Üniversite Hastanesinden 27 ay Sonrasına Randevu

vehbi54

Kayıtlı Üye
Kırklareli'nde oturan 52 yaşındaki İbrahim Aydoğduoğlu'ya 2 yıl önce başlayan uyku bozukluğu rahatsızlığının tedavisi için gittiği Namık Kemal Üniversitesi Göğüs Hastalıkları Hastanesi Uyku Bozukluğu Merkezi'nden cihazla yapılan uyku testi için 19 Mayıs 2017 tarihine randevu verildi. Aydoğduoğlu, 27 ay sonrasına verilen randevuya çok şaşırdığını ifade ederek, 'Ben bu zaman içinde gecenin bir saatinde uykumda rahatsızlanırsam ne yaparım. Bunu düşünen hiç kimsemi yokö dedi. Kırklareli'nde oturan 3 çocuk babası İbrahim Aydoğduoğlu'na 2 yıl önce devlet hastanesinde uykuda solunum yolu bozukluğu olarak bilinen 'OSAS' rahatsızlığı teşhisi konuldu. Geçen sürede hastalığı ilerleyen İbrahim Aydoğduoğlu Kırklareli Devlet Hastanesi'nde tedavi imkanı olmadığı için önce Trakya Üniversitesi Edirne Tıp Fakültesi Hastanesi'ne başvurdu. Göğüs Hastalıkları Uyku Bozukluğu Merkezi'nden uyku testi için telefonla aldığı randevuda kendisine 25 Mart 2015 gününe randevu verildi. Gece uykusunda solunum bozukluğu nedeniyle ölüm tehlikesi yaşayan İbrahim Aydoğduoğlu, randevu tarihinin kendisi için uzun olduğunu düşünerek bu kez Tekirdağ'daki Namık Kemal Üniversitesi Göğüs Hastalıkları Uyku Bozukluğu Merkezi'ni arayıp randevu talebinde bulundu. Geçen 4 Mart tarihinde Namık Kemal Üniversitesi Göğüs Hastalıkları polikliniğine giderek doktorla görüşen Aydoğduoğlu'ya uyku testi (CPAP) cihazına bağlanması için 19 Mayıs 2017 saat 21.00'da randevu verildi Tarihi duyunca şok olduğunu anlatan Aydoğduoğlu, bu süre içerisinde ölebileceğini belirterek uzun vadeli randevulara çözüm bulunmasını istedi. 27 ay bekleyemeyecek kadar ciddi bir hastalık olduğunu anlatan Aydoğduoğlu, '30 yıl bu ülkeye vergi verdim. Ciddi bir rahatsızlık geçiriyorum. Ama bana fakülte hastanesinden tedavim için 27 ay sonrasına gün veriliyor. Ben bu zaman içinde gecenin bir saatinde uykumda rahatsızlanırsam ne yaparım. Bunu düşünen hiç kimsemi yok. Eğer bu tedaviyi özel bir hastanede olsam benden 1500'2000 lira arasında bir para ödemem gerekiyor. Bu devlete ben 30 yıl vergi ödedikten sonra bana gösterilen saygı böyle mi olmalıydı' Rahatsızlığımın sebebini öğrendikten sonra her geçen gece benim için kabus dolu bir gece oluyor. Sağlık sistemi hala düzelmedi. Yetkililerden bir an önce bu uzun vadeli randevularına bir çözüm bulunmasını ve en kısa zaman da tedavimin başlamasını istiyorum^? dedi. TEK YATAK TEK CİHAZI Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Başhekimi Doç. Dr. Erdoğan Gültekin, uyku testi yapılan cihazın tek olması nedeniyle uzun süreli randevular verildiğini ifade ederek, 'Hastanemizin uyku biriminde uyku bozukluğuyla ilgili testlerin yapıldığı bölümde tek yatak ve cihaz olduğundan ileri tarihlere randevu veriliyor. Çok yoğun başvuru var, mecburen böyle oluyor. Yeni hastanemize geçtiğimizde bu tek olan yatak sayısını 6'a yükselteceğiz" dedi.

Kaynak ve Video
Üniversite Hastanesinden 27 Ay Sonrasına Randevu - Haberler.com

ben çocuk için psikoloji bölümünden 6 ay sonraya yer bulabildim sorun geç konuşması idi 6 aylık süreçte çocuk cümle kurmaya başladı :)

bende ünideyken diş yaptırmak için sıra verdiler okul bitti aylar sonra beni arıyolar bilmem şu zamanda randevunuz var diye dedim okulum bitti ben memleketimdeyim dişlerimi yaptırdım iptal edin gelmeyecem dedim

ben çocuk için psikoloji bölümünden 6 ay sonraya yer bulabildim sorun geç konuşması idi 6 aylık süreçte çocuk cümle kurmaya başladı :)

bende ünideyken diş yaptırmak için sıra verdiler okul bitti aylar sonra beni arıyolar bilmem şu zamanda randevunuz var diye dedim okulum bitti ben memleketimdeyim dişlerimi yaptırdım iptal edin gelmeyecem dedim

Videoyu yt ye atarsanız iyi olur herkes görsün bu rezilliği

bana 3 ay sonrasına diş randevusu vermişlerdi babam çıldırmıştı tanıdık bir dişçiyi araya sokup kaynak yapmıştık :D
olur böyle şeyler

Diş teli taktırcaktım 2 yıl sonra sıra gelir dediler :) o zaman da 18 yaşımı geçtiğim için özel hastanelerle aynı parayı alacaklarını söylediler bende yapmadım :)

benim 20 lik diş çekilecek.Dün gittim ayın 17 sine randevu verdiler.Yani 12 13 gün sonrasına randevu alabildim.

Kırık omzumla onlarca belkide daha fazla kişiyi ayakta beklemişliğim var . Tabi ki sırayı beklediğim insanlarda acildi ancak hastane gerçekten içler acısıydı . Allah'tan özel hasteneye gidebilecek durumumuz vardıda o rezaleti gördükten sonra o acıyla birde başka hastaneye gitmek zorunda kaldım . İkinci kırılışında ise gece geç saatti , yine bir devlet hastenesine gitmek zorunda kaldım omuz kırığına alçı yapmaz bandaj sararlar , o bandajıda yanlış sarmışlar . Ertesi gün yine özel bi hasteneye gidip onu düzelttirmiştik . Ben bi kere devlet hastenesine gidipte o sorunumun giderildiğini bilmem . Ordaki doktorlar bile ayrı ayrı hayattan bezmişler . Allah yardımcıları ve yardımcımız olsun . konu sağlık olunca şakası olmuyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri