üniversite okuyanlar ?

• Kullanıcı Kimbo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
zonguldak bülent ecevit üniversitesi tıp fakültesi 3. sınıf

beü iyi bir üniversite değil,zonguldak havası çok pis sosyal hayatı sıfır.burayı yazacaksanız iyi düşünün

Aman Hocam naptın sen aslen zonguldaklıyım bende eskişehirde okuyorum.Hava konusunda haklısın ama kış aylarında havası olduka pis olur heleki akşam 4-5 ten sonra havada simsiyah bi toz bulutu oluşur :)

ben lise 3'e gidiyorum (1 sene sınıfta kaldım :D).
aslında bilgisayar programcılığını,yazılım işte neyse ondan okumak istiyorum ama sayısal yapamıyorum. bende 2. sevdiğim işi yani gazetecilik bölümüne gitmek istiyorum.

Bilgisayar programcılığına giden arkadaşlar var, illahi sayısal yapmak lazım mı yoksa başka bir yolu daha var mı? (ücretli hariç)

ben üniversiteyi bu sene bitirdim, Hatay / mustafa kemal üniversitesi / iktisat bölümü mezunuyum şimdi kpssye çalışıyorum.iktisat bölümü zor ama güzel bölüm sevene okudugum üniversiteyıde şuan da forumda sınawlara hazırlanan arkadaslar varsa asla ve asla tavsıye etmıyorum. HATAyda okumak en büyük HATAmdı .. :)

hocam harcamışsın bizim memleketi :)

Selçuk üniversitesi gazetecilik 4

Ne ortamı, ne eğitimi hiç bir şeyi iyi değil. Gelmek isteyenler iyi düşünsün.

Gaziantep üniversitesi Bilgisayar programcılığı Güneydoğunun Parisi Hayat Yemek sanayi iş herşey var çok güzel :)

Çok merak ediyorum İstanbul Üniversitesi'nde Reklamcılık diye bir bölüm yokken siz nasıl Halkla ilişkiler ve Reklamcılık okuyorsunuz?

Halkla ilişkiler ve tanıtım hocam bölümün adı. Tanıtım kısmında reklamcılık dersleri görüyoruz anlaşılır olması için öyle yazdım.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri