Üniversite ve Tercihler İle İlgili Fikir Alış Verişi

Ben Elektrik-Elektronik okumayı düşünüyorum.Neden seçmeyeyim? :)

İnsanustu ders calismasi yapabileceksen sec :)
Bak birazdan sinava gidecem aylak aylak dolaniyorum.
%30 ingilizce olan bir okul secersen hazirligi bir sekilde atla,zaman kaybettiriyor.

GT-S5660 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Kötü hocam. Geo 15 Net civarı. Matematik minimum 20 net olmak üzere 33 tane işaretledim :)
Not: Sadece son 1 hafta göz gezdirdim hiç çalışmadım bu sene :)

arkadaşımda sordu bana kaç tane işaretledin diye. mat 23 10 geo işaretledim dedim o da wallaha bende aynı işaretledim dedi. sallama standardı bu heralde 33 :D

arkadaşımda sordu bana kaç tane işaretledin diye. mat 23 10 geo işaretledim dedim o da wallaha bende aynı işaretledim dedi. sallama standardı bu heralde 33 :D

35-36'dan sonrası türev integrale giriyor ondan :)
Öncesinde de bir kaç boş işaretlemişse tamamdır :)=

Dostum Gaziantep'i seçmeyin Allah belamızı verdi burada .heryerde ortalama Cc burada dd. Paranız bolsa da vakıf okullarında güzel bi bölüm okuyun.

Sent from my iPad using Tapatalk

İngilizce okuyorum bölümü. Saçlarım beyazladı artık :D

bana kalırsa elektronik zaten ingilizce okunur,türkçe terimlerle saçma bi hal alıyor herşey,yabancı kaynakları takip etmede sıkıntı yaratıyor,zaten teknik bölümlerde ingilizcenin zorluğu yok herşey aynı şablonda gidiyor en fazla ilk bikaç ay zorluk olur o kadar ondan sonra türkçeyi anlayamıyorsunuz.

Yalnız kimse elektroniğin çok eğlenceli falan olduğunu düşünüp yazmasın,hiçte eğlenceli değil hatta leş:D

Üniversiteler de kontenjan 850bin kişiymiş
sınava giren kişi sayısı 800bin

LYS

İstanbul Ünv. işletme düşünüyorum ama zorlaştı şansım. YGS-5'te 300 puan yapmıştım LYS-1'de de Matematikten 26, Geometriden 15 işaretledim. Tam sayı kesin değil ama 40'dan fazla işaretlemiştim artık edebiyat sınavına kaldım :(

Tıp isteyenler beni bulsun

İtina ile depresyona sokulur

Üstelik avantajlı fiyatlarla 199.90 değil 99.90 değil 19.90 değil sadece ve sadece bedava :D ( aklıma tv de çıkan bedava tüy dökücü krem reklamı geldi de :D )

Tarih bölümünde veya Radyo-TV-Sinemada okuyan arkadaş varmı :)

Kocaeli Elektrik Mühendisliği 5. Sınıfa geçtim :) Sorusu olan birşey merak eden varsa buradayım.

Üniversite olarak muğlayı seçme de gerisi önemli değil :D

çok kötü geçti,bu sene 4 yıllık üniye gitmeyi çok istiyorum
http://i.hizliresim.com/aqk8Lz.png [MENTION=7879]Throck[/MENTION] bakarsan sevinirim

iPhone 6 dan Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Ts puan diliminden bir yere yerlesmeniz oldukca zor gibi ancak (detayli incelemedim) kontejanlara goz gezdirdigimizde bazi bolumlerde artis söz konusu.ve bircok universitede yeni bolumler acildigini gormek mumkun.yeni universitelerin taban puanlari olusmadigindan bir nebze yerlesme ihtimaliniz var.

4 yillik olarak kisiylamaktansa mesajini biraz acarsan tercih klavuzunun yayinlanmasiyla birlikte yardimci olabilirim

Devlet-vakif-ozel?
İkinci veya birince ogrenim farkediuormu? Malum 3 ogretimde hala harclar soz konusu.
Yurt ici yurt disi?
Sehir veya kampus sorunu varmi?
On lisans ile dgs uzerinden lisans dusunecekmisin?
Daha detayli bir bilgi paylasirsan elimden gelen yardimi yapmaya hazirim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri