Ücretsiz VPS veren firmalar

• Kullanıcı HoffnungTR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💵 Para Kazanma, Adsense ve Alternatif Gelir Modell

HoffnungTR

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.r10.net
Merhaba arkadaşlar, Malum Türkiyede upload ve download hızları diğer ülkelere göre oldukça düşük. Bende küçük bir araştırma yaptım ve bulduğum verileri sizlerle paylaşmak istedim. Aşağıda süreli ve süresiz vps veren firmaları yazacağım. Ücretsiz olduğu için özellikleri düşük olabilir ancak vps ye para vermek istemeyenler için hiç yoktan iyidir.

Öncelikle belirtmek istiyorum arkadaşlar ucuz etin yahnisi yenmez demiş atalarımız Bu yüzden ücretsiz aldığınız vps lerde önemli bilgilerinizi muhafaza etmeyiniz. Yedekleme için kullanmayın vps lerin hiçbi garantisi bulunmuyor.

Kendi Telefon numaranızı vermek istemiyorsanız "Ücretsiz tel onaylı gmail alma" başlıklı konuya bir göz atın derim.

vps.me
RAM: 384 MB
Depolama (HDD): 5 GB
Bandwidth: 10 GB
İşletim Sistemi: Bütün Linux Sürümleri
Süre: 1 yıl bedava
Şartlar: Telefon onayı istiyor

chunkhost.com
RAM: 128MB
Depolama (HDD): 3GB
Bandwidth: 35GB
İşletim Sistemi: Ubuntu, debian, centos
Şartlar: facebooktan login istiyor.

nephoscale.com (Cloud)
RAM: 256MB
Depolama (HDD): 10GB
Bandwidth: 50GB
İşletim Sistemi: Ubuntu, centos + (SSH ve SFTP)
Şartlar: kredi kartı istiyor, fakat para çekmiyoruz diyorlar. ekledikten sonra hesap kısmından silebilir yada manuel ödemeye alabilirsiniz kartınızı.

alwaysonpc.com
Depolama (HDD): 2GB
İşletim Sistemi: debian herhalde
Süre: süresiz bedava
Not: java kurmanız gerekli makinanıza kayıt anında java bir program indirtiyor onunla bağlantı yaptırıyor fakat 20snde aktif vpsniz.

host1free.com/free-vps/
RAM:128MB
Depolama (HDD):10GB
Bandwidth: limitsiz
Süre: süresiz bedava
Şartlar: Facebook sayfasını beğenmeniz gerekli

cloudshare.com/plansandpricing
CloudShare ProPlus
RAM: 8GB
Depolama (HDD): 300GB
işlemci: 10 adet Sanal işlemci
İşletim Sistemi: Windows
Süre: 14 Günlük Deneme

atum.com/vps-signup/?trial=1
İşlemci : 2 CPU
RAM: 2GB
Depolama (HDD): 50 GB
İşletim Sistemi: Bütün Linux Sürümleri ve Windows server 2008
Süre: 15 Günlük Deneme

Teşekkürler,sizin tavsiye ettiginiz firma hangisi acaba.Tecrübe ettiginiz oldumu bu firmalardan.

Teşekkürler,sizin tavsiye ettiginiz firma hangisi acaba.Tecrübe ettiginiz oldumu bu firmalardan.

Ben Premium VPS kullanıyorum hocam, Zamanında cloudshare.com'u kullanmıştım. Kaliteli bir yerdi. Bu araştırmayı arkadaşlara yararlı olmak için yaptım hep bilgi alacak değilim ya :D

Ayrıca Host1free.com dan 1 adet linux vps var kullanmıyorum isteyen arkadaşlar varsa PM atmaları yeterli

vps'leri youtube işlemleri için nasıl kullanıyoruz?

on numara paylaşım olmuş hoffnung ellerine sağlık

peki videoyu vpse bir programla mı aktarıyoruz? ve youtube'a nasıl aktarabiliriz?

videoyu direk vps ye indirirseniz daha kolay olur sizin için. Onun dışında bir dosyayı vps ye nasıl gönderebilirim derseniz vps ye baplanma ekranından sürücülerden istediğiniz sürücüyü seçersiniz vps o diski de görür

Destek vermiyorlarmış derken ? ben dün pinger.com kullanarak aldım bir tane.

videoyu direk vps ye indirirseniz daha kolay olur sizin için. Onun dışında bir dosyayı vps ye nasıl gönderebilirim derseniz vps ye baplanma ekranından sürücülerden istediğiniz sürücüyü seçersiniz vps o diski de görür

Destek vermiyorlarmış derken ? ben dün pinger.com kullanarak aldım bir tane.

yani direk Türkiye seçersen kayıt yapılmıyor diğer yollarla mümkün tabiki

ustam 100 numara 1000 yıldızlı bir konu. paylaşım için teşekürler

Eline sağlık.
Alakasız ama kendiniz kullanıp memnun kaldığınız ücretsiz linux host önerinizde mevcutsa almak isterim.

Arkadaşlar ben bu vpsde youtubeden video indiremedim türlü idm kuramadım . mozilla eklentisi kurdum olmadı. choreme eklentisi kurdum gene olmadı.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri