysen oraya yapar önceden balkona çıkıp yapardı şu soguklardan kapının arkasına taş olan yere yapıyor eğitimi şu şekilde veriyorum istediğimi yaparsa ödül bisküvisi yapmazsa terlikle kıçına hafif dokunuyorum aşırı hızlı öğreniyor zaten
Hocam kav aylik kopeginiz havlama felan yapiyormu aksamlari yada gündüzleri komsulardan felan.sikinti cikiyormu bende av icin kopek almayi dusunuyorum ama bakacak yerim yok

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

dün vermiştim siparişi, kargo yola çıktı diye sms geldi inşallah budur.
çünkü numune olayı dikkatimi çekmişti dün gece biraz araştırıp başka yerlerden bebek bezi traş köpüğü felan numuneleride talep ettim :D

Hocam kav aylik kopeginiz havlama felan yapiyormu aksamlari yada gündüzleri komsulardan felan.sikinti cikiyormu bende av icin kopek almayi dusunuyorum ama bakacak yerim yok

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
7.5 aylık havlaması sadece zil calınca bide yukarıya cıkan birini duyunca komsular sıkıntı cıkarmıyo

Bu yazdıklarım reklam amaçlı değildir, yalnızca yardıma muhtaç sokak hayvanları için özel olarak oluşturulmuş bir grubun tanıtımıdır.

Organik 10k aboneli facebook hayvansever grubumuz var. Mama desteği için sponsor arıyoruz, bu şirketle de şansımızı bi deneyelim bakalım. Şimdiye kadar bir kaç yer ile anlaşma sağladık ancak yeterli değil. Daha çok insana ulaşmamız gerekiyor. Mama desteğinde bulunmak isteyen arkadaşlar varsa benimle iletişime geçebilirler. Mama dışında maddi yardımda bulunmak isteyenler için alınan mamalar faturaları ile birlikte paylaşılacaktır.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri