Üniversite Kayıtları

Hazırlığı geçtim direk artık 1. Sınıftayım )) Bugün saat 9.30 dan öğlen 1 e kadar bekledim 3 saat ders var diye. Hoca yarım saat anlattı yeter bu kadar dedi. Yarım saat yoklama alınmayan bir ders için 3.5 saat bekledim ))

evet aynısını bende yaşadım ama ben beklemedim direk gittim :D ilk hafta olur öyle şeyler. hayırlı olsun ayrıca beğendinmi bari erciyesi, kayseriyi ?

evet aynısını bende yaşadım ama ben beklemedim direk gittim :D ilk hafta olur öyle şeyler. hayırlı olsun ayrıca beğendinmi bari erciyesi, kayseriyi ?

Eh sayılır ya ) Ne çok iyi ne çok kötü ortası gibi. Çok dışarıya çıkmayan biri olarak fark etmedi pek benim için ama oda arkadaşım şikayetçi ) Yani üni. yakınlarında bi burger king olsa çok iyi olurdu ) Çünkü boş ders oluyor bir şeyler yemek istiyorsun. Kafeterya da döner falan aldım bakalım farklı farklı şeyler deneyip göreceğiz artık )

İlk ders olan lineer ' de matris falan gördük ya ne bileyim çok kolay geldi bana. Böyle kolay geçecekse üni iyi olmaz )

Bu arada erciyese kar yağmasını bekliyoruz snowboard için )

Son düzenleme:
bizim de aynı oldu :) 3,30 ders vardı gittim 30 dk işledik işlemedik hocanın toplantı cıktı gitti :D o degilde bizim üniversite cok rahat geldi :D yaklsık 3 gun boş :D

edit:sorun çözüldü

Son düzenleme:
Eh sayılır ya ) Ne çok iyi ne çok kötü ortası gibi. Çok dışarıya çıkmayan biri olarak fark etmedi pek benim için ama oda arkadaşım şikayetçi ) Yani üni. yakınlarında bi burger king olsa çok iyi olurdu ) Çünkü boş ders oluyor bir şeyler yemek istiyorsun. Kafeterya da döner falan aldım bakalım farklı farklı şeyler deneyip göreceğiz artık )

İlk ders olan lineer ' de matris falan gördük ya ne bileyim çok kolay geldi bana. Böyle kolay geçecekse üni iyi olmaz )

Bu arada erciyese kar yağmasını bekliyoruz snowboard için )

Hocam Bilgisayar Mühendisliğimi sizin? :)

bizimde anadolu üniversitesi kayıtları başladıydı unutmasam bare :D

Bende muğlada okudum ortamını kur marmaris fethiyeye akarsın. bende ocak ayında fethiye veya dalamana taşınmayı düşünüyorum tekrar.

Dün kaydımı yaptırdım hayırlısıyla

# Muğla Sıtkı Koçman Üni @ Diyetisyenlik

Kazanan yada eskiler var mı ? Buluşalım.

Siz nerelerdesiniz naptınız kayıt işini yazın bakalım :)

Hayırlı Forumlar.

geçen sene mezun oldum çok özledim çok :)

güncell ek tercihler belli oldu bana kırklareli çıktı :)
PINARHİSAR MESLEK YÜKSEKOKULU
BİLGİSAYAR PROGRAMCILIĞI (İÖ)

forumda kırklarelinde oturan varmı ev tutmam lazım.sahininden.coma baktım herkes bayan öğrenci arıyor :D

Son düzenleme:
Hayırlı olsun hepinize arkadaşlar

Kırşehir Ahi Evran PC programcılıgı çıktı banada. :D Şu ilk 1-2 ayı atlatabılsek :D

güncell ek tercihler belli oldu bana kırklareli çıktı :)
PINARHİSAR MESLEK YÜKSEKOKULU
BİLGİSAYAR PROGRAMCILIĞI (İÖ)

forumda kırklarelinde oturan varmı ev tutmam lazım.sahininden.coma baktım herkes bayan öğrenci arıyor :D
yandın sen söyleyim bu lafımı hatırlıyacaksın

Yeni konu açmak istemedim buraya yazayım dedım.Bu ek tercihlerle yerleşenlerin gidecekleri üniversiteye ön kayıt yaptırmaları gerekiyormu ? Gerekiyorsa ben üniversitenin sitesinden bilgileri girip deniyorum ama şu hatayı veriyor.

HATA:::Bilgiler eksik veya yanlış girildi.
Lütfen bilgilerinizin Nufüs Cüzdanınızdaki bilgilerle aynı olduğundan emin olunuz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri