Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok kritik soruların ilki ve en önemlisi gelsin o zaman:
500 - ünlemli telifli videolar gittikten sonra kalan sayı mı, ilk sayı mı
Hayırlı işler hocam, bol kazançlar![]()
Videoları bizimmi seçmeli gerekiyor![]()
Sen seç hocam
hocam uzun videolarda ne yapıyoruz ben size 500 video versem 200 tanesi dünya engeli 200 tane eşleşen geriye 100 video kalacak bunlarında 20 tanesi anca $ olur![]()
Bu hesabın para kazanma özelliği, birden fazla topluluk kuralları ihtarı, telif hakkı ihtarı veya diğer X*X*X*X adlı kanalınızda bulunan dünya geneli Content ID engellemeleri nedeniyle devre dışı bırakılmıştır
[MENTION=1316]Alex[/MENTION] öncelikle kolay gelsin.
diyelim ki kanala 1000 tane video attın,
500 Tanesi $
eyvallah son derece güzel FAKAT;
dünya geneli engeli yiyen, bazı ülkelerde engellenmiş videoların silinmesi bile kanalı kurtarmıyor bilyiorsun.
Silinse dahi o kanal para kazanmayı tetikleyebilir. eğer bunun içinde bir çözümün var ise hizmetin gerçektende benzersiz olur. bende müşterin olmak isterim.
[MENTION=1316]Alex[/MENTION] öncelikle kolay gelsin.
diyelim ki kanala 1000 tane video attın,
500 Tanesi $
eyvallah son derece güzel FAKAT;
dünya geneli engeli yiyen, bazı ülkelerde engellenmiş videoların silinmesi bile kanalı kurtarmıyor bilyiorsun.
Silinse dahi o kanal para kazanmayı tetikleyebilir. eğer bunun içinde bir çözümün var ise hizmetin gerçektende benzersiz olur. bende müşterin olmak isterim.
Hocam parasına göre güzel bir iş ancak çok fazla ünlem yemiş kanal iflah olmazki bir süre sonra para kazanması gidecek tabii aynı adsenseye bağlı tüm hesaplarında uçacak. Sonra konunu şikayet panayırına dönecek.
Evet bu soru benim de aklımı kurcalıyor çünkü diyelim 10-15 arası dünya geneli yedik onları silip 500 ışık yaktık ve teslim aldığımızda adsense bağladık birkaç güne para kazanmalar gümlerse ne yapılacak bu konuda?
Ref oldum sağ olsun şu an videoları da hazırlıyor ancak bu soru gerçekten mühim bunu nasıl aşacağız?
Adsense bagli olsun olmasin, artik geriye donuk yenilen dunya engelleri yuzunden hesaplar kapatiliyor. Ne zaman kapatilacagiysa muamma, 2 gunde olabilir 2 haftada. Hani simdi adsense bagli degilken atarim sonra temizler adsense baglarim diyorsan o farketmiyor malesef. Benimde dahil bi cok kisinin basina gelmistir mutlaka sonradan adsense baglanan hesaplar yuzunden kanal kapanmalari.
Bazen hayretler içinde dinliyorum sizi, o zaman kapatalım forumu adsense'leri şuanda ünlem sorunu var siz ünlemsiz mi yüklüyorsunuz?
Kesinlikle eminim ben, adsense bağlı değilken yenilen ünlem ve dünya engelleri sorun yaratmıyor.
Öyle olsa benim hep para kazanmam kapanırdı. Günde 25 kanal açıyorum ben. Her kanalda 100 ünlem yiyorum. Hiçbirşey olmuyor.
Para kazanmaya niyetlendiğiniz adsense e bağladığınız andan sonraki yüklemeleriniz sorun olur, öyle olsa hiçkimse video yükleyemezdi, ciddi mana da yanlış bilgi.
Sorun yasamaman acisindan uyardim sadece. Ben degil baska uyaranlarda olmus, hepimizde yanilmiyoruzdur heralde. Google degerlendirirken sadece adsense baglandigi andan sonrasini degil, hesap acildigi andan itibaren alinan uyarilari dikkate aliyor. Suan zaten millet hesabina video yuklediginde 1 kez yukluyor ve sonra birakiyor yuklemeyi. Gelen unlem maillerini okursan ayni sekilde tekrar cok sayida unlem gelirse sorun cikacagi yaziyor.
Anlamadigim bi olay daha var o zaman suan. Madem gunde 25 kanal acip video atiyorsun, afedersin 2.5 lirayla ne isin var daha? Amac ne yani? Burada millete 500 sorunsuz video atip 2.5 lira almak yerine kendi actigin kapanmayan kanallarina atsan cok daha fazlasini kazanirsin zaten.
3. ve son referansımız da tamamdır.
Geleneksel referans şenlikleri sona ermiştir
PM ile kopyalanacak kanal bilgilerini ve kendi gmail bilgilerini rica edeyim.
Skypeden bi görüşelim hocam : Gokhandumanofficial
Merhaba, şaunda 15-20 aralığında kanal sırada hocam.
Bitirdikten sonra yeni iş alabilirim. Buraya yazacağım bitirdiğimde.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.