Ülkemin vahim hali

hsehan1

Platin Üye

Başka dillerde kullandığım hesaplarda hep özgün sokakta evde dengesizlerin çektikleri saçma sapan videolar var, bizim ülkemizde milletin işi gücü diziler. İzlemiyorum belki dizi çok başarılıdır ama durum genelde bu şekilde.

Başka dillerde kullandığım hesaplarda hep özgün sokakta evde dengesizlerin çektikleri saçma sapan videolar var, bizim ülkemizde milletin işi gücü diziler. İzlemiyorum belki dizi çok başarılıdır ama durum genelde bu şekilde.

Katılıyorum 15-22 yaş gurubu 5 kişiden 2 si dizilere üzülerek ifade ediyorum ki tapıyor... özellikle genç kızlar ve üniversite öğrencileri. Bunlardan rant sağlayanlara ne demeli?

Televizyon dizileri insanların vaktini çalıp, oyalar mı ? yoksa sürekliliği olduğu için insanların hayatlarında genel anlamda düzenli program yapmasını mı sağlar ?

Medcezir telif atsa türk kanallarının yüzde 30u kapanır

Hayır bir de bu diziler 2 saate yakın sürüyor, 1.5 saati anlamsız bakışmalar, yavaş hareketlerle yürümeler falan. Nasıl sıkılmıyorlar ben 10 dakika dayanamıyorum bakayım dediğimde.

Ruslar zamanında insanlar çok kafa yormasın diye Votkayı bulmuş halka dağıtmış, Bizimkiler de insanlar kafa yormasın, kafaları meşgul olsun diye diziyi buldular ;)

Benim de ilk gozume takilan, kimin ne izlenim aldigiydi :) Digerlerinin izlenimler Medcezir'in kendi sayfasinin izleniminden daha fazla. :)

Spam'in gucu!

Sonuçta dizi izlemek suç yada yanlış değildir ama her konuda herşeyin fazlası zarardır ve bu dünyada derin ve büyük güçler piramidin başındakinlerin bizi uyuşturma uyutma ve yönlendirmede kulandığı araç gereçlerden biridir medya Tüm dünyada tabi
kahrolsun bütün Rockefeller sülalesi :D herşeyin başı bunlar
komplo teorisi değilla valla :p

Şimdi kanıtla deseniz ben kanıtlayamam ama öyle :D

Ben birkac defa denedim ve tlif eslesen. gina geldi sildim. Sizlerde nasil yokbu tlif eslesen anlamis deilim
Hocam biz nerdeyizz sen ne tarafa gidiyon :)
bu arada deneye deneye olur inşallah çalışmalara devam birinin demesiyle değil dnemekle oluyor bazı işler bu da aklınızda olsun :)

Gerçekten bu durum kadar sinir bozucusu yok. Annem, babam işten geliyorlar dizi izlemekten başka yaptıkları bir şey yok. Hayata bir kere geliyorsun, gez dolaş bir şeyler öğrenmeye uğraşmaya bak yapacak o kadar çok şey varken yok eve kapanıp dizi izliyorlar. Yahu bu diziler kadar sinir bozucu bir şey görmedim dizinin yarısı zaten beklemekle geçiyor herifin biri bir şey sölüyor diğeri cevap vermek için en az 10 saniye bekliyor bu nedir abi gördükçe elim ayağım titriyor bir şey de diyemiyorum. Yazık vallahi yazık.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri