Üniversite kayıt hk-Daha önce kayıt olanlar-

Reyes

Kayıtlı Üye
merhabalar
allaha şukur üniversite kazandım hemde istediğim bölümü

Sormak ıstedıgım bırkac soru var

*kayıtlar ogrencı işlerınden mı yapılıyor yoksa rektorluk mu yoksa kazandıgımız fakultenın ıcınde mı
*e) Askerlik çağına gelmiş veya daha yukarı yaştaki erkek adaylar için ilgili askerlik şubesinden alınacak “bir fakülte veya yüksekokula kaydolmasında askerlikçe bir sakınca olmadığı”na dair belgesini
edevlet uzerınden cıkartabılır mıyız ?
*herhangı bır mıktar para alıyorlar mı alıyorlarsa ne kadar alıyorlar
*kayıt günü kalabalık olur mu
*1 saat gibi bir sürede kayıt gerçekleşir mi ?
*HERHANGİ EKLEMEK SÖYLEMEK YADA ÖNERDİĞİNİZ BİŞEYLER VARSA ÇOK İYİ OLUR

merhabalar
allaha şukur üniversite kazandım hemde istediğim bölümü

Sormak ıstedıgım bırkac soru var

*kayıtlar ogrencı işlerınden mı yapılıyor yoksa rektorluk mu yoksa kazandıgımız fakultenın ıcınde mı
*e) Askerlik çağına gelmiş veya daha yukarı yaştaki erkek adaylar için ilgili askerlik şubesinden alınacak “bir fakülte veya yüksekokula kaydolmasında askerlikçe bir sakınca olmadığı”na dair belgesini
edevlet uzerınden cıkartabılır mıyız ?
*herhangı bır mıktar para alıyorlar mı alıyorlarsa ne kadar alıyorlar
*kayıt günü kalabalık olur mu
*1 saat gibi bir sürede kayıt gerçekleşir mi ?
*HERHANGİ EKLEMEK SÖYLEMEK YADA ÖNERDİĞİNİZ BİŞEYLER VARSA ÇOK İYİ OLUR

1- Öğrenci İşleri
2-E devlet'den alıyorsun
3-para almıyorlar tabi ikinci öğretim vs değilsen
4-genelde kalabalık olur
5-Kalabalığın durumuna bağlı zaten işlemler 5 dakika sürüyor. Sanırım halledilir.

1- Öğrenci İşleri
2-E devlet'den alıyorsun
3-para almıyorlar tabi ikinci öğretim vs değilsen
4-genelde kalabalık olur
5-Kalabalığın durumuna bağlı zaten işlemler 5 dakika sürüyor. Sanırım halledilir.
ön kayıt yapmak gerekıyor mu ?

Hocam kazandığınız uniyi arasanız en sağlıklı bilgiyi onlar verecektir bazı şeyler okuldan okula değişiyordur belki sonra siz zor durumda kalmayın

Hocam kazandığınız uniyi arasanız en sağlıklı bilgiyi onlar verecektir bazı şeyler okuldan okula değişiyordur belki sonra siz zor durumda kalmayın

Katiliyorum. Internetteki bilgilerin cogu cop artik gunumuzde. Okulu ara, en dogru bilgiyi yine onlar verecektir.

Arayıp soracam da on kayıt sart mı
bide onkayıtta bazı seyler var mesela :

askerlıgı soruyor, askerlık kagıdı geldı muayene kagıdı onun ıcın neyı sececez
unıversıte ıkametgahı soruyor orda neyı sececez

Arayıp soracam da on kayıt sart mı
bide onkayıtta bazı seyler var mesela :

askerlıgı soruyor, askerlık kagıdı geldı muayene kagıdı onun ıcın neyı sececez
unıversıte ıkametgahı soruyor orda neyı sececez

Ön kayıt yaptır mutlaka ben makü'de okudum(burdur) ön kayıt yaptırdım gittim askerliğim gelmediği için askerlik sorun olmadı ama kayıtta, ön kayıt neden diye sormuştum okul kartları çıkıyor o yüzden demişti ben kayıt'ı yaptırdığımda direk okul kartımı verdiler.
Askerlik hakkında bilgim yok ama bizim öğrenci yurduna bu sene katılan askerliği gelmiş kişilere gece polis geldi 4-5 gibi imza attırıp gidiyor tecil ettir diyor. Sanırım öğrenci belgenle gidip tecil ettiriyorsun. Bizde öyle oldu yani.

E devletten ön kayıt yaptıracaksın, sonra üniversitenin sitesini aç orda istedikleri belgeleri son tarihe kadar götür kaydını tamamlatıp öğrenci kartını al.

Bizde okul 22 sinde açılıyor 23 üne kadar evrakları teslim edersek sıkıntı yok. Çoğu okuldada böyledir bence.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri