Ucretsiz Telegram BTC Mining ( Odeme Kanitli )

crazy3

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.filmhdizleindir.com
Merhaba arkadaslar deneme icin kullandigim ve odemesini aldigim bir sistemi sizlere kisaca tanitmak istiyorum. Sistem cok basit gunluk sadece 1dknizi almaz claim yapmak. Ve ben boyle ugrasarak yaklasik 2 hafta icinde (sadece 1-2dk bakarak) 33 tl aldim.
İsterseniz yıldız satın alıp yatırım yapabilirsiniz.
İlk Ödememi aldım arkadaşlar 45 TL 2. Ödeme yakında gelecek :) Bu ödeme dekontu bana aittir :)
j6DyqG.png

qvDGy3.png

Odeme kaniti
WDg4W8.png

(ALINTIDIR)

Sistemin linkini isteyenler ozelden mesaj atsin

Son düzenleme:
Daha fazla zaman ayırarak daha fazla kazanç oluyor mu? Yoksa belli bir seviye üzeri kazanç vermiyor mu günlükte-haftalıkta v.s ?

Son düzenleme:
Daha fazla zaman ayırarak daha fazla kazanç oluyor mu? Yoksa belli bir seviye üzeri kazanç vermiyor mu günlükte-haftalıkta v.s ?

Hocm şöyle anlatim sana bonus yıldız veriyor bu yıldızlarla ekran akrtı alyıorsun kazım gücüne göre para kazanuyrsun az önce 950 dolar çeken felan vardı sürekli çekim işlemleri oluyor

Merhaba arkadaslar deneme icin kullandigim ve odemesini aldigim bir sistemi sizlere kisaca tanitmak istiyorum. Sistem cok basit gunluk sadece 1dknizi almaz claim yapmak. Ve ben boyle ugrasarak yaklasik 2 hafta icinde (sadece 1-2dk bakarak) 33 tl aldim.

Odeme kaniti
WDg4W8.png

(ALINTIDIR)

Sistemin linkini isteyenler ozelden mesaj atsin

pm attım hocam, teşekkürler.

Şimdi şöyle evde 2 pc var biri lap top , işyerinde de 1 tane var.Bu pc lerle kendi çalışmamıza engel olmadan (1 tane hesapla farklı Ip ler olacak tabi) ve güvenli olarak çalışmak mümkün müdür acaba ? Kasma falan oluyor mu pc lerde.Teşekkürler.

hocam bende beleş coinler kazanmak istiyom :D güzel gelir getiren bir şey yokmu

Şimdi şöyle evde 2 pc var biri lap top , işyerinde de 1 tane var.Bu pc lerle kendi çalışmamıza engel olmadan ve güvenli olarak çalışmak mümkün müdür acaba ? Kasma falan oluyor mu pc lerde.Teşekkürler.

hocam hayır hiç açmana gerek yok bile sadece hesabınla 6 saatte bir bonusları toplayarak yani yıldızları bunları biriktip ekran kartı alacaz sistem böyle işliyor hiç birşeyin açık kalmasına gerek yok :)

---------- Spam Engelliyici 18:46 ---------- Önceki Mesaj 18:43 ----------

hocam bende beleş coinler kazanmak istiyom :D güzel gelir getiren bir şey yokmu

Hocam telegram hesabı aç sonra link atacam sana :)

İşlem tam olarak nasıl? Telefondan telegram olması yeterli midir ve ben de pm alabilir miyim :)

Arkadaşlar telefon olmadan telegram açabiliyor muyuz?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri