Ufak Tefek Sorular Lütfen Bakarmsıınız.

• Kullanıcı JiTeM
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

JiTeM

Kayıtlı Üye
1 . Acaba yeni açılmış bir kanala toplu olarak kaç video atılırsa sıkıntı olmaz acaba toplu 500 videomu atılsa direkt sorun olurmu yada ornegın saat 1'de 100 video saat 2'de 100 video şeklinde 5 saatte 500 atılsa nasıl olur ?

2 . Ornegın 100 kanal attık her kanalı aynı adsenseye bagladık daha sonra her kanala 100 ile 500 arasında video attık acaba adsense acısından bır sıkıntı olurmu banlanma vs gibisin'den ?

3 . vds'den ust ustte kanal acılırsa bir sorun olurmu youtube ve google acısından ?

Şimdiden cevaplar için teşekkürler ...

Sorularinin 3"nunde ilgisi Ip adresinle alakali.Ip'adresinde sorun yoksa hic birinde bisey olmaz.Cok video attim spam oldu,spama girdi diyen ip adresim spama girdi diye yazsin,videolar cok atilinca spama giriyor yazmasin..

Ben yada ekibimdekiler yada tanidiklarim her gun her kanala 100-200-500-1k atan var atiyoruz,ustelik ayni ipden serverden direk youtube yukleme sayfasindan topluca atiyoruz.izlenimde aliyor,kazandiriyorda.Bizimkiler niye spama girmiyor.

Ha spama girdigide oluyor,ne yapiyoruz serverin ip sin idegistiri pdeva mediyoruz sorun kalkiyor.Olay bu sorunun cevabi bu.

Sorularinin 3"nunde ilgisi Ip adresinle alakali.Ip'adresinde sorun yoksa hic birinde bisey olmaz.Cok video attim spam oldu,spama girdi diyen ip adresim spama girdi diye yazsin,videolar cok atilinca spama giriyor yazmasin..

Ben yada ekibimdekiler yada tanidiklarim her gun her kanala 100-200-500-1k atan var atiyoruz,ustelik ayni ipden serverden direk youtube yukleme sayfasindan topluca atiyoruz.izlenimde aliyor,kazandiriyorda.Bizimkiler niye spama girmiyor.

Ha spama girdigide oluyor,ne yapiyoruz serverin ip sin idegistiri pdeva mediyoruz sorun kalkiyor.Olay bu sorunun cevabi bu.

Serkan abi ilk önce cevabın için ALLAH razı olsun . Birde vds almayı dusunuyorum tavsiye edebılecegın bir vds varmı şirket vs var ise verirsen çok sevinirim şimdiden çok teşekkürler ...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri