ücretsiz udemy dersleri

CnobR

Kayıtlı Üye
Web sitesi
yazarkeyfi.com
BAZI ÜCRETSİZ UDEMY DERSLERİNİ SİZİNLE PAYLAŞMAK İSTEDİM. HİÇ BİR KURSUN BENLE ALAKASI YOKTUR. ŞİMDİDEN FAYDALANACAK ARKADAŞLARA BAŞARILAR DİLERİM.

BİR ÇOK DERSİN ÜCRETSİZ OLARAK BULUNDUĞU SİTE - - - https://www.discudemy.com/language/turkish

ÜCRETSİZ DERSLER

- ANDROİD PROGRAMLAMA EĞİTİMİ
- WORDPRESS TEMA EĞİTİMİ
- ETİK HACKER EĞİTİMİ
- CANVA STUDİO EĞİTİMİ
- YOUTUBE EĞİTİMLERİ
- TEMEL PYTHON KURSU
- GOOGLE ADS EĞİTİMİ
- WORDPRESS EĞİTİMİ
- E-TİCARET EĞİTİMİ (N11, GİTTİGİDİYOR, HEPSİBURADA, TRENDYOL, AMAZON)
- KODLAMA BİLMEDEN WEB SİTESİ YAPMA
- 11 ADIMDA PHOTOSHOP ÖĞREN
- ALGORİTMA VE PROGRAMLAMA MANTIĞI EĞİTİMİ
- HTML EĞİTİM SETİ.
- HTML EĞİTİM SETİ. DEVAMI CSS&CSS3 EĞİTİMİ
- Php-Mysql-Retrofit Kullanarak Android Projeleri Geliştirme
- ADOBE PRESENTER EĞİTİMİ
- SIFIRDAN C PROGRAMLAMA EĞİTİMİ
- PYTHON EĞİTİMİ
- C PROGRAMLAMA İLE SIRALAMA ALGORİTMALARI EĞİTİMİ
- POİNTER NEDİR NE İŞE YARAR EĞİTİMİ
- 2019 E TİCARET DEĞERLENDİRMESİ
- SAÇ KESİM MODELİ EĞİTİMİ
- ADOBE PHOTOSHOP EĞİTİMİ
- NETWORK MARKETİNG EĞİTİMİ
- SASS VE SCSS EĞİTİMİ
- YENİ BAŞLAYANLAR İÇİN MVC EĞİTİMİ
- UNİTY İLE 2D VE 3D OYUN TASARLAMA EĞİTİMİ
- PHP KURSU (WEB SİTESİ YAPMA) EĞİTİMİ
- UNİTY İLE YAPAY ZEKAYI ÖĞREN
- UNİTY İLE YAPAY ZEKA EĞİTİMİ
- VERİ BİLİMİ VE YAPAY ZEKAYA GİRİŞ
- ALGORİTMA PROBLEMLERİ VE ÇÖZÜMLERİYLE PROGRAMLAMAYA GİRİŞ EĞİTİMİ
- MBLOCK İLE ARDUİNO EĞİTİMİ
- PYHTON EĞİTİMİ 1
- PYHTON EĞİTİMİ 2
- AFTER EFFECTS EĞİTİMİ
- GİTHUB İLE AÇIK KAYNAK PROJELERE KATKIDA BULUNMA EĞİTİMİ
- JAVA-SWİNG VE AWT GİRİŞ EĞİTİMİ
- ONLİNE HOTEL - EV REZERVASYON UZMANLIĞI EĞİTİMİ
- E TİCARET SİTESİ YAPMA EĞİTİMİ
- REACT NATİVE İLE SIFIRDAN MOBİL UYGULAMA GELİŞTİRME EĞİTİMİ

Son düzenleme:
BAZI ÜCRETSİZ UDEMY DERSLERİNİ SİZİNLE PAYLAŞMAK İSTEDİM. HİÇ BİR KURSUN BENLE ALAKASI YOKTUR. ŞİMDİDEN FAYDALANACAK ARKADAŞLARA BAŞARILAR DİLERİM.

Elidorun yaptığı kampanya ile İSTEDİĞİNİZ KURSU SEÇEBİLİRSİNİZ ÜCRETSİZ. Şuan aşırı yoğunluk var ama her hesap için 1 tane istediğiniz dersi ücretsiz olarak alabiliyorsunuz.

DİĞER ÜCRETSİZ DERSLER

- ANDROİD PROGRAMLAMA EĞİTİMİ
- WORDPRESS TEMA EĞİTİMİ
- ETİK HACKER EĞİTİMİ
- CANVA STUDİO EĞİTİMİ
- YOUTUBE EĞİTİMLERİ
- TEMEL PYTHON KURSU
- GOOGLE ADS EĞİTİMİ
- WORDPRESS EĞİTİMİ
- E-TİCARET EĞİTİMİ (N11, GİTTİGİDİYOR, HEPSİBURADA, TRENDYOL, AMAZON)
- KODLAMA BİLMEDEN WEB SİTESİ YAPMA
- 11 ADIMDA PHOTOSHOP ÖĞREN
- ALGORİTMA VE PROGRAMLAMA MANTIĞI EĞİTİMİ

teşekkürler

siteye tıkladığım da yoğunluk dan dolayı hizmet veremiyoruz diyordu. şimdi de Kampanyamıza ara veriyoruz, yenileri için takipte kalın. yazıyor

siteye tıkladığım da yoğunluk dan dolayı hizmet veremiyoruz diyordu. şimdi de Kampanyamıza ara veriyoruz, yenileri için takipte kalın. yazıyor

Alan olmuş fakat fazla kimse alamamış.. Bende alamadım her halde sitenin hitini arttırmak istediler :)

:) once gel gel yapiyorlar, sonra da bitti, iyi taktik. hic kimseye vermediler birsey.

Haklısınız hocam ben gördüm belki faydalanan olur diye paylaşmak istedim. :)

Tesekkurler! Gayet isime yaradi sayende.

Rica ederim hocam. İyi çalışmalar.

Biraz biriktirerek atardım normalde ama bunlar yeni elime geçti ve süreli oldukları için hemen paylaşmak istedim. Rahatsızlık duyan olduysa özür dilerim buradan. Bi ders daha kullanacak arkadaşlara iyi çalışmalar dilerim.
SIFIRDAN DİNAMİK WEBSİTESİ EĞİTİMİ

Not: İNDİRİM UYGULANMAYAN ARKADAŞLAR KUPON KODU YERİNE "PHPKURSU" YAZARSALAR SORUN DÜZELECEKTİR.

Bizim milletimiz anca başkalarına kene olup emeksiz kazanmaya çalışır, her şeyi hazır ister, araştırmak öğrenmek en son aşama :D Denemek, kafa yormak, yollar aramak gerek bu işlerde kazanmak için, bu konu da o başarıya çıkaracak içerikler var, herkese bol kazançlar :)

Paylaşımlar için teşekkürler. Bu ücretsiz kursları ömür boyu mu alıyoruz yoksa belli bir süreliğine mi ? Çok faydalı bir paylaşım yapıyorsunuz bir çoğunu ekliyorum. Umarım ömür boyu ücretsizdir faydalanabilirim kurslardan

Bir kere aldıktan sonra hesabınızda bir sorun olmadığı sürece ömür boyu kullanabilirsiniz. İnşAllah faydalı olur sizler için. İyi çalışmalar dilerim.

Bizim milletimiz anca başkalarına kene olup emeksiz kazanmaya çalışır, her şeyi hazır ister, araştırmak öğrenmek en son aşama :D Denemek, kafa yormak, yollar aramak gerek bu işlerde kazanmak için, bu konu da o başarıya çıkaracak içerikler var, herkese bol kazançlar :)

Kısa süreliğine ücretsiz olan kurs için ücretsiz süresi bitti diye kızan bile var :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri