Ufak çocuklara şiddet uğrayan ******** mahlukat

bunu varya bulucan *** şırıngayla kan alıcan
*** çocugu eğitimci olucak bide

sanırım videoyu çeken büyük biri oda bi ilginç

Böyle hocalar yüzünden çocukların en baştan piskolojisi bozuluyor. İlerde bildiği birşeyi bile parmak kaldırıp söyleyemez hale geliyorlar. Çocuklara her türlü baskıyı yapıyorlar sonra özgüven,pratiklik,ot *** istiyorlar.

şu el yazısınıda kaldırsınlar yahu çocuklara eziyetten başka bişey değil

Allah rizasi icin biri bana bu adamin iletisim bilgilerini bulsun bi lutfen yalvaririm.

Neyse...

Okudukları kitapta yazılar düz yazı , öğrettikleri el yazısı..Hadi bunları geçtim yıl olmuş 2016 kim , nerede , neden eliyle yazı yazıyor.Ülkede yaşayanların en fazla yüzde birlik kısmı kalemle yazı yazıyor.Bu yüzde birlik kısımdanda en fazla yine yüzde biri el yazısı yazıyordur..Köydeki bakkal bile deftere yazmak yerine veresiyeyi bilgisayarda tutuyor...

Son düzenleme:
O.... benim 2. Öğretmen imde barir çağırdı aklıma geldikçe küfür ederim

Evde karısıyla problem olan adamlar dışarıda garibana güçsüze aslan kesiliyor.

şu el yazısınıda kaldırsınlar yahu çocuklara eziyetten başka bişey değil

el yazısı olayını da hala anlayabilmiş değilim! bilen birisi bana bunun açıklamasını yapabilir mi? biz de güzel yazı dersinde el yazısını gördük ama şuana kadar ilkokuldan beri el yazısına ihtiyaç duymadım.. hadi diyelim ileri de büyüyünce el yazısına ihtiyaç duyacak, o zaman ortaokulda öğretin şunu bi işe yarasın..

Ortaokul kitaplari yazarlarindan Hayati Akyol ve Firdevs Günese bu soruyu sordugumda bana zihnin dusunmesini sagliuor ezbere is yapmiyor cizgileri nasil cekmesi gerektigi i dusunup açisinindusunup beden zihin etkilesimiyle zekayi etkiliyor dedi.Saçma bulduğumu oradada belirtmiştim.Böyle kansiz bir varligin videosu altina yazasim gelmesede malesef böyle vicdansizlarin oldugunu bilmek üzücü.Eğitimciyim demekten utaniyor insan yazik.Ruh hastasi baska bisey degil

öğretmen olmak, devletten para alıp yatmaksa bırakın bu işi kardeşim... sonra diyorlar niye gelişemiyoruz, para öğretmenliğinin aslının önüne geçtikçe çok ama çok zor....

böyle hocaları gördükçe, küçüklüğümüzde bizi bize analtmaya çalışan, nasıl anliyacağımızı öğrenip, resmen özel hoca muamelesi yapan ve tek hedefi öğretmek olan öğretmenlerimi özlüyorum. O hocaları toplayıp bu "Paraya Tapan Mahlukatlar"a ders vermeleri gerektiğini düşünüyorum...

öğretmene tek kelimeyle yazık... çocuğun geleceğine etki ediyor.

---------- Spam Engelliyici 18:21 ---------- Önceki Mesaj 18:20 ----------

yorum yazdıktan sonra gördüm, benimde içime su serpti... okullarda öğretmenlerede bunları izletmek lazım... içeri alındı diye

Hem de şu dünyanın en gereksiz işi el yazısı namına hemi cok güzel. Hattat mı olacak ulan bu çocuklar ne kasıyosunuz eğitim zaten yok öğretim bile yok üstüne bir de el kadar çocuğa şidddet şiddetten kötüsü de hakaret. Biz de yaşadık aynılarını psikopat öğretmenlerden de şimdi artık yaşanmaması gerekiyor.

el yazısı olayını da hala anlayabilmiş değilim! bilen birisi bana bunun açıklamasını yapabilir mi? biz de güzel yazı dersinde el yazısını gördük ama şuana kadar ilkokuldan beri el yazısına ihtiyaç duymadım.. hadi diyelim ileri de büyüyünce el yazısına ihtiyaç duyacak, o zaman ortaokulda öğretin şunu bi işe yarasın..

Eğitim de saçmalık lardan 1 tanesi adam gibi milli eğitim bakanı olsa bunu kaldırır

bizim zamanımızda böyle eğitim vardı ama artık cok fazla yok ... böyle eğitimle hiç birşey olduğu yok korkudan başka o cocuk o yaşadıklarını ömrünce unutmucak ... yazıklar olsun.

İlkoulda Bizim zamanımızda dayağın her türlüsü vardı , Birde sıra dayağı vardı , sınıfın en efendisi bile dayak yerdi . Yan sınıfın öğretmeni çocukların kafasını sınıfn tahtasına vururdu . O dayak atarken okul inlerdi ..

Orta Okul ve Liseyi düşünüyorumda , bazı öğrenciler illa dayak yemek için kaşınırdı .. ipe ,sapa gelmeyen öğrencilerdi ,Eğer dayak olmasa Öğretmeni adam yerine koymacak nerdeyse öğretmeni dövecek öğrenciler vardı .. Efendi ,dayak atmayan öğretmenlerin derslerinde herkes şimarır , Öğretmeni çıldırtırlardı.

Şu an Öğretmenler sınıfda sükuneti nasıl sağlıyor bilmiyorum ama işlerinin çok zor olduğunu ,derslerin ya sabır çekmekle geçtiğini düşünüyorum.Allah sabır versin.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri