Üni işlerinden anlayan varmı ?

edenart

Kayıtlı Üye
beyler bayanla sizlere bir sorum olucak ..

şimdi ben meslek lisesinde web tasarım okuyorum fakat ünide 2 yıllık programla okuyup dgs ile 4 e uzatmak istiyorum.

her üniversiteye geçebilirmiyim izmir üniye yada eski şehre felan ?

Bölümün de DGS'ye kontenjan açan her üniyi tercih edip geçebilirsin, bunun şehirle ilgisi yokki.

ama üni 2 yıllık bölüm olsa bile 350 küsür puan istiyor bununla bir ilgim yok değil mi ?

ama üni 2 yıllık bölüm olsa bile 350 küsür puan istiyor bununla bir ilgim yok değil mi ?

hiçbir ilgisi olmuyor o puanlar ile, dgs için ayrı bir puan sistemi ve listesi kullanılmakta.

atıyorum 100 üzerinden puan veriliyor, ege üniversitesi 94puan istiyor, anadolu üni 94.2 puan istiyor falan fişman...
bölümlere göre kontenjan değişmekte, bazen 1 kontenjan oluyor bazen 15-20..
bu yüzden bu sınavda küsürat bile çok önemli bir rol oynamakta.

hiçbir ilgisi olmuyor o puanlar ile, dgs için ayrı bir puan sistemi ve listesi kullanılmakta.

atıyorum 100 üzerinden puan veriliyor, ege üniversitesi 94puan istiyor, anadolu üni 94.2 puan istiyor falan fişman...
bölümlere göre kontenjan değişmekte, bazen 1 kontenjan oluyor bazen 15-20..
bu yüzden bu sınavda küsürat bile çok önemli bir rol oynamakta.

o zaman ben dgs si olan her üniye dikey geçiş yapabilirim ?

Hocam Bende Aynı Şekilde Yaptım Şuanda Bil.Programcılığı 2. Sınıftayım Bu Sene Dgs'yle Mühendisliğe Geçmeyi Düşünüyorum Çok İyi Bi Seçim Yapmış Olursun Bana Göre

beyler bayanla sizlere bir sorum olucak ..

şimdi ben meslek lisesinde web tasarım okuyorum fakat ünide 2 yıllık programla okuyup dgs ile 4 e uzatmak istiyorum.

her üniversiteye geçebilirmiyim izmir üniye yada eski şehre felan ?

2 yıllık düşünüyosan iyi bi üniversite düşünmüyosan git 2 yıl bi web tasarım şirketinde çalış daha iyi

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

2 yıllık düşünüyosan iyi bi üniversite düşünmüyosan git 2 yıl bi web tasarım şirketinde çalış daha iyi

hocam 2 yıl okuyp bırakmıyacağım 2 yıl süresinde DGS sınavına çalışıp 4 yıılık geçiş yapmak istiyorum.

O iki yılda hiç bişey öğrenemiyosun kardeş iyi bi üni değilse

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri