Üniversite Hakkın'da Yardımcı Olurmusunuz Lütfen

Bölüm tırt ise bi dost tavsiyesi GİTME..Evinde otur hazırlan ne bılıyım acık oku ya da okumayacagım dıyorsan calıs ama bölüm tırtsa sakın sakın gıtme..paran emegın hayallerin 2 yıl sonunda puff..Kendim ekonomi okuyorum 4. senem.Okuldaki myoların halini gördüğüm için konusuyorum.Ha şu da var benim param var, emek vermeyecegım takılmaya ortama gıdıyorum dıyorsan bekleme koş git.Ortam için şehir önemli değildir.Yurttayken alkol alamadığımız için inşaatte yatmışlığımız var 5 kişiyle.Diyebilirim ki hayatımın en güzel gecesiydi.Anlayacagın mekan önemli değil.Küpe olsun dostum iyi oku bu yazdıklarımı..

Valla hocam Çünürden geçen her insan üniversiteye giderken o kokuyu buram, buram alır. Keza ayazmana tarafına gidenlerde sıkça karşılaşır. Ben Ziraat Mühendisiyim benim açımdan sorun yok, tezek kokusu beni rahatsız etmiyor yani :)

meslektaşım varmış burda :) bende konya ziraat bitirdim suan yüksek yapıyorum konya da :) valla ısparta son zamanlarda değişiyor ama o yüzden demıstım ilceler tabiki bilindik ilce :D ben cocuklugumu hatırlarımda at arabaları geçiyordu merkezden o zaman yogun bır koku ve yollar kirleniyordu :) ee haliyle köye dayalı bir sehir malum elması meshur :) tezeksiz olmaz :D

Bölüm tırt ise bi dost tavsiyesi GİTME..Evinde otur hazırlan ne bılıyım acık oku ya da okumayacagım dıyorsan calıs ama bölüm tırtsa sakın sakın gıtme..paran emegın hayallerin 2 yıl sonunda puff..Kendim ekonomi okuyorum son 4. senem.Okuldaki myoların halini gördüğüm için konusuyorum.Ha şu da var benim param var, emek vermeyecegım takılmaya ortama gıdıyorum dıyorsan bekleme koş git.Ortam için şehir önemli değildir.Yurttayken alkol alamadığımız için inşaatte yatmışlığımız var 5 kişiyle.Diyebilirim ki hayatımın en güzel gecesiydi.Anlayacagın mekan önemli değil.Küpe olsun dostum iyi oku bu yazdıklarımı..

Aynen bende bunu diyecektim 2 yıl elektronik haberleşme bitirdim tırt (mersin ünide2005/2008) çocukluk arkadaşlarımda antalya akdenizi bitirdiler biri elektronik hab. biri bilgisayar programlama onlarda tır. iş yok yani)

Lise arkadaşlarımdan biride 2 yıl dersaneye gitti çok çalıştı yırtındı elektronik ögretmenligini kazandı (puanı çok yüksekti - tıp fakültesi 340' la alırken bizin zamanımızda elektronik ögretmenligi 310 dan başlıyo- tesviye metal işleri ögretmenligi 265-270 civarı bi puanla rahat olunuyodu) sonuç lise arkadaşım 4 yıllıgı bitirdi elektronik ögretmenligi şimdi şırnakta polis. Atanamadı. İşe yarayacak bi bölüm değilse gitme bence parana yazık kardeş.

bende bu sene fatih üniversitesi burslu ekonomi okuycam allahın izniyle. :) 2yıllık bölümlerde genellikle marmara ve ege çevresini seçmeye çalışın daha iyi olur

Hocam orası da Türkiye boş versene ya. Ben Hakkari de 11 ay boyunca askerlik yaptım çarşı falan yok Allah'ın üs bölgesinde. Sık dişini 1 yıl sonra gidip kaydını aldırırsın veya ilk döneme kadar sık dişini okumak için bir şeyler vermen gerekiyor dostum bazen hayatta istemediğin şeyler de olacak olacak ki hayatın cilvesi denilebilsin. Hakkında hayırlısı olsun.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri