Ucuz Dedicated Server Lazım

tolgacetin

Kayıtlı Üye
bende bir windows vps var, burada saniye ayarlı bir otomatik tıklama programı var. Bir işim için kullanıyorum.

Ben herşeyi ayarlayıp çıkınca tıklaması duruyor. Araştırdığıma göre uzaktan masaüstü bağlantısından çıkınca oturumda kapanmış oluyor.

Yani herşey açık oluyor fakat login olmuş gibi çalışmıyor sistem. Mouse / klavye sistemi duruyor.

Bunun için En Ucuzundan Bir dedicated Server Lazım 50-100 arası

bende bir windows vps var, burada saniye ayarlı bir otomatik tıklama programı var. Bir işim için kullanıyorum.

Ben herşeyi ayarlayıp çıkınca tıklaması duruyor. Araştırdığıma göre uzaktan masaüstü bağlantısından çıkınca oturumda kapanmış oluyor.

Yani herşey açık oluyor fakat login olmuş gibi çalışmıyor sistem. Mouse / klavye sistemi duruyor.

Bunun için En Ucuzundan Bir dedicated Server Lazım 50-100 arası

Merhabalar,

Hizmetinizi sağlayabiliriz fakat, Sanal sunucularınıza team kurup team ile login olduktan sonra sisteminizi çalıştırın ve team bağlantısından ayrılın kontrol edin o zaman sisteminizin kapanmaması ve işlemleri yapması gerekiyor.

Merhaba,
İletişim bilgilerimizden bize ulaşmanız durumunda isteklerinizi karşılayabiliriz.
Siz çıkış yapsanız bile içerideki sistem çalışmaya devam edecektir, herhangi bir program ek olarak içerisine kurmanız gerekmez.

İletişim Bilgilerimiz ;
NetDC Bilişim Teknolojileri
Telefon : 0 850 304 21 66
Web : http://www.netdc.net

Merhabalar,

Hizmetinizi sağlayabiliriz fakat, Sanal sunucularınıza team kurup team ile login olduktan sonra sisteminizi çalıştırın ve team bağlantısından ayrılın kontrol edin o zaman sisteminizin kapanmaması ve işlemleri yapması gerekiyor.

Ne denediysem olmuyor Hocam valla çok basit Bişey İstiyorum tıkşama Programı çalışsın 7/24 Tıklama Yapsın bu kadar

Merhaba

Hostkupu.com adresinden iletişime geçebilirsiniz uygun sunucu ve çözüm için yardımcı olabilriiz.

[MENTION=37175]KOLCAK[/MENTION] la konuşun size özel yazılım yapabilir

edit, 1 yıl önceki konu imiş gözümden kaçtı :)

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri