Ucuz Kurtuldum! Derin bir ohh çektim

• Kullanıcı furkan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

furkan

Yasaklanmış
mrb arkadaşlar
bugün an itibariyle bir kanalımın para kazanması devre dışı oldu
bilinen standart mail geldi

hesabınızdaki birden çok Topluluk Kuralları ihtarı, telif hakkı ihtarı ve/veya dünya geneli Content ID engellemesinin sonucu olarak hesabınızın para kazanma özelliğini devre dışı bıraktık. Engellenen videoları sildiyseniz hesabınızın para kazanma özelliği hala devre dışı olabilir. Bu durum AdSense hesabınıza bağlı tüm YouTube kanallarını etkiler.

tam 40 50 dakika sonra bu maili farkettim ve anında kanalı kökten sildim
sizce diğer kanallara bişey olurmu
sildim kanalı 20 dakikadır daha henüz bişey olmadı
gerçkten ucuz kurtuldum, derin bir oh çektim

sonuç olarak fikrinizi almak istiyorum
sizce diğer kanallara bişey olurmu

aynı mail banada gelmişti 2 kanala gelmişti aynı uyarı iki kanalıda silmiştim birini gmail ile birlikte silmiştim.

aradan 15 gün geçti geçmedi farklı bir kanal yüzünden tüm kanallar gitti. eğer riskli başka kanal yoksa (telifli vb.) o kanallarıda yok edebilirsin senin için çok önemi yoksa.

Başlık konu uyumsuzluğu )

Daha ne olacağı belli değil senin açından

Diğer kanallar etkilenmese de kesinti çok oluyor maalesef bu durumda, başıma geldi diğer kanallara bir şey olmadı ama %50-%60 civarı kesinti yedim..

şans işi öyle kesin bir bilgi yok.

benim takip ettiğim bir yabancı program var. videolar izlemesi 10k yı geçince telif yolluyor neredeyse her ay 1kanal patlatıyorum ama kazancı iyi olduğu için ısrarla aynı programı takip ediyorum. Her ayda ödememi alıyorum sorunsuz geride 2 telifli bıraktığım kanallarımda var. Şimdilik çok şükür adsense devam...

şans işi bu hiç telif ve uyarı gelmeyen vatandaşların bile kanalı kapanır oldu.

ben bu işi pek bilmiyordum o mesaj geldi neyse dedim silerim kanalı umursamadım. 2 gün sonra tüm kanallarım kapanmıştı. yani sen baya bir erken fark etmişsin durumu birşey olmaz bence.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri