üniversite okuyanlar ?

• Kullanıcı Kimbo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
Koç Üni. Bilgisayar Mühendisliği - bunda okuyorum, aşağıdakilerde de resmi kaydım var ama pek işim yok :D

TU Braunschweig - Elektrik Elektronik Mühendisliği

Princeton Uni. - Bilgisayar Bilimi

Arkadaş Aynştayn"nın kayıp torunlarından biri .

Mersin Myo - Bilgisayar Programcılığı Uzaktan Eğitim.

Kapışalım :D

Bolu mudurnu meslek yüksek okulu deniz kızı yetiştiriciliği okuyorum.

Not: [MENTION=4047]Kimbo[/MENTION] ygsye burada hazırlanılmaz kardeşim atayım 1 ay ban git ders çalış çok pişman olursun bır muddet sonra.

yok patron yok bn ikisinide bir arada yürütüyorum eyw. :)

yaş 23 tekrar üniversiteye gitmeyi planlıyorum besyo antrenörlük

Akdeniz Üniversitesi Elektrik Mühendisliği antalya süper tavsiye ederim

Akdeniz Üniversitesi T.B.M.Y.O Bilgisayar Programcılığı 2.sınıf

Akdeniz Üniversitesi ;) çalışmanda başarılar kardeşim ama dikkat et derslerini aksatma youtube yüzünden lise 4. sınıftayken facebook sayfası kasardık derslerimi hep aksatırdım.......

Bende akdeniz üni. uluslarası ticaret düşünüyorum sizce nasıl :D Bide Biliyorsanız 2 tane uluslararası ticaret var biri ygs ile biri TM-1 ile alıyor sizce hangisi iyi? Kontenjanların hepsi aynı sınıfta mı ve hazırlık var mı?

Biraz fazla sordum ama :D

eğitimin yaşı olmaz isterse 29 olsun fark etmez haksızmıyım

haklısın kardeşim de çok hata yaptım ben istemediğim bölüme gittim okudum şimdi işsizim uzun süredir. Bu sefer kendi tercihimle gidicem sevdiğim işi yapmak istiyorum. Hayatta 4 yılım kayboldu anlıcağın.

haklısın kardeşim de çok hata yaptım ben istemediğim bölüme gittim okudum şimdi işsizim uzun süredir. Bu sefer kendi tercihimle gidicem sevdiğim işi yapmak istiyorum. Hayatta 4 yılım kayboldu anlıcağın.

adamlar hukuğu sırf istemiyo diye mezun olacağı sene bırakıp tıp a hazırlanıyo yaşı sıkıntı etme hiç geçmişe değil şuana odaklan herşey düzelir allahın izniyle :)

Harran Üniversitesi

Makina Mühendisliği 2.Sınıf

üniversite okuyacak ya da okumakta olan kardeşlerime benden naçizane bir tavsiye.Sakın ama sakın üniversiteye girdim artık rahatım diye düşünmeyin..kendinizi sürekli geliştirin..en az 1 yabancı dili çok ama çok iyi derecede öğrenmeye çalışın..imkanınız varsa yaz tatilinde yurtdışına kurslara gidin ya da öğrenciler için yurt dışında çalışma olanaklarını araştırın. onun dışında bilgisayar , yazılım , program ya da grafik , animasyon konularında kurslara gidin..gelecek kesinlikle bu konularda..ayrıca birden çok konuda bilgi sahibi olmak dışında belirlediğiniz bir konuya tamamen hakim olun ve o konuda uzmanlaşın..pazarlama konusunda bilgi sahibi olmaya çalışın ancak yerli kaynaklar yerine yabancı kaynakları tavsiye ederim çünkü yabancılar bu konuda bizden neredeyse 10 sene ilerideler..

Hocam hukuk bölümü ve okulunuz hakkında aydınlatabilir misiniz bizi .
Bende hukuk istiyorum önceliğim marmara .

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Zor bir bölüm ama sistemli şekilde çalışırsan geçemeyeceğin ders yok , genelde devam zorunluluğu yok okula gitmesende sorun olmuyor .

Kesinlikle bu bölümü istiyorsan git yoksa çekilmez :D

Zor bir bölüm ama sistemli şekilde çalışırsan geçemeyeceğin ders yok , genelde devam zorunluluğu yok okula gitmesende sorun olmuyor .

Kesinlikle bu bölümü istiyorsan git yoksa çekilmez :D

Anladım hocam teşekkürler :)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

İstanbul aydın üni- Ekonomi ve Finans 3. sınıf geçme notu 70

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri