Sorkulu38
Yasaklanmış
Arkadaslar kendi kazancım günlük 1$ 3$ arası olmasına ragmen benden size ufak bir bilgi olsun
0 izlenmektense 100 olur. tutarsa 200 . anlatım :
Herkesin facesi var degilmi yok demeyin, herneyse
.
1. Adım : 1milyonluk sayfalar caps sayfaları 50.000 - +800.000 üzeri güncel sayfaları beğenelim 20 30 tane.
2. Adım : Anasayfada durumun altındaki işarete basalım sıralamayı en yeniler olarak secelim.
3. Adım 4 sn de bir F5 yapalım.
4. Begendigimiz sayfa durum paylasınca ilk yorumu kopyala yapıstır linki atalım. Baslıga güzel bir sey koyalımki dikkat ceksin.
.. Millet hep ilk yorumu kim atmıs ne yazmıs nekadar begeni almıs die bakar. 1. yorumu biz atarsak Cogu kişi görür ve dikkat cekici bir baslık varsa tıklar. Ben böyle 0 izlenimli videomu 250 yaptım bıraktım. 0.20$ allah bereket versin.
Böyle 4 5 sayfaya 1. 2. atarsak 50 100 izlenim kafadan garanti diyorum ama garanti icin +150.000 begenili sayfa olması lazım.
Örnek vereyim : http://www.facebook.com/ErtemSener.Fan.Page?fref=ts
Bu sayfaya 1. atmak cok zordur atarsan +50 izlenim alırsınız.
Benden bukadar kolay gelsin
NOT : FAZLA YORUM ATARSANIZ ENGEL YİE BİLİRİSİNİZ.
Herkesin facesi var degilmi yok demeyin, herneyse
1. Adım : 1milyonluk sayfalar caps sayfaları 50.000 - +800.000 üzeri güncel sayfaları beğenelim 20 30 tane.
2. Adım : Anasayfada durumun altındaki işarete basalım sıralamayı en yeniler olarak secelim.
3. Adım 4 sn de bir F5 yapalım.
4. Begendigimiz sayfa durum paylasınca ilk yorumu kopyala yapıstır linki atalım. Baslıga güzel bir sey koyalımki dikkat ceksin.
.. Millet hep ilk yorumu kim atmıs ne yazmıs nekadar begeni almıs die bakar. 1. yorumu biz atarsak Cogu kişi görür ve dikkat cekici bir baslık varsa tıklar. Ben böyle 0 izlenimli videomu 250 yaptım bıraktım. 0.20$ allah bereket versin.
Böyle 4 5 sayfaya 1. 2. atarsak 50 100 izlenim kafadan garanti diyorum ama garanti icin +150.000 begenili sayfa olması lazım.
Örnek vereyim : http://www.facebook.com/ErtemSener.Fan.Page?fref=ts
Bu sayfaya 1. atmak cok zordur atarsan +50 izlenim alırsınız.
Benden bukadar kolay gelsin
NOT : FAZLA YORUM ATARSANIZ ENGEL YİE BİLİRİSİNİZ.