üçüncü taraf eşleşen ve dünya geneli oto yakalanmaya %80 çözüm

velizrsln

Kayıtlı Üye
projelerinize asıl kanallarınıza yüklemeniz gereken videoyu yüklemeden önce ilk başta bir test edin acaba google bunu otomatik herhangibir yasasını bahane ederek size uyarı gibi eşleşen falan verip para kazanmanıza engel olucak mı? hadi test edelim o zaman, öncelikle bir google hesabı açın direk youtube ye girin o test ediceginiz videoyu 123456 ismiyle falan yükleyin 2-3 gün kalsın herhangi bir yakalanma olmazsa sorun yok silip test hesabınızdan asıl atcagınız yere atın, tabi google haftalar aylar sonra asıl attıgınız kanaldada eşleşen dünya falan verebilir eh işte orasıda %20 lik pay biçtiğim, google da 3 öğünlük delikanlı yanii ;), birde benim önerim bunu başka bir internet ip sinde ve ayrı bir bilgisayarda yapmanızı öneririm sonucda google dünyanın en iyi programlarından, örneğin haftada 2 kere gittiğiniz dedinizin bilgisayarından yapın bu testi örnek verdim sadece, iyi kazançlar

artık dünya genelinin de teliften sayılmasıyla böyle bi teknik iyice şart oldu.

Birde bunumu çıkardılar başımıza :).

Herkesin atladığı bir şey var bu deneme kanalına yükleme konusunda

Bir video youtubeye yüklendikten sonra o video fişleniyor ve siz o videoyu aynı şekilde başka bir kanala attığınızda zaten hatalı başlıyorsunuz

Videolarınızı yine deneme kanalınıza atın. eşleşen, dünya engeli, telif, ünlem vs vs sıkıntısı yoksa o videoyu özgünleştirerek atın. pixel değiştirin rengini açın yapın birşeyler işte.

Youtube serverına yüklenen her videonun artık ID aldığını unutmayın.

Birşey sormak istiyorum şimdi diyelim bir video yükledim youtube dünya engeli verdi o zaman direk teliflimi oluyor?Yoksa yüklenen hit alınan bir videoya dünya engeli gelincemi telif alıyor.

iyide 1 hafta önce yüklediğim sesini ve görselliğini değiştirdiğim videoları (şarkı ) hepsine dünya engeli vermiş bugün ...yani deneme yapsanda 3. taraf ve dünya engelinin ne zaman geleceği belli değil

dün açılan bir konudada yazmıştım buradada paylaşıyım perşembe günü deneme kanalıma bir video yükledim. baktım dünya engeli yok buna güvenerekten ertesi gün yaklaşık 36 saat sonra aynı videoyu asıl kanalıma yükledim sonuç ne oldu dersiniz dünya engeli. test kanalında dünya engeli uyarısı yemeyen video asıl kanalda dünya engeli yedi. başka bir çözüm bulmalı

dünya engeli olan videolar yüklediğimizde de artk telif gibi sayılıyor ve kanalın 15 dakika yükleme özelliği gidiyor. ünlemi geçiyorduk fakat bu biraz zaman alacak gibi.

Herkesin atladığı bir şey var bu deneme kanalına yükleme konusunda

Bir video youtubeye yüklendikten sonra o video fişleniyor ve siz o videoyu aynı şekilde başka bir kanala attığınızda zaten hatalı başlıyorsunuz

Videolarınızı yine deneme kanalınıza atın. eşleşen, dünya engeli, telif, ünlem vs vs sıkıntısı yoksa o videoyu özgünleştirerek atın. pixel değiştirin rengini açın yapın birşeyler işte.

Youtube serverına yüklenen her videonun artık ID aldığını unutmayın.

aslında ben senin dediğini düşündüm bu seferde spam diye görülcez dediğin gibi hatta konudada yazan arkadaşlar gibi convertte işe yaramıyor hem yarasa bile video çöp oluyor kalitesi çok düşüyor ne yapcaz bilmiyorum galiba artık yüklicegim oyun videolarından müzikleri kaldırıcam

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri