Ücretsiz tel onaylı gmail alma

• Kullanıcı neisen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Dünyadan Youtube Teknikleri

neisen

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar.Bu iş için kullanacağımız site http://www.pinger.com/content/home.html bu site.Bu site size bir tane telefon numarası veriyor ve bu numara üzerinden online ücretsiz mesajlaşmanızı sağlıyor.Bu siteye girip üye olun.Daha sonra sizden zip code isteyecek.Hangi ülkeden tel onayı istiyorsanız o ülkeden bir posta kodu girin.Daha sonra karşınıza numaraların olduğu bir ekran gelecek.Numaranızı seçerken hangi numarayı seçtiğinizi kaydedin.İşlem tamamlanınca sms ekranına geleceksiniz.Bu siteyle işimiz şimdilik bitti.Daha sonra gmaile gidin ve normal bir şekilde yeni bir mail hesabı açın.Ama maili açarken capthca kodunu girmeyin onun yerine kutucuğu işaretleyin ve telefon yazan yere pingerden aldığınız telefon numarasını girin..İşlem tamamlandıktan sonra telefon onayı için sms seçin.Birkaç dakika sonra sms pingerdeki ekrana gelecek.Oradan kodu girip üyeliğinizi aktifleştirebilirsiniz.Kolay gelsin arkadaşlar.
Kusura bakmayın resimli anlatacak kadar vaktim yok.Haftaya sınava gireceğim için sürekli çalışıyorum.Bu da bir süre için son paylaşımım olacak.Dualarınızı esirgemeyin lütfen.Herkese kolay gelsin.Bol kazançlar...
Üyelik için link : http://pinger.com/tfw/

paylaşım için tesekürler

yaptım bi türlü gelmedi mesaj kutusuna doğrulama kodu 10 ar dk bekleedim 3 kere denedim olmadı

yaptım bi türlü gelmedi mesaj kutusuna doğrulama kodu 10 ar dk bekleedim 3 kere denedim olmadı

Numaranızı yanlış yazmışsınızdır.Baştaki koda da dikkat edin.Tekrar gönder dediğinizde numarayı girerken başındaki kodu da yazın.Mesela türkiyenin +90 kodu olduğu için 90532--- şeklinde yazmanız gerekiyor.

1 (805) 904-0952 bu mesela tel numaram. nasıl yazacağım onay kutusuna hocam

1(805)9040952 şeklinde olması lazım

süpersin yahu oldu valla 2 saattir deniyordum.videolu anlatım yaparsan musait zamanında iyi olur hocam çünkü baya karışık insanlar zorlanır

Vaktim olunca çekerim tabiki.Önümüzdeki haftayı atlatayım ondan sonra youtube seo konusuna da değinmek istiyorum.Bakalım hayırlısı inşallah

Hocam uyelik menusunu goremedim. Link verebilir misiniz

learn more kısmına tıklayın açılan sayfada sing up free yada sing up olması lazım ona tıklayın

Hocam Yardım bölümüne girince çıkıyor da mail onay gelmedi bir türlü. Yeniden üye olacam mecburen.

Hocam Yardım bölümüne girince çıkıyor da mail onay gelmedi bir türlü. Yeniden üye olacam mecburen.

Numaranızı yanlış yazmışsınızdır.Tekrar gönder kısmına tıkladıktan sonra videocanavarına söylediğim şablonda yazın numarayı.

maili ayrı yotube kanalını ayrımı dogrulamamız gerekiyor.Yoksa dogrulammış maillede 15 dk üzeri video yükleyebilirmiyiz.

Aynı taktik yanlız 0 sonuç. Onay kodu gelmiyor

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri