Üniversite Kayıt Dondurmak

Serkan1905

Yasaklanmış
Arkadaşlar bölümümü sevmediğim için YGS-LYS'ye tekrar hazırlanacağım. Kaydımı donduruyorum tedbir olarak sildirmiyorum başka bölüm kazanamazsam ya da pişman olursam diye.

1. si dondurmak için belli bir bahane lazım mı yoksa kafaya göre dondurabiliyor muyuz?

2. si kaydımızı dondurduğumuzda hala öğrenci statüsünde oluyor muyuz? Bankalar karşısında vs.

Teşekkürler şimdiden yardımcı olacaklara. İyi geceler.

kaydın silinene kadar ögrenci statün devam eder, dondurmak için bazı üniler şart dilekce filan isteyebilir bazılarıda o dönemki harci yatirmazsin yeterli olabiliyo diye biliyorum

Arkadaşlar bölümümü sevmediğim için YGS-LYS'ye tekrar hazırlanacağım. Kaydımı donduruyorum tedbir olarak sildirmiyorum başka bölüm kazanamazsam ya da pişman olursam diye.

1. si dondurmak için belli bir bahane lazım mı yoksa kafaya göre dondurabiliyor muyuz?

2. si kaydımızı dondurduğumuzda hala öğrenci statüsünde oluyor muyuz? Bankalar karşısında vs.

Teşekkürler şimdiden yardımcı olacaklara. İyi geceler.

meraktan soruyorum bölüm neydi hocam

meraktan soruyorum bölüm neydi hocam

Sosyal Bilgiler Öğretmenliği. Kaydımı sildirdim bu arada.

---------- Spam Engelliyici 00:37 ---------- Önceki Mesaj 00:36 ----------

kaydın silinene kadar ögrenci statün devam eder, dondurmak için bazı üniler şart dilekce filan isteyebilir bazılarıda o dönemki harci yatirmazsin yeterli olabiliyo diye biliyorum

Belirli bir mazeret istediler ve önümüzdeki hafta açıklanacağı söylediler bende o sebepten dolayı sildirdim malesef.

Belirli bir mazeret istediler ve önümüzdeki hafta açıklanacağı söylediler bende o sebepten dolayı sildirdim malesef.

Hocam sen bu yüzden dayak yersen başkasında hata arama :) Sosyal bilgiler öğretmenliğini beğenmiyorsun valla bravo :) umarım gönlünce bi bölüm bulursun..

Hocam sen bu yüzden dayak yersen başkasında hata arama :) Sosyal bilgiler öğretmenliğini beğenmiyorsun valla bravo :) umarım gönlünce bi bölüm bulursun..

Teşekkür ederim hocam. Bölüme isteyerekte gitmemiştim zaten bıraktım gitti :) Öğretmenlik bana göre iş değil gerçekten.

Kaydın devam etsin devamsızlıktan kal derslerden artı ösym puanıyla yatay geçiş gibi bir seçeneğinde var

niye sildirdin hata etmisin o mazareti kabul ederlerdi zaten büyük ihtimal 1 hafta daha bekliycektin yinede hayirlisi artik bu arada kaydin silinince bi belge filan verdilermi yani okuduguna dair yada baska tür, kacinci dönemden biraktik 2 yilin bitmismiydi

Son düzenleme:
niye sildirdin hata etmisin o mazareti kabul ederlerdi zaten büyük ihtimal 1 hafta daha bekliycektin yinede hayirlisi artik bu arada kaydin silinince bi belge filan verdilermi yani okuduguna dair yada baska tür, kacinci dönemden biraktik 2 yilin bitmismiydi

Daha bu yıl kayıt yapmıştım 2 haftalık bile sayılmam yani. Diplomamın arkasına çıkış yaptığımı belgelediler yurttan çıkışımı o belge ile yaptım.

Daha bu yıl kayıt yapmıştım 2 haftalık bile sayılmam yani. Diplomamın arkasına çıkış yaptığımı belgelediler yurttan çıkışımı o belge ile yaptım.
bu sene okul puanin yari yariya düsücek össden sonra bununda farkindasindir umarim neyse hayirlisi senin icin

Kaydın devam etsin devamsızlıktan kal derslerden artı ösym puanıyla yatay geçiş gibi bir seçeneğinde var

Yurttan ayrılamıyordum o şekilde yapsaydım.

---------- Spam Engelliyici 17:42 ---------- Önceki Mesaj 17:42 ----------

bu sene okul puanin yari yariya düsücek össden sonra bununda farkindasindir umarim neyse hayirlisi senin icin

Farkındayımda yapacak başka seçenek yoktu. Teşekkür ederim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri