Ücretsiz twitter takipçi kazanma

Saian Sakulta

Yasaklanmış
Web sitesi
www.followgram.info
Twitter %100 türk takipçi arttırma.

* Öncelikle konuyu nereye açacağımı bilemedim arkadaşlar, bir satış konusu değildir. Reklam mesajı göndermez, sağlıklı takipçi kazanabilirsiniz.
* Konu yanlış yerdeyse, forumda böyle konuların açılması yasaksa pm gönderin veya [MENTION=25965]Saian Sakulta[/MENTION]; etiketleyerek yorum yapın konuyu report edeyim..
* FollowGram İle Twitter Takipçi Kazan!
* Spam yapmaz.
* Hesabınız kapanmaz.
* Uygulamadan çıkanlar bir daha giriş yapamaz!
* Sitedeki göz yorucu tasarım giderildi, stabil hale getirildi.
* Site kuralları, ve Sözleşme bölümünü sisteme giren her hesap sahibi kabul etmiş sayılır..
* Giriş yapıp, takipçi alanlar yorum yaparsa sevinirim.
* Limitler şuanda 50 kişi olarak belirlenmiştir, her gece sıfırlanmaktadır.
* Site bana aittir, tüm içerikler sorumluluklar bana aittir.

Site adresi: Tıklayıp gidebilirsiniz.

İnstagram için Profiline Bakanlar: Tıklayıp gidebilirsiniz.

Değerli yorumunuz için teşekkürler, sistemin admin panelini kendim kullanmaktayım 286k takipçim var hiç düşüş yaşamadım şu ana kadar.

Attığınız tweetlerde iş bitiyor hocam :)

olabilir hocam ben denemelik yaptım bom boş twitterde hiçbişey paylaşmıyodum ondan olabilir . :D

---------- Spam Engelliyici 02:37 ---------- Önceki Mesaj 02:36 ----------

hocam bide admin paneli nasıl oluyor kaç k limiti var kaç k takipçi yapabiliyoruz bende almak istiyorumda :D

teşekkürler belki denerim msjm olsun

Teşekkür ederim bekleriz her zaman açık

olabilir hocam ben denemelik yaptım bom boş twitterde hiçbişey paylaşmıyodum ondan olabilir . :D

---------- Spam Engelliyici 02:37 ---------- Önceki Mesaj 02:36 ----------

hocam bide admin paneli nasıl oluyor kaç k limiti var kaç k takipçi yapabiliyoruz bende almak istiyorumda :D

Admin panelinde şu özellikler var;
Takipçi
Favori
ReTweet
Tweet
TrendTopic #hastag yazarsınız (Random olarak tweet atar ve kısa sayede TT olursunuz)
Yumurta hesap canlandırıcı 1(Profil resmi ekler yumurta hesaplara)
Yumurta hesap canlandırıcı 2(Biografi ekler yumurta hesaplara)
Spam (Eğer gıcık olduğunuz bir twitter profili var ise spamlatarak askıya aldırabilirsiniz.)

Bu özellikler mevcut sistemde, ve kullanıcı sayınız kadar işlem yaparsınız benim kullanıcı sayım şuanlık: 232

Takipçi
Favori
ReTweet
Tweet
TrendTopic #hastag yazarsınız (Random olarak tweet atar ve kısa sayede TT olursunuz)
Spam (Eğer gıcık olduğunuz bir twitter profili var ise spamlatarak askıya aldırabilirsiniz.)

Bu özellikler mevcut sistemde, ve kullanıcı sayınız kadar işlem yaparsınız benim kullanıcı sayım şuanlık: 232

hocam reklam paylaşıyor ne yazık ki sistem

Takipçi
Favori
ReTweet
Tweet

dostum konu dışıda. bu yazdığınız özelliklerde panelmi neyse satın almaya kalksak ne kadara patlar? userleri kendimiz sokacağız

kendı yukledıgın vıdeoya 100 k ızlenım kasmak gıbı bısey

Post kasmaya ihtiyacım yok sistemi bildiğim için yazıyorum. Ayrıca post atışmasına girmeyelim istersen.

Madem ki havuzda takipçin var uygulamayı twitter'a giriş yapmadan bedava gönderebilirsin. Twitter kullanıcı adımla forum kullanıcı adım aynı twitter'dan cavabını bekliyorum.. ;)

Böyle bir hizmet için satış konusu açabilirim, kendi insanımı çok severim fakat bedavacı tavrı, karşılıksız iş alma tavrı gerçekten canımı çok sıkıyor.
Size ücretsiz hizmet veren bir insan ne ekmek yiyecek bu sosyal medyadan?

Siz cevaplamadan ben cevaplıyayım.
Şimdi ben sizin yerinizde olsam, siz de benim yerimde olsanız Takipçi çekimi yapmayacaksınız ki buna herkez şahit :)

Kendi emekleriyle bir yerlere gelen insanlar harcanıyor canını yediğimin ülkesinde.
Sizinle neden laf yarıştırdığımıda anlamıyorum, beğenmiyorsanız yorumlarınızı silersiniz.

Report ettim gereksiz yorumların silinmesi için

Arkadaşlar ikili tartışmalar yapmıyalım, gereksiz mesajlar silinmiştir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri