Uefa kura çekimleri 15.12.2014

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Elturqo

Kayıtlı Üye
fft104mm2043367.jpg

Trabzon - Napoli
Liverpool - Beşiktaş

Hayırlı olsun.

Liverpool mu yine :) Neyse Besiktasin iyi, Liverpool'un kotu oldugu bir zamana denk geldi bu seferki..

TRABZONSPOR - NAPOLI

LIVERPOOL - BEŞİKTAŞ

Sevilla - Borussia Monchengladbach

Young Boys - Everton

Wolfsburg - Sporting Lizbon

Ajax - Legia Varşova

Torino - Athletic Bilbao

Aalborg - Club Brugge

Anderlecht - Dinamo Moskova

Dnipro - Olympiakos

Guingamp - Dinamo Kiev

Villarreal - Salzburg

Roma - Feyenoord

PSV Eindhoven - Zenit

Tottenham - Fiorentina

Celtic - Inter

Bir beşiktaşlı olarak liverpool gelmesine sevindim :D Öc alma vakti geldi :D

Beşiktaş şu Liverpool'a karşısında tam kadro olursa favoridir. Herhangi bir sakatlık vs eksik durumunda zor bence. Trabzon ise buraya kadar diye düşünüyorum ama inşallah yanılırım..

Bu arada liverpool çıktı diye sevinen beşiktaşlı arkadaşlara anlam veremiyorum ben. 8-0'ın intikamını almak için en az 8 fark atmak lazım. Kaldı ki deplasman golü avantajıyla bile turu geçse sevinmeli beşiktaş. Onun dışında sadece hafızalardaki 8-0 anılarını canlandırmaya yaradı bu kura

En azından mazideki o kötü maçı untturmak için güzel bir rövanş olacak. Gerçi o zamanda liverpoolu yenmiştik ama gerisi malum. Liverpool bu sefer karşısında çok daha iyi bir takım bulacak.

2007deki maç 8-0 lık maç değildi. vurulan her top gol oldu. benzeri tekrarlanmaz

Beşiktaş 1-0 , 2-0 yenip sevinmesin bence bu maçta. Liverpool'a 9 tane atamasada 4-5 tane atması gerekiyor. Ama o zamanın futbolcularından çok fazla olmadığı için kendilerini çok sıkacaklarını sanmıyorum. O zamanki kadro olsa farklı olabilir herşey :D

Sevilla - Borussia Monchengladbach

Totenham Fiorentina ..

Şu 2 karşlaştırmayı çıkar diğerlerinden birşey çıkmaz güzel 2 kura bunlar .. Sevilya monchengladbachi eller ama iyi maç olur ..

Napoli ts yi eliyecektir.

Liverpool besiktas maci yorumsuz :D

trabzon un bu napoli karşısında hiç bir şansı olamaz...
beşiktaş da demba ba aksilik olmazda oynarsa şanslar eşit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri