Ucuz ve güvenilir vds - Ads kontrol

6 adsensem var-hepsinide satın aldım,nisanda kendi açtığım adsenseler banlanmıştı,satın almanın avantajı her birinin farklı lokasyonlardan açılmış olması

Peki isim adres ve kart bilgilerini nasil degistirdiniz onlarin? 6si da kendi adiniza mi

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Peki isim adres ve kart bilgilerini nasil degistirdiniz onlarin? 6si da kendi adiniza mi

ordaki isimler önemli değil,zaten hesaplar onaylanmış pinlenmiş-kendi ibanını yazıp öncekini siliyorsun işlem tamam-ben aldığım adsenselerime arkadaşlarımın isimlerini yazdım mesela :)

ordaki isimler önemli değil,zaten hesaplar onaylanmış pinlenmiş-kendi ibanını yazıp öncekini siliyorsun işlem tamam-ben aldığım adsenselerime arkadaşlarımın isimlerini yazdım mesela :)

Nasil yani hocam? Isim ve ibani girilen kisinin isim soyismin ayni olmasi gerekmiyor mu? Bu kontrol edilmiyor mu? Iban diyosunuz peki 6 farkli bankada hesabiniz mi var, bu isi nasil halledebiliriz enpara is gorur mu acaba

Nasil yani hocam? Isim ve ibani girilen kisinin isim soyismin ayni olmasi gerekmiyor mu? Bu kontrol edilmiyor mu? Iban diyosunuz peki 6 farkli bankada hesabiniz mi var, bu isi nasil halledebiliriz enpara is gorur mu acaba

alacaklı adıyla iban sahibinin aynı olması gerekmiyor,evet birçok hesaplarım var-herbirine ayrı iban

alacaklı adıyla iban sahibinin aynı olması gerekmiyor,evet birçok hesaplarım var-herbirine ayrı iban

Anladim hocam. Kac aydir bu sekilde odeme aliyorsunuz? Bi de şeyi soracağım, mesela siz benden bi adsense aldiniz. Benim bankayi silip kendinizinkini ekliyosunuz. Size yeni hesap numarasina test odemesi hemen mi geliyor yoksa odeme gununde mi geliyor?

Anladim hocam. Kac aydir bu sekilde odeme aliyorsunuz? Bi de şeyi soracağım, mesela siz benden bi adsense aldiniz. Benim bankayi silip kendinizinkini ekliyosunuz. Size yeni hesap numarasina test odemesi hemen mi geliyor yoksa odeme gununde mi geliyor?

1 senedir böyle ödeme alıyorum,evet bankayı silip kendi bankanı ekliyorsun zaten hemen test ödemesi geliyor

1 senedir böyle ödeme alıyorum,evet bankayı silip kendi bankanı ekliyorsun zaten hemen test ödemesi geliyor

Adsense satin aldinizda yaptiginiz diger onlemler ve degisiklikler ne peki hocam?

çok vdsem var-sadece bu şirketten 1 tane aldım denemek için

Sıkıntı var mi peki hocam diger vds leri nereden aliyorsunuz fiyatlari nasil? Bu vds yi kac aydir kullaniyorsunuz?

Sıkıntı var mi peki hocam diger vds leri nereden aliyorsunuz fiyatlari nasil? Bu vds yi kac aydir kullaniyorsunuz?

R10 daki konularına bakılırsa tek skıntıları teslimatı geç yapmak gibi görünüyor. 3 saat olacak nerdeyse sipariş vereli hala teslim edilmedi.

R10 daki konularına bakılırsa tek skıntıları teslimatı geç yapmak gibi görünüyor. 3 saat olacak nerdeyse sipariş vereli hala teslim edilmedi.

Hocam o sorun degilde yani tek istegim guvenilir olsun. Ucret makul.. deneyip yorumunuzu bildirirseniz sevinirim

Hocam o sorun degilde yani tek istegim guvenilir olsun. Ucret makul.. deneyip yorumunuzu bildirirseniz sevinirim

Biraz önce vdsyi teslim aldım. Yanlışlıkla windows server 2012 istemişim. XP den bağlanmak için baya bi uğraştım ama sonunda başardım. 512mb ramli bir makinaya göre performansını gerçekten beyendim. Bikaç gün daha kullanıp test ettikten sonra 2x 512 ve bi adet 3gb ramli makina daha almayı düşünüyorum.

Biraz önce vdsyi teslim aldım. Yanlışlıkla windows server 2012 istemişim. XP den bağlanmak için baya bi uğraştım ama sonunda başardım. 512mb ramli bir makinaya göre performansını gerçekten beyendim. Bikaç gün daha kullanıp test ettikten sonra 2x 512 ve bi adet 3gb ramli makina daha almayı düşünüyorum.

Lokasyonu nedir hocam

Lokasyon türkiye. Ama gerçekten performansına şaşırdım. Sanki kendi bilgisayımmış gibi kasma donma yok. Youtubedan neredeyse videoları bile izleyebiliyorum. Belkide şansıma sağlam bi makina gelmiştir.

Hızı bu şekilde
3664552626.png

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri