[ÜCRETSİZ]Ünleme Düşen Kanalı Kurtarma Yöntemi

Baykusss

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar merhaba,
sizler için bir konu açmak istiyorum herkesin elinde ünleme düşmüş kanalı vardır.
Bunları kurtarmak çok basit herhangi bir ücret ödemeden,
Yapmanız gereken kanalın bir kurtarması olması gerekiyor (eğer kurtarma maili saçma mail ise o maili aynı şekilde yeniden oluşturuyoruz)
Ünlemli kanala giriş yapıyoruz kanalı kurtar diyoruz ve kanalın kurtarma mailini giriyoruz kurtarma mailene bir kod geliyor onu giriyoruz ve (özgün kanalım durduk yere kapandı açılmasını arz ediyorum) şeklinde bir yazı yazıyoruz ve kanalınız 1 2 saatte yeniden aktif oluyor. Bunu denemeden başkalarına muhtaç olmayın denemekte fayda var.

Güzel bir paylaşım.

Elimde bi kaç kanal var deneyeceğim

Olumlu olumsuz yazarım

Eğer bu dogruysa yer yerinden oynar zaten parayla yapanlarda aynısını yapıyordu

sen zaten normal olan şeyi söylemişsin :) bu şekilde açılmayan kanallar var onlar arayış içinde zaten ;)

en kolay yontem kendi ! li kanaliniza telif atarak kapatmaya calisin kanal kapandiktan sonra telifi geri cekin kanala ! lemden kurtulacaktir

gecenlerde toplu unleme dusen kanallardan birine uyguladım biraz once ve kanala giris yaptım. tesekkurler

güzel paylaşımda hocam ; bu bazen oluyor bazen olmuyor yeni bir şey değil yani .. yine de bilmeyenler için işe yarar inşallah ..

hocam amacım herhangi bir ücret ödemeden bazı arkadaşların işinin görülmesi :))

tam olarak anlamadım hocam ünlemli kanalda nasıl nerden kurtarmaya basıyoruz mail falan mı yazcaz?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri