Üniversite Kayıtları

2. tercihlerden 4 yıllık üni ye yerleşen arklarım var ama bende pek ümitli değilim ts puanım 220 ygs 3 270 tüm sçzel bölümlerini yazıcam artık 4 yıllık tutmassa da gerek yok 2 yıllık okumaya

TS puanım 277 2. girişimde ikinci tercihlere kalmıstım 220 ye imkansız sözel bir bölüme girmen 4 yıllık için diyorum. Boşuna 4 yıllık yazıp hakkını doldurma Büro yönetimi yaz 2 yıllık bitirdikten sonra istersen açıktan istersen örgün olarak lisans tamamlarsın ben o hatayı düşüp açıkta kalmıştım.

Hazırlık okuyacağım şimdi nasıldı zor mu ) ve kaç gün ders falan oluyordu ? Duyduğuma göre her gün gitmiyormuşsun. Yani rahat geçerse Youtube'ye bol zaman ayırırım ondan sordum )

Hocam sistem degişti mi bilgmiyorum benim zamanımda şu şekildeydi

- 84 saat devamsızlık hakkın var. (lise 5 deriz zaten burda hazırlıga :) )
- hazırlık cok kolay dersten kalmazsın devamsızlıktan kalmamaya dikkat et hatta muafiyet sınavını vermeye bak bosuna 1 yılın gitmesin
-5gün ders 4 er saat hergün hocam sabah ögle aksam olmak üzere üç grup var ben aksamdaydım saat 5de ders başlardı 9.20 de biterdi dersler.
- ulaşım konusunda zaten sıkıntı çekmezsin üniversite içinde hem tramvay hemde otobüsler hizmet veriyor

Hocam sistem degişti mi bilgmiyorum benim zamanımda şu şekildeydi

- 84 saat devamsızlık hakkın var. (lise 5 deriz zaten burda hazırlıga :) )
- hazırlık cok kolay dersten kalmazsın devamsızlıktan kalmamaya dikkat et hatta muafiyet sınavını vermeye bak bosuna 1 yılın gitmesin
-5gün ders 4 er saat hergün hocam sabah ögle aksam olmak üzere üç grup var ben aksamdaydım saat 5de ders başlardı 9.20 de biterdi dersler.
- ulaşım konusunda zaten sıkıntı çekmezsin üniversite içinde hem tramvay hemde otobüsler hizmet veriyor

3 gün sonra sınav var ve ben hiç çalışmadım. Hem üni'ye alışma bakımından hem de hazırlıkta rahat olunacağından(az zaman geçirme) youtube ile daha fazla ilgileneceğimi düşündüğümden çalışmadım açıkçası.

Sabah okula gitsem öğlen gelip hemen video yüklemeye koyulabilirim )

Diğer türlü ders çalışmak zorunda kalacağımdan bu sene işler biraz uzayabilir. Şuan için hayatımda ki en önem verdiğim şey youtube. Bu önem direk 1. sınıftan başlasam üni için bir eksi yaratabilirdi ama hazırlıktan başlayınca bir eksi yaratacağını düşünmüyorum

Bende ışıkta tıbbi görüntüleme kazandım kaydımıda dün yaptırdım hayırlısı bakalım :D

3 gün sonra sınav var ve ben hiç çalışmadım. Hem üni'ye alışma bakımından hem de hazırlıkta rahat olunacağından(az zaman geçirme) youtube ile daha fazla ilgileneceğimi düşündüğümden çalışmadım açıkçası.

Sabah okula gitsem öğlen gelip hemen video yüklemeye koyulabilirim )

Diğer türlü ders çalışmak zorunda kalacağımdan bu sene işler biraz uzayabilir. Şuan için hayatımda ki en önem verdiğim şey youtube. Bu önem direk 1. sınıftan başlasam üni için bir eksi yaratabilirdi ama hazırlıktan başlayınca bir eksi yaratacağını düşünmüyorum

Hazırlıkta zorlanmazsın zaten ama devamsızlık az oldugu için sıkıyor bi zamandan sonra :)

sivas " a gelen varsa yardımcı olurum orada olrusam d

Dün kaydımı yaptırdım hayırlısıyla

# Muğla Sıtkı Koçman Üni @ Diyetisyenlik

Kazanan yada eskiler var mı ? Buluşalım.

Siz nerelerdesiniz naptınız kayıt işini yazın bakalım :)

Hayırlı Forumlar.

buluşalım arkadaşım bende sıtkı koçmandayım hatta kötekliden aynı eve bile çıkabiliriz :)

Maşallah maşallah üniye yerleşen arkadaşları kıskanmadım desem yalan olur. Ben de sınava girdim barajı zor geçtim (meslek lisesi mezunuyum) seneye dilden girmeyi düşünüyorum hayırlısı. Herkese hayırlı olsun üni hayatınızda başarılar dilerim.

Yutup teknik Üniversitesi yardır mürssssss

buluşalım arkadaşım bende sıtkı koçmandayım hatta kötekliden aynı eve bile çıkabiliriz :)

valla aslında dun buldum koteklide ev mutfak ortak 2+1 şeklinde odalar şahsi bir oturma alanı var güzel ve yeniydi eşyalı arkadasım yok diye tutmadım yatagandayım su an nerdesin sen ? :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri