Ufak ama yararlı bir bilgi.

Sorkulu38

Yasaklanmış
Arkadaslar kendi kazancım günlük 1$ 3$ arası olmasına ragmen benden size ufak bir bilgi olsun :) 0 izlenmektense 100 olur. tutarsa 200 . anlatım :

Herkesin facesi var degilmi yok demeyin, herneyse :).

1. Adım : 1milyonluk sayfalar caps sayfaları 50.000 - +800.000 üzeri güncel sayfaları beğenelim 20 30 tane.

2. Adım : Anasayfada durumun altındaki işarete basalım sıralamayı en yeniler olarak secelim.

3. Adım 4 sn de bir F5 yapalım.

4. Begendigimiz sayfa durum paylasınca ilk yorumu kopyala yapıstır linki atalım. Baslıga güzel bir sey koyalımki dikkat ceksin.

.. Millet hep ilk yorumu kim atmıs ne yazmıs nekadar begeni almıs die bakar. 1. yorumu biz atarsak Cogu kişi görür ve dikkat cekici bir baslık varsa tıklar. Ben böyle 0 izlenimli videomu 250 yaptım bıraktım. 0.20$ allah bereket versin.

Böyle 4 5 sayfaya 1. 2. atarsak 50 100 izlenim kafadan garanti diyorum ama garanti icin +150.000 begenili sayfa olması lazım.

Örnek vereyim : http://www.facebook.com/ErtemSener.Fan.Page?fref=ts

Bu sayfaya 1. atmak cok zordur atarsan +50 izlenim alırsınız.

Benden bukadar kolay gelsin :)

NOT : FAZLA YORUM ATARSANIZ ENGEL YİE BİLİRİSİNİZ.

Youtube sosyal medya nasıl kullanılır. (Part 2)
teşekkürler.

Part 1 için tıklayın. (twitterdan youtube videolarına hit çekme)
Youtube işinde yeniyim. bilgi harmanlama konusunda biraz yeteneğim var. bu yetenek sitedeki paylaşımcılık ruhu ile birleşince ortaya güzel işler çıkacak gibi.. :)

Evet arkadaşın yöntemi güzel. Facebook sayesinde kazanmak isteyenlere önerim vine sayfası alın bütçeniz varsa. Çünkü vine videoları bu ara çok tuttu ve erken büyüyür. Bende bir tane aldım 14 bin adım adım yükseliyor ve günde 1 tane youtube videomu atıyorum minimum 600 izlenme alıyor 1 video ondan sonra kendi artıyor zaten. O sayfa 50 bin 100 bin oldugunu düşünün bide :) bol kazançlar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri