Üniversite hakkında yardım

Akdeniz üni. Turizm fakültesinde okuyanların %80'i böyle herhalde benimde bu sene bitiyor sonra yüksek lisans başka bölüm:)

Yani bence okunucak bir bölüm değil, garson vs olmak isteyen okur çalışıyor 5-10 sene yükselir, bana göre değil

İş yok yerınde olsam sırf DGS calışırım cok fazla mezunu var ( sadece dgsye calısırım)

DGS için burdayım zaten, Anadolu Lisesi Mezunuyum çalışıp PC Mühendisliği veya Yazılım Mühendisiliğine geçicem umarım.

İki senelik pişmanlıktır , bir sene daha çalışıp dört senelik bir yere yerleşmeniz daha iyi .

Bu kararı kayıt olmadan önce vermen gerekirdi kardeş

Bilgisayar programcılığı - DGS -> PC Mühendisliği vs bu konuda ne düşünüyorsun? Okunmamalı mı sizce?

2 sene okul bitirdim + 2 sene ara verdim (1 sene başka bir sorundan dolayı uzadı) şuan bir yere yerleştim en fazla alttan ders alarak 2.sınıftan başlayacağım. Yani yine hazırlık ile 4 sene okuyacağım.

Derseniz ben okul zamanı dgs yede çalışacağım , mezun olur olmaz bir yeri kazanırım . Öyle olabilir , dgs kolaydır ama kontenjan azdır en ufak hatayı affetmez istediğiniz yerden olursunuz.

2 sene okul bitirdim + 2 sene ara verdim (1 sene başka bir sorundan dolayı uzadı) şuan bir yere yerleştim en fazla alttan ders alarak 2.sınıftan başlayacağım. Yani yine hazırlık ile 4 sene okuyacağım.

Derseniz ben okul zamanı dgs yede çalışacağım , mezun olur olmaz bir yeri kazanırım . Öyle olabilir , dgs kolaydır ama kontenjan azdır en ufak hatayı affetmez istediğiniz yerden olursunuz.

Yakın arkadaşım 2 senelik pc programcılığı okudu.Sonra direk 3. sınıftan başladı kaybı olmadan, okul zamanı dgsye çalışıcam tabiki 1 sene kaybetmemek için.

Bilgisayar programcılığı - DGS -> PC Mühendisliği vs bu konuda ne düşünüyorsun? Okunmamalı mı sizce?

Pc programcılığı 2.ci sınıftayım.Yarım dönemlik erasmus yapıcam.Martta geri dönücem.Sonra iyice bir dgs ye hazırlık yapıcam.DGS de türkçe ve mat-1 var.
Yani öyle ahım şahım birşey yok çalışınca olacak cinsten.Tek sıkıntı kontejyanları az

Pc programcılığı 2.ci sınıftayım.Yarım dönemlik erasmus yapıcam.Martta geri dönücem.Sonra iyice bir dgs ye hazırlık yapıcam.DGS de türkçe ve mat-1 var.
Yani öyle ahım şahım birşey yok çalışınca olacak cinsten.Tek sıkıntı kontejyanları az

Yani lysden kolay ygsden zor öyle bir sınav diyorlar, ben anadolu lisesi mezunuyum, genel olarak teknik lisesinden çalışmadan ek puanla giriyorlar.Çalışınca geçememem için bir sebep yok.

[MENTION=17069]KulGazi[/MENTION] dostum ben bilgisayar programcılığı 2. sınıf öğrencisiyim ve doğup büyüdüğüm şehirden, ailemden uzak bir yerde 1 yıl geçirdim.

Bence madem kalacak yerini bile ayarlamışsın önce bir git okula başla. ondan sonra eğer yapamayacak durumda gibi hissedersen en azından 1 dönem dayan. 1. dönemin sonunda yüksek ortalama yapmayı başarırsan istediğin bir üniversiteye yatay geçiş yapabilirsin.

çok daha uzun yazmıştım ama göndermeye elim varmadı... yatay geçiş gibi bir kaçış yolunun olduğunu hatırlatmak istedim sana. 3,78 ortalama yaparak İstanbul üniversitesine geçiş yapabildim bu yıl. artık doğup büyüdüğüm şehirde okuluma devam edeceğim. sende 1 dönem veya 1 yıl dişini sıkarak böyle bir şey yapabilirsin

bol şans
1 dönem sonunda yine bişeyler olmazsa puanım yüksek olmazsa 1. dönem bırakıcam sanırım

Hocam bende yenı konu açmayım bu sene maliye bölümünü okuyacagım maliye bölümünün zorunlu olan tum derslerını aldım suan fakat alan dısı ders almam lazımmı bana bir faydası olurmu ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri