Ucuza Tatil Yapmak İster misiniz?

• Kullanıcı androitik
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kazanç Yöntemleri & Satış Ortaklıkları

androitik

Kayıtlı Üye
Son günlerde tesco firmasında bir hacklenme olmuş. Satışım onunla bir alakası yoktu. Bunları öğrenince konuyu kaldırdım. Forumda satış yapmamıştım zaten.

Elimde farklı kodlarda var belki onları satışa sunarım daha sonra.

Son düzenleme:
4 k tllik otel 350+ vergi liraya mı geliyor yani ? vergisi ne kadar oluyor. 3650 tl olmasın da :)

250 GBP (4.000Tl) : 350 Tl Stok 3/3
500 GBP (2.000 TL) : 600 Tl Stok 3/3

hocam burdaki fiyatlandirmada bi sorun mu var?

Size odeme nasi yapilacak ve kuponlarin suresi var mi?

250 GBP (4.000Tl) : 350 Tl Stok 3/3
500 GBP (2.000 TL) : 600 Tl Stok 3/3

hocam burdaki fiyatlandirmada bi sorun mu var?

Size odeme nasi yapilacak ve kuponlarin suresi var mi?

TL olarak yanlış yazmışım. Kuponların 1 hafta kullanma süresi var. Rezervasyonu istediğiniz tarihe yapabilirsiniz. .

---------- Spam Engelliyici 23:24 ---------- Önceki Mesaj 23:23 ----------

4 k tllik otel 350+ vergi liraya mı geliyor yani ? vergisi ne kadar oluyor. 3650 tl olmasın da :)

Vergi normal hotels.com girince ne kadar çıkıyorsa o kadar çıkar. Vergide farklılık olabilir ama kupondan dolayı yükseltilmiş vergi olmaz.

Son düzenleme:
10.000 tl rezervasyon yapılacak bir otelde bu indirimlerin tamamı kullanılabiliyor mu?

Son kullanma tarihi ve kaynagını pm atarmısınız

Kullanim süreleri ne kadar? Bir de nasi kullanildigiyla ilgili bilgi verir misiniz

adamın konusuna bunu atmak ne kadar normal sen bir dene oradan alabilecekmisin bakalım😂

Ebay'dan nasıl alışveriş yapılır bilmiyormusun ? bilmiyorsan eğer ulaş bana öğreteyim sana.

5$'a alınan şeyin 300-500 liraya satılması ne kadar doğruysa benim yaptığımda o kadar doğru

olayın gerçeklik boyutu nedir bilmiyorum, ama bana mantıklı geldi. r10 da bir arkadaş yazmış sonradan başınız ağrımasın benden söylemesi.

vMYRca.png

Ebay'dan nasıl alışveriş yapılır bilmiyormusun ? bilmiyorsan eğer ulaş bana öğreteyim sana.

5$'a alınan şeyin 300-500 liraya satılması ne kadar doğruysa benim yaptığımda o kadar doğru

öğret bana kartla ödeme alınmıyor paypalla alınıyor sadece

öğret bana kartla ödeme alınmıyor paypalla alınıyor sadece

Hadi ya :D:D r10'a girip ücret karşılığında paypal hesabı satan birini buluyorsun önce(fazlasıyla bu işi yapan var), sonra paypal to banka ile(bunuda komisyon ile yaptırıyorsun) paypal hesabına para atıp ebay'dan siparişini veriyorsun

Hadi ya :D:D r10'a girip ücret karşılığında paypal hesabı satan birini buluyorsun önce(fazlasıyla bu işi yapan var), sonra paypal to banka ile(bunuda komisyon ile yaptırıyorsun) paypal hesabına para atıp ebay'dan siparişini veriyorsun

zor işler :D

güzel ticaret valla ebay'dan 3-30$ arası bir fiyata al burdan 300 500 e sat :)

https://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_trksid=m570.l1313&_nkw=hotels+gift+card&_sacat=0

adamın konusuna bunu atmak ne kadar normal sen bir dene oradan alabilecekmisin bakalım😂

olayın gerçeklik boyutu nedir bilmiyorum, ama bana mantıklı geldi. r10 da bir arkadaş yazmış sonradan başınız ağrımasın benden söylemesi.

vMYRca.png

Olayları bu gün gördüm ama pc'den foruma girmek için bekledim.

Bu sabah kodları aldığım arkadaştan mesaj aldım, tesco hacklenmiş filan diye. Araştırdım evet doğruymuş. Bu yüzden kodların iptal edilme duruma var. Konuyu kapatacaktım zaten pc'den girmek için bekledim.

Benim kodları sağlama şeklim ebay'dan vb. alma değildi. Zaten olaylar son 1 haftada patlamış. Aylar öncesinden kendim kullanıyordum, bir kaç kişiye vermiştim.
Başka bir forumda satış konusu görünce "ha bende de var bu kodlar, bende satayım dedim." ama olay farklıymış.

Dediğim gibi benim kodları alma şeklim aylar öncesine dayanıyor. Stok da her zaman olmuyordu zaten.

Forumda bir kaç arkadaşa satış yapacaktım, ödemeler bu gün gelecekti ama göndermemişler. İyi ki de göndermemişler aide etmek zorunda kalacaktım.

Kod almak isteyen arkadaşlar varsa ebaydan alabilirler daha ucuza. R10'da da 30-50 TL'ye satanlar vardı.

Kusura bakmayın!

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri