Ücretsiz vps yada vds

Enes

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar bu vps - vds işini öğrenmeye çalıştım ve free hizmeterinin olduğunu öğrendim internetten ücretsiz olanları araştırdım fakat yapamadım siz kullandığınız ve ya bildiğiniz ücretsiz olanları yazar yardımcı olursanız çok iyi olur.

çok teşekkür ederim kardeşim kabataslak nasl kullanabileceğimi de anlatırsan sana zahmet çok memnun olurum hem bilmeyen arkadaşlar da faydalanır ?

bende bu şekılde bışey arıyorum bununla vıdeo yukleyebılırmıyız ucretsız nasıl alabılırız bır turlu beceremedım bunu..

çok teşekkür ederim kardeşim kabataslak nasl kullanabileceğimi de anlatırsan sana zahmet çok memnun olurum hem bilmeyen arkadaşlar da faydalanır ?

bak şimdi orda bir çizgi var onu en başa getir ordan devam et işlemleri tamamla senden telefon isteyecek oraları tamamladıkdan sonra vps hazır olur...

umarım yeteri kadar yardımcı olmuşumdur

bide kardeşim windows olursa iyi olur çünkü verdiğin sitede windows yok galiba.

benim işletim sistemim windows ve diğerlerinden anlamıyorum ama kardeşim saol gene ilgilendiğin iiçin diğer arkadaşlardan da yardım beklyoruz şimdilik

tmm kardeşim bekliyorum inş. iyi haberle gelirsin :D

ben kaydoldum ama bunda son aşamayı gecemıyorum telefon veya maıle herhangı bışey gelmedı aktıf hale getıremedım.

arkadaşın attığına mı kaydoldun

al bakim dene inşallah bu olur cloudshare.com/plansandpricing

bysetoll
cloudshare den ben almıstım zamanında. Ücretsiz vps veriyor ama uzak masaüstü bağlanmak için bilgileri vermiyor kendi sitesinden bağlanıyorsun orasıda çok yavaş.

Ve ayrıca. Ücretsiz deneme vps lerinde google a bile girmiyor o site :)

-
Ben birçok bedava veren buldum ama linux hepsi o yüzden işe yaramıyor. Linux nasıl birşey onu bile bilmiyorum daha boş zamanımda mecbur öğrenicem

yok kardeşim bu siteyi önceden denemiştim şimdide denedim olmuyor bu sitede de.

yok hocam bendede olmadı nasıl ucretsız vps alırız...

ya bir aekadaş ben yükleyebilyorum diye okudum ben bir yerde bir deiyi para kazandığını felan okumuştum bende öğrenme amaçlı ücretsiz olanından başlıyım dedim aslında evdeki internette fiber 20mbit ama fark vardır herhalde gene arasında

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri