Ücretsiz Sim Kart !

orta sıralardan yerimizi alalım :) teşekkürler

hocam kargonuz şubede bekliyor. Telefondan ulaşamıyorlarmış. kargoyu bugun almayacaksanız geri gelecek. bilginiz olsun.

---------- Spam Engelliyici 11:14 ---------- Önceki Mesaj 10:40 ----------

Bende alayim hocam

Sent from my HTC One using Tapatalk
edit.

---------- Spam Engelliyici 11:18 ---------- Önceki Mesaj 11:14 ----------

hocam bende istiyorum adres bilgilerini pm atıyorum

hocam kargoyu neden kabul etmediniz. almadığınız için ödemesini ben yapacağım. hadi para da sorun değil kota dolduğu için bir çok kişiye yollayamadım onlara yollasaydım. yaptığınız çok ayıp

Son düzenleme:
[MENTION=29276]senss17[/MENTION]
Hocam ben size adres verirken kendi isim soyismimi yazmamisim. Isyerine de gunde 15-20 kargo geliyor karisiklik olmus. Eger subedeyse hala ben gidip ordan alayim, degilse zararinizi karsilayim. Kusura bakmayin bugun sabah dondum izmire ondan boyle bir karisiklik olmus

@senss17
Hocam ben size adres verirken kendi isim soyismimi yazmamisim. Isyerine de gunde 15-20 kargo geliyor karisiklik olmus. Eger subedeyse hala ben gidip ordan alayim, degilse zararinizi karsilayim. Kusura bakmayin bugun sabah dondum izmire ondan boyle bir karisiklik olmus

kargoyu kabul etmedi diye bir an aranınca.. karısıklık oldugunu dusunmedım.
kargonuz şirinyer şubesinde hocam. alıcı ismi acil cep servisi. şuan gidip alabilirsiniz.

Tamam hocam ben ugrayip alicam bugun. Tekrar kusura bakmayin

Urun kargodan teslim alinmistir. Tesekkurler

ben tesekkur ederım hocam hatları telefona takın sinyal gelsin. takmazsanız 1 temmyz da kapanır. takarsanız o tarıhe kadar 8 gun kullanım verır. hayırlara vesile olsun

Hocam sanırım ben de iş yerinden vaktinde çıkamadım iki gündür alamayabilirim, geri gönderilirse zararınızı yazarsınız karşılayayım.

Ücretsiz derken çekiliş falan mı yapılacak hocam ? :D Yerimi alayım

hocam sim kartın varmı?

---------- Spam Engelliyici 23:20 ---------- Önceki Mesaj 23:16 ----------

hani bana hani bana :D

kardeş,im yabancı hat varmı wahts app için

---------- Spam Engelliyici 23:24 ---------- Önceki Mesaj 23:20 ----------

Teşekkürler [MENTION=29276]senss17[/MENTION] Kartlar elime ulaştı

kardeşim bir nuamraya ihtiyacım var

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri