Üniversite Kayıtları

Ankarada olan varsa yardımcı olabilirim

Sorusu olan vs varsa tercih yerleştirme kyk cemaatler vs pm den veya konu üzerinden yardım ederim

az kalmış hangi üni lerin nekadar konteyjanı kaldığını nerden görücez 10 gün kalmıs ona gore seçerdik şimdiden

ÖSYM klavuz yayınlıyacak tercihe yakın

2. tercihlerden 4 yıllık üni ye yerleşen arklarım var ama bende pek ümitli değilim ts puanım 220 ygs 3 270 tüm sçzel bölümlerini yazıcam artık 4 yıllık tutmassa da gerek yok 2 yıllık okumaya

2 .tercihler tam ne zaman hocam ilgin varmı ösym sitesinde gözüme çarpmadı bir yerde gördüm ama emin olmak istiyorum

2 .tercihler tam ne zaman hocam ilgin varmı ösym sitesinde gözüme çarpmadı bir yerde gördüm ama emin olmak istiyorum

15 indeymiş bende şimdi öğrendim klavuz fln olucakmı hiçbir bilgilm yok

---------- Spam Engelliyici 17:45 ---------- Önceki Mesaj 17:44 ----------

Sorusu olan vs varsa tercih yerleştirme kyk cemaatler vs pm den veya konu üzerinden yardım ederim

ben karabükte konteyjanı dolmamış bir bölüm yazmıştım tutmamıştı.Şimdi tekrar yazabilirmiyim o bölümü?

Klavuz olacak tabi arkadaşlar canınızı sıkmayın inş istediğiniz yerlere yerleştirilirsiniz. Tercihe 3 gün kala filan ösym sitesinde duyurur zaten

ben karabükte konteyjanı dolmamış bir bölüm yazmıştım tutmamıştı.Şimdi tekrar yazabilirmiyim o bölümü?[/QUOTE]

ilk tercihte dolmadıysa yazabilirsin yei bölümler çıyor ösym ikinci tercihlerde onlarıda yazabilirsiniz herkessizinle birlikte başlar okula

O zaman sorularımı hemen size yönelteyim.

1-En takıntılı oldugum konu üniversiteler başlamışmı olucak ?
2-Kyk yurtlarına yerleşme gibi bir durum olabilirmi? Yoksa ev arayışlarınamı çıkmam gerekecek.
3-Yerleşme şansı biraz dahamı düşük oluyor ek tercihlerde.(sınavsız geçiş tercih edeceğim.)

Şimdiden teşekkürler hocam. :)

O zaman sorularımı hemen size yönelteyim.

1-En takıntılı oldugum konu üniversiteler başlamışmı olucak ?
2-Kyk yurtlarına yerleşme gibi bir durum olabilirmi? Yoksa ev arayışlarınamı çıkmam gerekecek.
3-Yerleşme şansı biraz dahamı düşük oluyor ek tercihlerde.(sınavsız geçiş tercih edeceğim.)

Şimdiden teşekkürler hocam. :)

1- Evet başlamış olacak. ÖSYM yeni bölümler açıyor ek tercihlerle yeni bölümleri yazabilirsin bölüm yeni olduğu için bölümündeki öğrencilerle aynı anda başlarsın.
2-KYK ek tercih yapanlar için başvuru alıcak ama uzun sürer ve büyük ihtimal yedekte beklersiniz. KYK misafir odaları varsa orada kalabilirsin yada ilim yayma vakıflarında vs.
3- Evet daha düşük oluyor çünkü son şans ve 1 sene beklemek var ki kolay değil yani ben 3. girişimde kazanmıştım ilk sene hazırlanmadım 2. sene çalısmadım 3. girişte kazandım inan çok zor geliyor.

Bende muğla sıktı koçman iktisat kazandım bu sene görüşelim beyler
[MENTION=13947]freshhytz[/MENTION] [MENTION=14909]enesen4[/MENTION]

Son düzenleme:
valla aslında dun buldum koteklide ev mutfak ortak 2+1 şeklinde odalar şahsi bir oturma alanı var güzel ve yeniydi eşyalı arkadasım yok diye tutmadım yatagandayım su an nerdesin sen ? :)

Şuan bursadayım bayramdan sonra gelmeyi düşünüyorum ben :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri