Ucuz Drone Tavsiyesi ?

aemin

Kayıtlı Üye
Web sitesi
aeminkyr.com
Emin olmasam da 75 dolar üstü gümrüğe takılır gibime geliyor.
Satıcıyla görüşüp ürün faturasına 60 dolar falan yazdırırsanız sorun kalmaz

bu drone'lerden yükselip alçalma ayarı nasıl oluyor acaba..
yani aşağı yukarı kolu var kumanda da ama, diyelim yukarıda olması için sürekli ileri itilimi kalması lazım.

yoksa motorun belirli çalışma gücüne göre ayarlayıp o seviyeden sonra alçaltma yükseltmemi yapılıyor..

bi ara şu ucuz maket helikopterlerden almıştım, aşağı yukarı denge olayını bi türlü çözememiştim :)
şimdi de bu dronelere çok heves ediyorum

bu drone'lerden yükselip alçalma ayarı nasıl oluyor acaba..
yani aşağı yukarı kolu var kumanda da ama, diyelim yukarıda olması için sürekli ileri itilimi kalması lazım.

yoksa motorun belirli çalışma gücüne göre ayarlayıp o seviyeden sonra alçaltma yükseltmemi yapılıyor..

bi ara şu ucuz maket helikopterlerden almıştım, aşağı yukarı denge olayını bi türlü çözememiştim :)
şimdi de bu dronelere çok heves ediyorum

Yükselme alçalma olayı kumandada kolu sabit tutarak yapabiliyorsunuz...
Dediğiniz helikopterlerden bende almıştım :) Hatta baya öğrenmiştim sürmesini sonra bozuldu :D

Eğer alırsan hangi model olursa olsun yanında mutlaka yedek batarya al. Tek batarya ile tadı çıkmaz.

Aynı drondan mı hocam :D Hangi model? Aliexpress ten mi alsak daha iyi ebay dan mı ?

hocam aliexpress den şaşmam ben. ebay daha büyük ama ben bu siteden 50den fazla alışveriş yaptım . aynı model değil ben değişik bişi bakmıştım.

Drone SYMA X5C 1 Upgrade Version SYMA X5C RC Drone 6Axis Remote Control Helicopter Quadcopter With 2MP HD Camera or X5 No Camera-in RC Helicopters from Toys & Hobbies on Aliexpress.com | Alibaba Group

---------- Spam Engelliyici 16:41 ---------- Önceki Mesaj 16:40 ----------

şöyle hoş bişide var

JJRC V686 V686G 5.8G FPV Headless Mode Drone with Camera RC Helicopter Quadcopter with 2MP HD Camera Monitor copter brinquedos-in RC Helicopters from Toys & Hobbies on Aliexpress.com | Alibaba Group

Hocam syma x5c ye baktım kumanda mesafesi kısa 50 mt gibi bişeydi...
Alttaki Jjrc v686 99.75 dolar alırken satıcıyla anlaşarakmı alıyorsunuz fiyatı düşük göstermesi için :)

MJX X600 hexacopter kumanda çekimi 100-150 mt... fpv desteği var...
Kumandadan tek tuşla yanına getirebiliyorsun vs...
Bana daha cazip geldi..

Hocam syma x5c ye baktım kumanda mesafesi kısa 50 mt gibi bişeydi...
Alttaki Jjrc v686 99.75 dolar alırken satıcıyla anlaşarakmı alıyorsunuz fiyatı düşük göstermesi için :)

MJX X600 hexacopter kumanda çekimi 100-150 mt... fpv desteği var...
Kumandadan tek tuşla yanına getirebiliyorsun vs...
Bana daha cazip geldi..

keyif sizin hocam ilk başta bi 20$ lık bişi almanızı deneyim kazanıp büyüklere yönelmenizi öneririm.

Syma X5c modeline bakin derim

Samsung Galaxy Note 2 telefonumdan Tapatalk Pro ile gönderildi.

Kamera olarak nasıl hocam :) Bu linkten mi aldınız? Kaç günde geldi? Biraz bilgilendirirseniz sevinirim...

---------- Spam Engelliyici 17:07 ---------- Önceki Mesaj 17:07 ----------

Syma X5c modeline bakin derim

Samsung Galaxy Note 2 telefonumdan Tapatalk Pro ile gönderildi.

Pek hoşuma gitmedi gibi daha güzelleri var sanki :)

Harici bir ekran ve kaliteli bir kamera oldu mu bence yeterli.

yakın zamanda arkadaşım djı phantom 3 aldı onu gördükten sonra kesinlikle diyebilirimki ucuz mal almayın gerçekten iyi performans keyif almak istiyorsanız paraya kıyın öbür türlü verdiğiniz para boşa gider

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri