şu an düzeldi mi peki?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
bir kaç gune duzelır
Günaydın bana da yardımcı olabilir misiniz ?
Hocam eminmisin? R10 da çoğu user karamsar bu konuda. Sunucularımızı uzatalım mı sence
Hocam merhaba bi sorunum var konusunuda actim yardimci olursaniz sevinirim.Merhaba arkadaşlar pinterest hakkında kimseye yardımcı olmayacaktım lakin bu piyasada para ile egitim satanlara inat herkese ücretsiz egitim veriyorum.
Skype ve Wp adresimi vermiyorum samimi bulduğum kişilere verilecektir.
Adsenseli domaini ve hostu olan kişilerin Pc bağlanıp canlı olarak kurulumu yapıyorum.
Hocam merhaba bi sorunum var konusunuda actim yardimci olursaniz sevinirim.
https://www.ytpara.com/pinterest/138662-pinterest-subdomain-yardim.html
Bu pinterest e neden para verirler anlamıyorum.Biri böyle konu açar
1-Domain nedir?
2-Host nedir?
3-Domain ve host nasıl alınır?
4-Sub domain nedir?
5-Pinterest nedir?
6-Pinterest ile nasıl para kazanılır?
7-Wordpress nasıl kurulur?
8-Pinterest hesabı nasıl açılır?
9-Pinterest kategorisi nasıl seçilir?
Diğeri para kazanma garantili diye açar, kimsede demiyor ki p.k kazanması açık kanal gibi bir şey bu. para kazanman garanti zaten.
Adama diyorum ki p.k açık kanalda para kazanma garanti vermem gibi bir şey bu diyorum.yt bir mi tutuyorsun bunu dostum diyor. Ne demek istediğimi anlıyor, anlamamazlıktan geliyor.
Ben bu para yamyamlarina para vermeyin diye bu konuyu açtım hocam her konuda yardımcı olurum
---------- Spam Engelliyici 09:03 ---------- Önceki Mesaj 09:02 ----------
Hocam eminmisiniz derken bakın bundan 2 ay önce felan böyle bir sıkıntı olmuştu ve bir hafta içerisinde düzelmişti uzatıp uzatmamak size kalmış birsey
ben takipçiler sürekli tr den geliyor neden acaba
Alnmanca keyler le konu çek
1:vps Kullanıyorum
2: 1 Günde 1 ip üzerinden 1 site kuruyorum
3:her site için temiz portable kullanıyorum.
Hocam bu pinterestten içerik tavsiyesi yapabilir misiniz? selamlar...
hocam ip resetleme yi nasıl yapıyorsunuz. modemi resetleyerek mi yoksa başka bir yöntemle mi?
portable nedir![]()
pinterest askıya alınan hesap icin bir cozum yolu var mıdır? siteye nasıl hit cekebiliriz?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.