Ultra Hızlı Video Upload Hizmeti | 500 Video 2,5 TL

• Kullanıcı Alex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Editörlük İşleri
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çok kritik soruların ilki ve en önemlisi gelsin o zaman:

500 - ünlemli telifli videolar gittikten sonra kalan sayı mı, ilk sayı mı :D

Hayırlı işler hocam, bol kazançlar ;)

Çok kritik soruların ilki ve en önemlisi gelsin o zaman:

500 - ünlemli telifli videolar gittikten sonra kalan sayı mı, ilk sayı mı :D

Hayırlı işler hocam, bol kazançlar ;)

akıllıca sorunun senden gelmesi şaşırtmadı,

500 adet temiz yeşil $ yanan adsense'e paraları bırakacak şekilde videolar.

---------- Mesaj saat 04:55:51 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 04:55:22 civarında gönderildi. ----------

Videoları bizimmi seçmeli gerekiyor :)
Sen seç hocam

2,5 TL ye özgün de çekerim istersen :)

---------- Mesaj saat 04:56:52 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 04:55:51 civarında gönderildi. ----------

hocam uzun videolarda ne yapıyoruz ben size 500 video versem 200 tanesi dünya engeli 200 tane eşleşen geriye 100 video kalacak bunlarında 20 tanesi anca $ olur :)

Kanal seçme sanatına hakimseniz uzun ve sorunsuz kanallar teslim edebilirsiniz.

500 tane temiz video teslim ediyorum ben size. sorunsuz.

Yani şu an kanal arıyorum da Hocam 500 video nasıl çıkartıcaz gece gece bulamadım yahu :)
Dert tasa sahibi etme bizi

[MENTION=1316]Alex[/MENTION] öncelikle kolay gelsin.

diyelim ki kanala 1000 tane video attın,
500 Tanesi $
eyvallah son derece güzel FAKAT;

dünya geneli engeli yiyen, bazı ülkelerde engellenmiş videoların silinmesi bile kanalı kurtarmıyor bilyiorsun.

Bu hesabın para kazanma özelliği, birden fazla topluluk kuralları ihtarı, telif hakkı ihtarı veya diğer X*X*X*X adlı kanalınızda bulunan dünya geneli Content ID engellemeleri nedeniyle devre dışı bırakılmıştır

Silinse dahi o kanal para kazanmayı tetikleyebilir. eğer bunun içinde bir çözümün var ise hizmetin gerçektende benzersiz olur. bende müşterin olmak isterim.

500 Tanesi $

dünya geneli engeli yiyen, bazı ülkelerde engellenmiş videoların silinmesi bile kanalı kurtarmıyor bilyiorsun.

Silinse dahi o kanal para kazanmayı tetikleyebilir. eğer bunun içinde bir çözümün var ise hizmetin gerçektende benzersiz olur. bende müşterin olmak isterim.

Evet bu soru benim de aklımı kurcalıyor çünkü diyelim 10-15 arası dünya geneli yedik onları silip 500 ışık yaktık ve teslim aldığımızda adsense bağladık birkaç güne para kazanmalar gümlerse ne yapılacak bu konuda?

Ref oldum sağ olsun şu an videoları da hazırlıyor ancak bu soru gerçekten mühim bunu nasıl aşacağız?

Hocam parasına göre güzel bir iş ancak çok fazla ünlem yemiş kanal iflah olmazki bir süre sonra para kazanması gidecek tabii aynı adsenseye bağlı tüm hesaplarında uçacak. Sonra konunu şikayet panayırına dönecek.

500 Tanesi $

[MENTION=705]Rigobert[/MENTION] teşekkür ederim.

Öncelikle şunu söyleyeyim Adsense'e bağlıyken sorunlu video yemek problem yaratır. Adsense'e bağlı kanala asla yükleme yapmam.

Ben 40 yıllık spamcıyım her zaman önce kanallarımı hazırlar temizler adsense'ye öyle bağlarım.

Adsense bağlı değilken 100 tane dünya engeli yesen sorun olmuyor, ne zamanki para kazanmaya başlamaya niyetleniyorsun o zaman sıkı denetim başlıyor.

Bu konuda tecrübeli ve kesinlikle eminim. Kendim her zaman böyle yapıyorum.

---------- Mesaj saat 05:13:44 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 05:10:57 civarında gönderildi. ----------

Hocam parasına göre güzel bir iş ancak çok fazla ünlem yemiş kanal iflah olmazki bir süre sonra para kazanması gidecek tabii aynı adsenseye bağlı tüm hesaplarında uçacak. Sonra konunu şikayet panayırına dönecek.

Bunun olma ihtimali hiç yok.

Tekrar söylüyorum, Adsense'ye bağlı olmayan hiçbir kanal bağlanmadan önce temizlendiği taktirde ileride sorun yaratmayacaktır.

Ayrıca hiçbir sorumluluk kabul etmiyorum, ben kendime ne uyguluyorsam aynen size de yapıyorum, risk konusunda birçok kişiden titiz ve tecrübeliyimdir bunu geçmişte açtığım kuruntulu konularımdan anlayabilirsiniz.

Ben sizi koruyorum, videoları siz seçiyorsunuz, siz de dikkatli olmalısınız.

Adsense bağlı değilken yenilen ünlemler kesinlikle tehlike yaratmaz.

---------- Mesaj saat 05:16:05 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 05:13:44 civarında gönderildi. ----------

Evet bu soru benim de aklımı kurcalıyor çünkü diyelim 10-15 arası dünya geneli yedik onları silip 500 ışık yaktık ve teslim aldığımızda adsense bağladık birkaç güne para kazanmalar gümlerse ne yapılacak bu konuda?

Ref oldum sağ olsun şu an videoları da hazırlıyor ancak bu soru gerçekten mühim bunu nasıl aşacağız?

Dediğiniz gibi olsaydı şuanda hiç kimse youtube işini yapamazdı?

Biz spamcılar ne yapıyoruz, adsense bağlı değilken kanallarımızı temizleyip hazırlıyoruz.

Kritik noktayı birçok kişi anlamamış, şaşırdım.

Tehlike şurda: Adsense bağladığınız andan itibaren, yani para kazanmaya niyetlendiğiniz andan itibaren sorunlu videolar kabusunuz olur.

Kanal geçmişi geleceğe taşınmaz.

10 adet kanal için anlasılmıstır ödemesi geçilmiş kanallar teslim edilmiştir sonucu yazarım :)

Adsense bagli olsun olmasin, artik geriye donuk yenilen dunya engelleri yuzunden hesaplar kapatiliyor. Ne zaman kapatilacagiysa muamma, 2 gunde olabilir 2 haftada. Hani simdi adsense bagli degilken atarim sonra temizler adsense baglarim diyorsan o farketmiyor malesef. Benimde dahil bi cok kisinin basina gelmistir mutlaka sonradan adsense baglanan hesaplar yuzunden kanal kapanmalari.

Adsense bagli olsun olmasin, artik geriye donuk yenilen dunya engelleri yuzunden hesaplar kapatiliyor. Ne zaman kapatilacagiysa muamma, 2 gunde olabilir 2 haftada. Hani simdi adsense bagli degilken atarim sonra temizler adsense baglarim diyorsan o farketmiyor malesef. Benimde dahil bi cok kisinin basina gelmistir mutlaka sonradan adsense baglanan hesaplar yuzunden kanal kapanmalari.

Bazen hayretler içinde dinliyorum sizi, o zaman kapatalım forumu adsense'leri şuanda ünlem sorunu var siz ünlemsiz mi yüklüyorsunuz?

Kesinlikle eminim ben, adsense bağlı değilken yenilen ünlem ve dünya engelleri sorun yaratmıyor.

Öyle olsa benim hep para kazanmam kapanırdı. Günde 25 kanal açıyorum ben. Her kanalda 100 ünlem yiyorum. Hiçbirşey olmuyor.

Para kazanmaya niyetlendiğiniz adsense e bağladığınız andan sonraki yüklemeleriniz sorun olur, öyle olsa hiçkimse video yükleyemezdi, ciddi mana da yanlış bilgi.

---------- Mesaj saat 07:39:14 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 05:42:31 civarında gönderildi. ----------

Şuan Elimdeki İşleri Bitirmekteyim Arkadaşlar

Bitene kadar yeni iş alımı olmayacaktır.

Bazen hayretler içinde dinliyorum sizi, o zaman kapatalım forumu adsense'leri şuanda ünlem sorunu var siz ünlemsiz mi yüklüyorsunuz?

Kesinlikle eminim ben, adsense bağlı değilken yenilen ünlem ve dünya engelleri sorun yaratmıyor.

Öyle olsa benim hep para kazanmam kapanırdı. Günde 25 kanal açıyorum ben. Her kanalda 100 ünlem yiyorum. Hiçbirşey olmuyor.

Para kazanmaya niyetlendiğiniz adsense e bağladığınız andan sonraki yüklemeleriniz sorun olur, öyle olsa hiçkimse video yükleyemezdi, ciddi mana da yanlış bilgi.

Sorun yasamaman acisindan uyardim sadece. Ben degil baska uyaranlarda olmus, hepimizde yanilmiyoruzdur heralde. Google degerlendirirken sadece adsense baglandigi andan sonrasini degil, hesap acildigi andan itibaren alinan uyarilari dikkate aliyor. Suan zaten millet hesabina video yuklediginde 1 kez yukluyor ve sonra birakiyor yuklemeyi. Gelen unlem maillerini okursan ayni sekilde tekrar cok sayida unlem gelirse sorun cikacagi yaziyor.

Anlamadigim bi olay daha var o zaman suan. Madem gunde 25 kanal acip video atiyorsun, afedersin 2.5 lirayla ne isin var daha? Amac ne yani? Burada millete 500 sorunsuz video atip 2.5 lira almak yerine kendi actigin kapanmayan kanallarina atsan cok daha fazlasini kazanirsin zaten.

Sorun yasamaman acisindan uyardim sadece. Ben degil baska uyaranlarda olmus, hepimizde yanilmiyoruzdur heralde. Google degerlendirirken sadece adsense baglandigi andan sonrasini degil, hesap acildigi andan itibaren alinan uyarilari dikkate aliyor. Suan zaten millet hesabina video yuklediginde 1 kez yukluyor ve sonra birakiyor yuklemeyi. Gelen unlem maillerini okursan ayni sekilde tekrar cok sayida unlem gelirse sorun cikacagi yaziyor.

Anlamadigim bi olay daha var o zaman suan. Madem gunde 25 kanal acip video atiyorsun, afedersin 2.5 lirayla ne isin var daha? Amac ne yani? Burada millete 500 sorunsuz video atip 2.5 lira almak yerine kendi actigin kapanmayan kanallarina atsan cok daha fazlasini kazanirsin zaten.

Teşekkürler uyarın için hocam.
Server boş yatmasın, ben kullanmazken hem arkadaşlara da yararı olsun diye açtım konuyu ama sanırım bireysel birkaç kişiyle çalışacağım sadece kapatırım böyle giderse :)

Sıraya gireyim de öncelik olsun ben içerikleri bulmaya başlayım :) 10 yada 12 kanal yaptırcam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri